7 загинали и 13 ранени при терористична атака в Турция

Зад нападението стои Кюрдската работническа партия
13 сеп 2019 08:20,
20
7 загинали и 13 ранени при терористична атака в Турция
Снимка: Reuters

Седем души са загинали, а 13 са ранени при терористична атака в Диарбекир, югоизточната част на Турция. Целта на нападението е бил автомобил с цивилни.

Използвано е самоделно устройство. Зад кървавата атака стои Кюрдската работническа партия (ПКК), съобщи Bulgaria ON AIR.

Властите ще мобилизират всички средства за залавяне на отговорните за терористичния акт, увери президентът Реджеп Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Ердо като му опре ножа някъде започва да прави терористични актове и да ги приписва на кюрдите. За обработка на общественото мнение. Загуби Истанбул сега се чуди как да си върне влиянието.
13
3
 
7
 
! Отговори
Джоко Росич преди 4 години
Кюрдите са жертва на ПКК! Свобода за кюрдите от лапите на терора!!!
12
2
 
14
 
! Отговори
Тираджия Магистър преди 4 години
Сирия е съставена от кюрди и араби няма такова нещо сириец.Е те тия бежанци по ЕС са 90% кюрди виждаме кви ги вършат.Не знам напъна на некой дезориентирани елементи да ни ги представи като некви "бели хора"
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък предлагам Турция да се разпарчетоса, кюридите вече си имат територия. Ако турците са умни ще им дадат независимост, иначе до поколение-две те самите ще са малцинство в собствената си държава.
10
1
 
10
 
! Отговори
I run преди 4 години
До ай сиктирВ момента кюрдите протестират против отвличането на млади кюрдски момичета от страна на кюрдски сутеньори от ПКК за експлатация по пещери с червени фенери и момчета за ангария по нарко обекти.Това е наказателна акция на агентите от ПКК против мирните кюрди...
9
3
 
11
 
! Отговори
Антрополог преди 4 години
Предлагам да приемем нашите кюрдски братя у нас само 20 милиона са и са много красиви,умни и културни.Узряват бързо почват да раждат на 13 и правят по мин. 10 деца за 20 години България ще стане най-многолюдната в ЕС и ще ни уважават ,ще сме Индия на Балканите...
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1 Почти всички са на тяхна страна. Докато Туция не бъде разрязана на европейско/средиземноморска република населена с нормални хора - анадолска теокрация населена с мюмюни и кюрдска населена с кюрди там мир няма да има. Тази страна е населена с несъвместими хора. Като ги сложиш на едно място имаш безкраен конфликт.
7
5
 
11
 
! Отговори
Пешкира преди 4 години
До ПешмергаАре ако може не сръвнявай хилядолетна България с пустинно племе без писменност и традиции което никога е нямало държава....ПКК е терористичнаорганизация която рекетира и използва кюрдите за задоволяване на паричните и сексуални нужди на ръководните кадри...
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото по малко диваци толкова по добре за хората.
5
7
 
8
 
! Отговори
Втора легия преди 4 години
Ерджи потурнака няма спирачки.!.
4
17
 
15
 
! Отговори
Пешмерга преди 4 години
Кюрдите се намират в положението, в което се намирахме ние преди 150 год.!
3
19
 
12
 
! Отговори
За Кюрдистан преди 4 години
А турските варвари избиват кюрдски жени и деца... Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!
2
10
 
13
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Нещо не се връзва не, че кюрдите са много стока, но практиката е показала, че нападенията им са само срещу военни и сили на полицията.
1
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли има хора, които да са на страната на кюрдите в този конфликт?