Кобрата за US визата: Леко недоразумение

Решихме всичко в движение
24 фев 2020 08:19, Александър Попов
30
Кобрата за US визата: Леко недоразумение
Снимка: БГНЕС
Кубрат Пулев оцени като леко недоразумение проблема с американската виза, който се разигра през уикенда преди мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.
 
Това недоразумение било преодоляно в движение.
 
Кобрата не бе допуснат да влезе в САЩ, след като пристигнал с туристическа виза, но заявил на имиграционните власти, че идва, за да се боксира срещу заплащане. Няколко часа след това той е напуснал Съединените щати.
 
Кобрата е трябвало да нарави връзка от Чикаго за Лас Вегас където планирал да гледа мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.
Още по темата
Пулев разясни ситуацията с пост в социалните мрежи.
 
„Честито на победителя – Тайсън Фюри и на най-големия мениджър в света – Боб Аръм! Поздравления! Колкото до появилите се информации във връзка с моята виза, имахме леко недоразумение, което преодоляхме в движение! Но така, като гледам и ме сърбят ръцете за битка!
Очаквам от Антъни Джошуа и Еди Хърн да бъдат мъже и да подпишат най-после договора за мача! Стига сте размотавали! Съгласяваме се с почти всички ваши условия и егоистични желания.НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ, ЩЕ СЕ БИЕМ КЪДЕТО ВИ Е НАЙ-ДОБРЕ!", написа боксьорът.
 
След победата на Фюри Еди Хърн, заяви, че клиентът му предпочита първо да участва в британски сблъсък за обединение на титлите срещу Фюри, а след това да се насочи към Пулев. 
 
Българинът и Джошуа продължават да водят преговори, като официален договор все още няма. Прогнозите бяха, че двубоят ще се състои на 20 юни в Лондон на стадиона на Тотнъм или Арсенал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те от IRS пасат трева,тъй да знете.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 27 Ф.С.В. Фюри никога не е бил в нокаут. Ако беше паднал някога в нокаут щеше да има поне една загуба в кариерата си, а той няма. Падал е в нокдаун, брат!)))
27
1
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Както казах в по предният си коментар -ФЮРИ Е НЕПОБЕДИМ -ЗАЩОТО Е АБСОЛЮТНО ЛУД- Просто няколко дни преди боксовата среща - МУ спират хапчетата за Кукумицин - и после го пускат на ринга --след срещата му продължават терапията за лудост- Това е ключът към неговият успех- Той се бие и движи като светкавица 12 рунда без проблем! Дори и в нокаут- той се изправя много бързо! Лудите имат силата и енергията на 10 мъже ! Дори пияният от лудия бяга!!
26
1
 
2
 
! Отговори
baysando преди 4 години
Хърн очаква, че Уайлдър няма да се възполава от клаузата за реванш (мач3) ли, че се гласи за бой с Фюри?Кой е казал, че такъв реванш няма да има? Не трябва ли Уайлдър първо официално да го заяви.....което се съмнявам че ще стане.
25
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 24 Дедо, той Хърн е толкова алчен, че и майка си ще продаде. За него най-важното е да лапне хонорарът си, а най-големият хонорар ще получи, ако Джошуа се бие с Фюри и то в пъти повече, отколкото ако се бие срещу Усик или Пулев.Тоя *** обаче и се изказва от името на Джошуа,че самият Джошуа предпочитал Фюри пред Пулев, а то точно Хърн го иска това. Самият Джошуа няма смелостта да се изправи в момента срещу Фюри, след като видя мача вчера.Хърн е като Дон Кинг с Майк- експлоатация до откат.
24
2
 
4
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 4 години
Добре де, харесвате или не Кубрат - това е друга тема. Обаче Хърн и Джошуа наистина много селски игрички играят и изнервят. Това е много долнопробна тактика. Ако нигериеца наистина се има за такъв шампион - да излезне и да си свърши работата срещу нашия като мъж, не да върти номера като някоя селска мадама - *** ми дойди ми, с теб съм, не - с Усик съм, дали пък да не ида с Фюри... Много тъпо.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се дали не е той недоразумението?
22
1
 
6
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 4 години
НАШЕТО МОМИЧЕ КОБРЕТА...КАК ЛИ ЩЕ СЕ БИЕ С ТОВА СТРШИЛИЩЕ ФЮРИ...ОООЬ МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕНА...
21
0
 
14
 
! Отговори
Плавник преди 4 години
Просто Кубрат трябва да научи английския. :) Човека си е написал съвсем честно, че ще се боксира за пари в щатите, само че не е съобразил, че пристига с туристическа виза, а не с работна.
20
2
 
12
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Предполагам си е мислил, че понеже е известен може да си ходи където си иска без визи и "глупости". Да ама .. не :D
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 16 Кобретито не мълчи, Еди Хърн увърта...сега искал Джошуа да се бие с Фюри, а чак след това с нашия, а не му идва на акъла на Хърн, че след Фюри Джошуа може да не може повече да се боксира. Прочети статията.
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо неудачниците в България не се съсредоточат върху личните си проблеми, а плюят по един успял българин!Айде стига с тая злоба и завист!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 15 Той само пътя му толкова струва, а като сложиш пари за хотел и билет за самия мач 5000 лева най- малко щеше да му струва.
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, смок...нали на 20.02 щеше окончателно да подписваш договора за мача с Джошуа???Днес е 24.02 КАКВА СТАНА!!! ЗА КАКВО МЪЛЧИШ!!! хахахаааа
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кубрате, значи ти се свидят 2500 лева да дадеш на Белмекен за разноските си, но за отиване- връщане до Лас Вегас за да гледаш мача не ти се свидят 3000 лева, а?
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 13 TotenkopfИ на мен ми се струва, че Кубрат едва ли ще си вдигне зaдникa и ще тръгне да ходи чак до САЩ за да гледа Фюри -Уайлдър! И в двата случая лъже- и нас и властите с версиите си. Дето викаш...пране на пари е възможно.
13
1
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Първоначално викаше, че са му загубили багаца, сега си признава, че е имал проблеми с визата, отново го хванаха да лъже, като кифладжия, така и не се разбира за какво е ходил до щатите, че му се е налагало лично да бъде там за няколко часа, явно за некоя далавера, пране на пари и т.н
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като Кличко направи мозъка на Кубрат на кървава пихтия, нашия вече не може да разсъждава трезво. Един път казва, че Белмекен е страхотно място за трениране и даже чужди спортисти ходят там да тренират, а в следващия момент казва , че базата е занемарена. Целува Сушито по устата, сега тръгнал за САЩ да гледа мача, ама не го гледал заради простотиите си с визата, лъже властите за причината поради която влиза в САЩ....Не е наред от това пребиване човека.
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5 Е ти какъв мислиш е човек, който има 3-4 милиона лева, а да не иска да си плати 2500 лева на базата Белмекен, когато е тренирал през годините там?Пълна утaйкa!
10
2
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Срещу фюри, Джошуа, Уайлдър нашия няма никакъв шанс. Само може да излиза като боксова круша и да взима едни пари, за да падне