Кобрата излиза за мача с Джошуа под звуците с българска музика

Преди мача си с Хюи Фюри той избра "Притури се планината"
19 фев 2020 07:30,
20

Кубрат Пулев да излезе на ринга в предстоящия мач срещу Антъни Джошуа през юни на българска песен.

Призивът на изпълнителите е част от кампанията "За повече българска музика в ефира". Кобрата им отговори от ефира на Bulgaria ON AIR.

"Тази любов, която съм изпратил, сега се връща и точно по законите на вселената по този начин идва обратно. Те са с молба да изляза на българска песен, която молба не просто ще изпълня, а и искам да кажа на всички българи, че аз няма как да изляза на друга песен, дори да настояват, дори пари да ми дадат", категоричен е Кубрат Пулев.

Кобрата неведнъж е избирал именно родна музика преди мачовете си.

Преди мача срещу Хюи Фюри в "Арена Армеец" през 2018 г. родният боксьор излезе на "Притури се планината" и съпровод от гайди. А за двубоя си срещу Джошуа отново обещава изненади.

"Да сме живи и здрави след 3-4 месеца целият свят ще чуе български звуци, български песни в толкова много държави ще се предава – ще е нещо велико", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Професора преди 4 години
Как си личи ,че някой в кавички ,,много умен,, пише глупости.И това е човек който вероятно не знае нищо за този спорт и не гледа.Кобрата винаги излиза на ринга с ,Притури са планината , на Валя Балканска!!!
11
2
 
2
 
! Отговори
Бате Митко преди 4 години
Бързина и мощни удари срещу Джошоа -газ в началото щото е по млад и в края ще ни е по трудно... Отклон в ляво отклон дясно на зад и бързо дясно круше и ляв ъперкът десен прав и манекенчето при третата такава мощна серия придружена със много сила ще бяга при мама да плаче...
10
4
 
2
 
! Отговори
Айшето от Сливен преди 4 години
Ша излезе да са бий я с песента"Зайченцето бяло" я с някоя чалга на бифшата му пепелянка
9
4
 
4
 
! Отговори
панчо преди 4 години
не съм забелязал във досегашните мачове опонентите на пулев да се появяват със байраци народни носии или народни музики..излизат с фойрверки и гръмка музика напляскват го и му казват че като порасне пак да им се обади прибират си кеша и кой от където без да парадират с произхода си като националност
8
3
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
в мачовете си пулев не представлява кобра не представлява страната а представлява сам себе си това не е мач от международно състезание за да излиза с българския флаг или с бг химн или ненужно със ритми от бг музикавсичко изглежда толкова не на място и накъртващо българско което не би било лошо ако състезанието беше световно,олимпийско,европейско и т.н...но в чалгарска държава се очаква чалгарски стил
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ТОЯ ГОЕЛМИ ЦИРКОВЕ ПРАВИ
6
3
 
8
 
! Отговори
Гонзо преди 4 години
Успех Кобра,пък каквото сабя покаже...
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е този път да не се уплаши пак, а най- после да излезе срещу световен шампион за втори път след Кличко. Пък нека се раздаде, а да става квото ще! Успех, Кубрате! Няма невъзможни неща. Оня *** Хасим Рахман как победи великият Ленъкс Люис само с един изненадващ удар и му взе титлите. Е, вярно на реванша Ленъкс Люис смачка Рахман, но важното е, че оня стана преди това световен шампион.
4
4
 
9
 
! Отговори
Да си избере преди 4 години
"Боят настана" тупат сърца ни, ето ги близо наште ДУШМАНИ, и да си представя, че пред него е Соломон паша, който ни продаде на САЩ! И тогава бой, бой, бой докато го смачка като въшка! Така ще стане бъдещият президент на България!
3
2
 
16
 
! Отговори
Gogo преди 4 години
Прави каквото може момчето според неговите възможности.
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джошуа има отлична физическа подготовка и форма, докато при Пулев това не е така. И при футбола е така. Вие да сте виждали известен футболист с тяло на бодибилдър- разбира се че не, защото щангите те правят тромав.ама в нашата родина Благой, Божинов..и те революционери също
1
2
 
13
 
! Отговори
Димов преди 4 години
Под звуците "с" българска песен?!? Ама страхотно е написано. Няма спор! Ех....неграмотност!