Нов въоръжен грабеж в София, нападнаха магазин

Престъплението е извършено в столичния квартал "Изток"
Обновена: 13 фев 2020 09:43 | 13 фев 2020 08:39, Красимир Ангелов
104
Нов въоръжен грабеж в София, нападнаха магазин
Снимка: БГНЕС

Нов въоръжен грабеж е извършен в София тази нощ, този път в магазин.

По информация на БНР маскиран мъж с пистолет е влязъл в денонощен магазин в столичния квартал "Изток", заплашил персонала и е взел оборота. След това е избягал.

Още по темата
Полицията го издирва.

Няма пострадали хора. На този етап не се съобщава колко пари са откраднати.

Обирът е станал снощи около 23 часа. От МВР не потвърдиха информацията дали мъжът е бил въоръжен, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Откраднати са 500-600 лева.

Както е известно, в сряда маскиран мъж заплаши с пистолет персонала на банков клон в търговски център на булевард "Цар Борис III" в столицата и успя да открадне около 11 000 лева, а в понеделник също имаше банков обир - на бул. "Мадрид" в София, при който нападателят задигна около 15 000 лева.

По неофициална информация има задържан от полицията за единия от банковите обири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо: "На този етап не се съобщава колко пари са откраднати."Малко по-долу: "Откраднати са 500-600 лева."Последно?
83
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партизаните ще направят куп мизерии само и само да предизвикат хаус и безредици в страната.
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутренските времена се върнаха с пълна сила през "управлението" на Боко, Цацата и Гешефта.
81
1
 
3
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Интересно , имаме усещането , че държавата толерира и стимулира крадците и бандитите ! Крадци и бандити извършват пладнешки грабежи за стотици хиляди ,защото разбраха , че дупетати,съдии, олигарси , крадат милиони и милиарди безнаказано. Оказва се , че и за 100 лв въоръжен грабеж , и за 10 милиона въоръжен грабеж наказанието е еднаскво ! За въоръжен грабеж преди години е имало разстрел или бесило - това е ГРАБЕЖ , с евентуални жертви !
80
0
 
5
 
! Отговори
СРАМ МЕ Е преди 4 години
полицията да не се занимава с крадци, насилници и банкови обирджии. Вместо това да прави засади на БЕДНИТЕ хората с: - инвалидни колички - скутери - велосепедисти - пешеходци21 век и хората не могат да дишат и полицията ВСЕ ОЩЕ прави акции и глобява хората с колички и колелета. Да тези хора нямат пари за градски транспорт и щом не могат да плащат по 1.6 лв за три спирки трябва да бъдат осъдени на смърт? Докато държавата толерира полицаи, които глобяват "бедните". НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ
79
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 4 години
До 72"София и Варна са бедняшки струпвания на "матрял" не градове."Това,че живея в Париш прави ли ме по богат?
78
1
 
15
 
! Отговори
Бакшиша преди 4 години
Огладня народа много напоследък.До преди някоя и друга година се обираха влакове,тирове,кораби,складове и прочие,сега дойдоха времена за махленските бакалийки.Осиромаша държавата,а с нея и апашите.Летвата е паднала за всички в тая държава.Щом куките посегнаха на Стрина Пена на фиша,правете си сметка на къде върви народът ,,възроден''.
77
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** балкански е откачил ... запри се бе ***, бах теа грабежи за по 500 лева.Ето какво става кога селски *** гледа евтини американски филми
76
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До СпомениИмаше.Просто не се говореше по медиите,а само под мустак.
75
1
 
17
 
! Отговори
Величка преди 4 години
Е па вземат си орицата техното. Мани ги не закачайте.
74
5
 
11
 
! Отговори
Спомени преди 4 години
Чудя се при соца защо нямаше въоръжени обири по магазините, пък за банки да не говорим. И някак си, всеки беше наврян точно там където му е мястото, и малцинствата също. Е, имаше джебчийство и разни валутни кокушкари пред Магурата, но като изключим Жоро-павето, не можеше да те претрепят, ограбят и малтретират (сексуално) по улиците и в парковете. А по селата си беше рай - спокойствие и всеки имаше ядене и пиене колкото щеш.
73
1
 
19
 
! Отговори
Така ще е! преди 4 години
Опоскаха селата, дойде време на банки, магазини и казина, после идва ред на депутатите и последният да загаси лампата на държавата. За селата нямат полиция, а там ги обират от десетки години, а сега да пазят банките намериха бързо полицаи. ГЕРБ са лицемери!
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фейк нюз, Гешев залови този бандит още вчера.
71
0
 
9
 
! Отговори
ddd преди 4 години
На този етап не се съобщава колко пари са откраднати.След две три изречения в статия и хоп:Откраднати са 500-600 лева.Е айде стига си купували журналистическите дипломи де аман - деградацията е пълна
70
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 4 години
До Анонимен 73 Как кой, този който го мързи да работи естествено и да учи. Защо трябва да се отрича очевадното в името на това да бъде оплют някой или някой друг да ти е виновен. Огледайте се и вижте колко от вашите познати не работят(младите) и защо не работят. Бас държа, че половината от тях не работят или защото няма какво понеже ги е мързяло да учат навремето или просто ги мързи.
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората изнемогват от бедност и нищета!Кой ще тръгне да "граби" банки и магазини при наличие на работа и достойно заплащане????
68
2
 
13
 
! Отговори
В далечината преди 4 години
Кото почнете да се дървите с тези "граждански" истории и ми ставате смешни. Идете в Париж или Лондон, пък после като се върнете на село в София или Варна ще разберете за какво ви говоря. В Лондон метро е имало, когато прадядовците НИ са превивали гръб на някой турски бей по селата. Бъдете по-скромни и по-отворени към света. София и Варна са бедняшки струпвания на "матрял" не градове.
67
9
 
4
 
! Отговори
възраждане преди 4 години
След редица неуспешни законни методи червените партизани се активизираха- отряд "Крушовица" и "Харманлийско кебапче".
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо всеки ден ?Направете си график през ден .
65
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕМИНАХА В НЕЛЕГАЛНИ ПАРТИЗАНСКИ ВОЙНИ- ЧЕРВЕНА КОБИЛА ОЧАКВАМЕ ДА РЕЦЕТИРА КАКВА ПРЕСТЪПНОСТ- ЧЕРВЕНИТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЕДНИЯ СИ НАРОД.