Джошуа №1 в света на бокса, Фюри веднага зад него

Дионтей Уайлдър пропадна в авторитетна ранглиста
24 фев 2020 15:54, Красимир Ангелов
49
Джошуа №1 в света на бокса, Фюри веднага зад него
Снимка: БГНЕС

Очакваният бъдещ съперник на нашия Кубрат Пулев - Антъни Джошуа, остава №1 в света на бокса, показва световната ранглиста на авторитетния боксов сайт boxrec.com.

Веднага след него вече се нарежда Тайсън Фюри. "Циганския крал“ се изстреля в класацията, след като за втори път стана световен шампион, съобщава boec.bg.

Още по темата
Фюри се изкачи до 2 място в световната ранглиста след като победи с технически нокаут Дионтей Уайлдър в сблъсъка за световната титла на WBC. Това му представяне донесе на британеца изкачване с 2 позиции в класацията.

Фюри вече има 866.1 точки, а пред него е само носителят на другите три световни титли – Антъни Джошуа. Ей Джей е с 914.3 точки.

Дионтей Уайлдър падна с 3 позиции и вече заема 5 място при най-тежките. "Бронзовия бомбардировач" претърпя тежка загуба от Фюри и има 481.4 точки, като пред него освен Джошуа и Фюри, са й Олександър Усик и Анди Руис.

Най-добрият български боксьор при най-тежките – Кубрат Пулев, остава на осмо място. Нашенецът има в актива си 345.1 точки. С точно 18 пункта повече пред родния боксьор е руснакът Александър Поветкин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 42 Джошуа падна от Руис, не от Усик.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джошуа, който падна от Усик номер едно, а Фюри, който е двукратен световен шампион и е с победи над Кличко и Уайдър - номер 2? доста странна класация.
41
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМ преди 4 години
До АнонименПърво Кубрат-иска ми се!
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
рома крал фюри с една ръка ще го бие до сутринта
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя съдията к'во прави? Мениджъра: Брои секундите на която ще се изправи.Дан Колов го заглежда учудено и му вика: Тоя няма да става повече, аз в "Родопа" в България убивах ей така телетата.))))
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а бе ти не можеш ли да си вдигнеш ръцете да се предпазваш?Дан Колов; Ама имам ли право? Така кажете, бе!Започва втория рунд и световния шампион го млати млати у ръкавиците, ама този път Дан Колов си сложил ръцете пред главата.Свършва втория рунд и мениджъра на световни шампион: А ти можеш ли да се опиташ да го удариш?Имам ли това право?, пита Дан Колов. Мениджъра: разбира се че имаш.започва 3-я рунд и световния шампион тръгва да го удря и Дан Колов му избучва един и оня пада и не мърда, а съдията започва да брои секундите.Отива до мениджъра Дан Колов и го пита: Тоя съдията к'во пра
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай Фюри ми напомня на оня виц за Дан Колов!Отива той навремето в САЩ да си търси работа.И ходи един ден по улицата и двама мениджъри нa световния шампион по бокс го виждат какъв масивен дървар е и го питат: Търсиш ли работа? Дан Колов: Да! Ще ти дадем 1000 долара, ако се съгласиш да излезеш на ринга срещу един човек? Дан Колов: готово!Излизат двамата и световния шампион го налага, налага, а Дан Колов стои.Свършва първия рунд и един от мениджърите му казва: Човече, а бе ти не можеш ли да
36
0
 
1
 
! Отговори
Ицо преди 4 години
Фюрката е най-големия. Няма да забравя как след мача с Кличко, си надигаше шкембето на пресконференцията и му се подиграваше, как шкембелия го е бил : D
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То само като му чуеш дрезгавия глас на Фюри и разбираш колко е ненормален.Станах му фен....Голям дървар и откачалка!А Джошуа със сигурност сега е напълнил памперса от него след видяното вчера.
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чета ви постовете и усещам че сте на доста ракия и трева, господа.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 29 от 34 Сори, пич...имах предвид тоя с 31-ви пост!
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 29 Гледай малко зловещите битки: Виталий Кличко- Кори Сандърс 2004-та година и гледай Владимир Кличко- Джошуа и пак плямпай за прегрътки от страна на Кличко, ***!Това бяха мачове класика!
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 22Според теб, за кого говоря - за Влас Капута, дето хонорарите му шега, спрямо само преди 12 години. А Майк Тайсън ги заговори тея работи, след като реши да си променя PR-а. Преди година и нещо, Фюринказа, че няма да изкара и един рунд срещу Майк, ако се бяха сбили вота кма си, а Майк едва ли не се разрева и ми каза да вярва в себе си. Старият щеше да му каже, да си налапа оная работа и да засмуче ...тиква за изказванията на Майк след 2002-а
30
0
 
1
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
Всички тези боксьори с напудрени статистики (видяхме го и Уайлдър!) са МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ ТАЙСЪН ПРЕДИ ЗАТВОРА! НЕ МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ ВЪВ ВТОРРИЯ РУНД! Така че ми идва кураж и за Кубрат - не че е овладял всичко и не че е много разнообразен и бърз, но като ги гледам пък другите, защо не?
29
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 22Кличко то Владая сцената 15 години. Всеки път, като започваше да яде тукатите прегръщаше, а съдията спираше. Ако не минаваше тоя номер, щяха да гонизкормят.Това е от мен, г-н Разбирач, за скапаняка Кличко!Тези новите са от 3-4 години и кюфтака прецапа единия. Вече на прегръдки не минава. Жалко, че рундовете са само 12 и спират като някой му се зачерви фейса. Върни 15тарката и ще стане още по-интересно.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 19 За кой от двамата братя Кличко говориш? Казвайте ги тия работи навреме, бе!Щото самият Майк Тайсън каза навремето: Ако аз и Виталий Кличко се бяхме били един срещу друг в най- добрите си години, само Господ можеше да знае кой можеше да победи!
27
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай Пулев!
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 24 Само с 10 сантиметра по- нисък е Руис от Джошуа. Изобщо не е нисък- 188 см. Майк Тайсън е нисък- 178 см.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като стана въпрос за височините на боксьорите, бях един път преди доста години пред НДК и се разминавам с Кубрат Пулев. Стори ми се много висок...понеже аз съм 178 см. А той бил "само" 194 см и ми се стори грамада. Какво остава за тайсън Фюри дето е 206 см..той трябва да се навежда през вратата на обикновен дом.
24
0
 
1
 
! Отговори
ьцз преди 4 години
Анди Руиз колко е висок ,че нещо май нокаутира наскоро Джошуа :)