Крадец счупи ръка на продавачка, отмъкна 700 лв. и избяга

Извършителят е 26-годишен рецидивист, задържан е за 24 часа
Обновена: 2 мар 2019 11:51 | 2 мар 2019 11:48, Красимир Ангелов
14

Крадец нападна и остави в безпомощно състояние продавачка в заведение за бързо хранене в Козлодуй. За да открадне 700-те лева от касата на заведение, мъжът счупил ръката на продавачката и избягал. След кратко издирване е открит и задържан за 24 часа.

Крадецът влязъл в магазина, когато нямало хора. Нахвърлил се върху продавачката и докато й взима парите, счупил ръката й. Бутнал я и падайки тя се нарязала на бутилка. Станало толкова бързо, че от съседните магазини дори не разбрали.

Продавачите на пазара споделят, че всеки се спасява по свой начин. Нападнатата жена още е в шок, но вярва, че ще има справедлив процес и се въздържа да коментира случилото се.

26-годишният нападател е рецидивист и затова случаят е поет от Окръжна прокуратура, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладът е по- силен от тока .Това не е оправдание все пак.
10
1
 
2
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 5 години
ДО БПФ И УЧЕНИКА ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО КАКВО СЪМ ПИСАЛ....,,ДА СЕ УЗАКОНИ И РАЗРЕШИ "И КОГАТО ТОВА СТАНЕ ,ВСЕКИ БИ СЕ ЗАМИСЛИЛ ДОСТА СЕРИОЗНО,ПРЕДИ ДА НАПАДА,ПРЕБИВА,УБИВА И ЗЯ КАКВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТАМ СЕ СЕТИТЕ....ЩОТО ВСЕКИ ЩЕ ИМА ЕДНО НАУМ....,,АЗ СЪМ СЪС ЗАКОННО ОРЪЖИЕ...АМА ОТСРЕЩНИЯ СЪЩО Е ВЪОРЪЖЕН.." ТАКА ,ЧЕ ВСЕКИ ЩЕ СИ КРОТУВА ЩОТО ЗНАЕ КАКВО ГО ЧАКА....
9
1
 
5
 
! Отговори
БПФ преди 5 години
До БАЙ МИЛЕАко ти застреляш накого за да се защитиш, ще те съдят за това, че имаш оръжие без разрешително. В същото време *** могат да се събират на орди с брадви по улиците - и никой не ги закача - а който е излязъл с брадва, това е подготовка за убийство !!!
8
0
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
От защитеният вид ли е ?
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега да му счупят двете ръце и да го пуснат.
6
3
 
2
 
! Отговори
Ученик преди 5 години
До БайМилеДаже и, ако видиш крадец да краде пак.. ПААААТ У глава и готово. Ко ги жаим, е моя разбера? Ко убива. Е всички крадци, няма д има крадци и готово.. Пфууу, толкоз ли е труд о. З всичко ли трябва аз д мисла.
5
1
 
6
 
! Отговори
Народна поръчка! преди 5 години
Да се екзекутира!
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не си плаща такса спокоиствие
3
3
 
29
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 5 години
Е ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ УЗАКОНИ НОСЕНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ...АКО РЕШИ НЯКОЙ ДА МЕ ОБИРА,ДА УБИВА,ДА ПОСЕГНЕ НА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ,ЩЕ БЪДЕ ПРОСТРЕЛЯН ....И КАТО ЗНАЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЪМ ВЪОРЪЖЕН ,БАЯ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ ДАЛИ ВЪОБЩЕ ДА ИЗВЪРШИ НЯКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...
2
1
 
30
 
! Отговори
Крум преди 5 години
Ако продавачка със счупена ръка и е трудно да продава какво ли ще е ако крадеца е със счупени ръце ? Та въпроса ми е колко жертви ще останат ненападнати, колко имущество ще остане при законните си собственици , колко колко домове ще останат неограбени ... ? Изглежда ми като едно наистина добро решение на проблема с кражбите .
1
4
 
27
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
"26-годишният нападател e рецидивист ..."=====Ражба на уж демокрацията в Бг !!