Джигит прелетя със 176 км/час край шуменско село

Той е установен по време на полицейска операция в региона
Обновена: 13 фев 2020 14:18 | 13 фев 2020 13:04, Красимир Ангелов
20
Джигит прелетя със 176 км/час край шуменско село
Снимка: БГНЕС

Водач на автомобил BMW с шуменска регистрация e установен да управлява със 176 км/час на път край шуменското село Иваново, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Джигитът е шофирал с високата скорост при максимално разрешена скорост от 90 км/ час. Той е установен по време на полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в населеното място.

Проверени са 121 моторни превозни средства и 156 лица. Установени са общо 56 нарушения на скоростта. За различни нарушения полицейските служители са съставили 11 акта и са наложени 37 глоби с фиш.

Проведената през тъмната част на денонощието акция е била под надзор на Окръжна прокуратура - Шумен. Осем полицейски екипа са работили на територията на селото по различни направления. На входа и изхода му униформени са образували временни контролно-пропускателни пунктове за проверка на автомобилите, които влизат и напускат населеното място.

Село Иваново е едно от селата в община Върбица с най-тежка криминогенна обстановка. През 2019 година в населеното място са регистрирани 14 престъпления, 11 от тях са разкрити, а по останалите работата продължава, допълват от пресцентъра на ОД на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
7
 
! Отговори
pepe преди 4 години
Бе то и аз преди малко вдигнах 180, ама на магистралата и докато беше празно наоколо. Да караш по междуселски пътища или още по малко в населени места с такива скорости си е за затвор и отнемане на книжката за известно време.
15
1
 
4
 
! Отговори
До Янис и Р.Б. преди 4 години
Като не ви харесва - има и други сайтове за новини. Или вие и там си хейтите ей така - да си чешете пръстите. Лузъри!
14
4
 
7
 
! Отговори
Р.Б до Янис преди 4 години
И коментари си пишат те. Голяма част са техни. Пълен смях са. Едно, че доста неграмотни. Другато, че са слуги на силните на деня.
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЯнисАз съм на същото мнение като теб. Крият се. Причината или е липса на кадри и с тези *** дават вид че имат журналисти. Имат ама трябва да им се плаща. Затова един лепи от два три профила че и повече и така. А тази василева се пръкна около събитията в украйна. Разбира се че не съществува. За други от сайта не съм се ровил но е ясно че са само снимки. Те даже вече и снимки не слагат.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато си помислиш че си безполезен, се сети че някъде има човек който монтира мигачи на бмв.
11
4
 
10
 
! Отговори
Янис преди 4 години
До скептикИ каква е гаранцията, че от другата страна няма да ти ломоти съвсем друг човек, а не този който е даден за връзка. Доста наивно. Виждаш ли го? Май не. Тогава? Разтърси се из нета. Потърси малко информация за Eлкa Bасилева, която изглежда възрастна и би трябвало да има поне малко инфо за нея поне. Няма. Няма никаква информация. Ако намериш, то дай линк нещо, да видим.
10
7
 
4
 
! Отговори
скептик преди 4 години
Янис, що не звъннеш в сайта, да провериш тогава? Истински ли са тия телефони, не са ли?
9
5
 
21
 
! Отговори
Янис преди 4 години
До до 1Ами то тук не става въпрос конкретно за Карбовски или някой друг по-известен журналист. Карбовски го дадох като пример за реално съществуващ журналист със собствено име, който не се крие зад псевдоними. Въпроса е, че доста млади реални журналисти си имат поне един фейсбук, имат някаква история зад гърбовете си, докато за голяма част от списвачите в този сайт няма никакво инфо в огромното интернет пространство. Това си е вид измама.
8
1
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Хахах, колко те оръсиха а, селски тарикат. Викаш то в наше село ченгета няма, ама аз да напъна на 180... И сега някой друг ти е виновен. И аз не съм го чувал, ама не променя факта, че си в бюлетина на МВР и те има по всички сайтове вече...
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е Карбовски?!
6
5
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Ми нормално, то за теб известни са само Карбовски и тези дето са в Биг Брадър.
5
1
 
6
 
! Отговори
Барбаянис преди 4 години
До ЯнисИ защо *** трябва да е много известен за да пише статия?!
4
4
 
11
 
! Отговори
1214 преди 4 години
До АнонименАбсолютно невярно, всъщност от известно време движението в София е доста спокойно, почти няма тарикати да карат бързо. Винаги ще се намери по някой, но на 2 000 000 автомобила е нормално. Дори по кварталите почнаха да спират на пешеходни пътеки. Така че проблемите са по села и паланки.
3
5
 
16
 
! Отговори
Янис преди 4 години
До ТотоАми хайде, Тото, намери нещо в нета за журналиста ***. Ще удариш на камък. Нищо друго из целия нет, освен тук. Защото е менте.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В София редовно хвърчат с толкова по булевардите. Там кога ще ги ловят.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори и заглавията не можете да напишете като хората.