СДВР може да идентифицира обирджията от днес

Двата обира от тази седмица не са свързани, обяви шефът на СДВР
12 фев 2020 18:12,
18
СДВР може да идентифицира обирджията от днес
Снимка: БГНЕС

Имаме достатъчно данни да идентифицираме мъжа, обрал банка тази сутрин. Така отговори на въпрос на "24 часа" директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев, но не даде повече подробности какви са те.

Мъжът влязъл тази сутрин около 10 часа в банката и задигнал 12 000 лева.

Оказало се, че във финансовата институция няма касово помещение, тоест между извършителя и банковата служителка не е имало никаква преграда, каза още Хаджиев.

Още по темата

Веднага на място са изпратени служители на МВР. Извършителят засега не е заловен, добави полицай номер едно на София.

Няма общо между обира на банка от тази сутрин и грабежа на друга финансова институция в понеделник, посочи Хаджиев.

Той поясни обаче, че нападналият банка в понеделник най-вероятно е автор на още няколко обира, извършени през последните месеци.

"Утре ще имаме среща с представителите на отделите по сигурност на банките в България", съобщи директорът на Главна дирекция "Национална полиция" главен комисар Христо Терзийски.

Той добави, че МВР може да даде съвети на банките, но не и да ги задължи как да се охраняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
когато банките ни обират какво да кажем
13
1
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Никой не може да обере БНБ -защото в БНБ НЯМА НИЩО!!!- Как да се обере Банка която е ОБРАНА??? Трябва да си голям КАРЪК за да направиш това хахахахахааха
12
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Крадецът живее в Банкя и отговаря на прякор Прани ***!
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Га крадяха комунистите и вилняха мутрите през 90 те години МВР ту със старите червени кадти си кротуваше по бюрата.Срга се сетиха да ловят кокошкарите по селата и ревизия на приватизацията след 30 години.Я камилата,я камиларя...
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12,то и да има охрана,то са старци над 70 г.с високи пенсии )
9
1
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВСЕКИ БАНКОВ КЛОН ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ НА ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ !!!ДОРИ ЕДИН МАЛЪК БАНКОВ КЛОН ИМАШЕ ОХРАНА !!!--------------КАКВИ СА ТИЯ БАНКОВИ КЛОНОВЕ БЕЗ ОХРАНА???????????????????----------ОТ БАНКИТЕ ОБЯСНЯВАТ, ЧЕ НАЕМАНЕТО НА ОХРАНА ЗА ВСЕКИ ТЕХЕН КЛОН СТРУВАЛО ПАРИ И ИМ БИЛО ПО-ЕВТИНО ДА ГИ ОБИРАТ!ЕМИ ХУБАВО ДА ГИ ОБИРАТ ТОГАВА!!!
8
2
 
6
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
Дано да ни ги фанат!Те ако са краднали 2000иляди лева жа каат че са двайсет.На кой жа повярват,на банката или нъ крадеца?Сичко е стъкмистика у таа дръжава.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадецът е взел още една президентска заплата..Хаха!
6
1
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТОВА, ЧЕ КАЗВАТ, ЧЕ СА ДВАМА РАЗЛИЧНИ Е САМО В ТЕХЕН УЩЪРБ!!!ПО ДОБРЕ СЕРИЕН ОБИРДЖИЯ ОТКОЛКОТО ДА КАЗВАТ, ЧЕ НАРОДА Е ИЗТРЕЩЯЛ И ОБИРА НАРЕД БАНКОВИТЕ КЛОНОВЕ!!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакат да се уплашат от публичните изказвания на полисърите и да се издадат сами с необмислени действи.Те да се благодарят,че все още няма жертви от страна на гражданите и служителите,че тогава ще хвърчат оставки.И мисля че тези обири не са на един човек а на организирани бандюги и то с вътрешни хора.Всичките тези обири са били планирани предварително и обектите дълго време са били отглеждани.Кой знае кога ще оберат и БНБ,ако все още вътрешни хора не са го сторили и в БНБ да няма нищо като в КТБ
4
1
 
10
 
! Отговори
Гешев преди 4 години
Спрете се малко, че не мога да ви насмогна. А искам да се снимам навсякъде.
3
1
 
9
 
! Отговори
Хаджи Генчо преди 4 години
10 хил откраднал, другият пък успял да вземе 15 хил.! Но ще ги хванат и това ще е голяма победа и ще има голямо хвалене! А Цветан Василев ще се подсмива под мустак
2
2
 
13
 
! Отговори
Бахаров Лотари преди 4 години
-Със здраве да си ги харчи -Честито!
1
1
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
На камерите излязло лицето на ,,,,Божков!! А отностно това че обирите не са от един и същи човек- То това е ОЩЕ по голямата ТРАГЕДИЯ- ЧЕ МАСОВО ПОЧНАХА РАЗНИ ОТЧАЯНИ ИНДИВИДИ ДА НАПАДАТ БАНКИ - ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Е ОХРАНИТЕЛ В БАНКА -ИЛИ КАСИЕР В БАНКА- А НАВРЕМЕТО ЗА ДА РАБОТИШ В БАНКА СИ БЕШЕ "ГОЛЯМА РАБОТА" ВСЕКИ ИСКАШЕ ДА ПОЗНАВА ТАКИВА "БАНКЕРИ" СЕГА СЕ ОКАЗА ЧЕ БАНКИТЕ СА ВСЪЩНОСТ ЕДНИ ПЛАДНЕШКИ ОБИРДЖИИ ВЗИМАЩИ АПАРТАМЕНТИ И ПРОИЗВЕЖДАЩИ КЛОШАРИ! ДУМАТА БАНКА В БГ Е НЕЩО МНОГО ЛОШО!