Мъж открадна завързан лабрадор пред магазин

Полицията залови крадеца 40 дни след кражбата
24 фев 2020 16:03,
27
Мъж открадна завързан лабрадор пред магазин
Снимка: Pixabay

Разкрит е извършителят на кражба на домашно куче, извършена пред магазин във Варна. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР града.

Още по темата


Случаят е от 12-ти януари. Тогава е получен сигнал за кражба на домашния любимец, който е от породата лабрадор. Кучето е било оставено за кратко пред магазин, намиращ се във Варна.

След проведени действия по разследване на случая и оперативно-издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е С.Х. (39 г.) от Суворово. Мъжът е известен на МВР и осъждан.

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районната прокуратура в града. Заподозреният е задържан за срок до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време бях писал пак. На нас до блока ни откраднаха кучешката колиба!! Кучето е свободно с обеца, но го гледаме, а и за малките е супер приятел. Сега има нова колиба от вагонна шарка, вързана със синджир за една решетка и даже металната паница е вързана. Получава се, че кучето е на свобода, а колибата-не. Варна 2020
23
1
 
11
 
! Отговори
До аз-ът преди 4 години
Сто на сто си ,,ашладисан " гражданин. Всички дошли от село се познавате по тези приказки за ,,воя и миризмата".Това е така защото вие на село не гледате а мъчите кучетата ,вързани на един къс синджир или въже,в кюшето на двора до к.о.ч.и.н.ата,хвърляте им от време на време комат хляб,ругаете ги и ги удряте ,а за хигиената им да не говорим .В дъжд,сняг ,кал те са винаги там ***, с изрязаните обувки пред входната ти врата! И твоята примитивна представа за куче е точно такава!!!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лабрадорът е може би най-благородното и умно куче, изключително верен приятел.
21
1
 
11
 
! Отговори
ХХ век преди 4 години
Браво, сега го завържете 40 дни да стои вързан на повод 50-60 сантиметра, без сянка и завет, а за храна по филия хляб и чаша вода.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на полицията!
19
0
 
15
 
! Отговори
до аз-ът преди 4 години
А протяжния вой на пияния представител на хомосапиенс и гнусната миризма от апартамента му ИМАТ ЛИ работа в градовете? Щото аз имам куче и то нито вие, нито мирише.Иначе готино тролиш, признавам ти. Не ти дават кинти бадева. Поне се надявам да е така, защото иначе трябва да си ДОСТА зле в черепната кухина.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-етВажи и за хипстъриите!
17
21
 
2
 
! Отговори
Kyчемpaз преди 4 години
Тая зима вече свърши, ама никак няма да са ми излишни един чифт ръкавици от кyчешка кожа за следващата. Много топлят и не пропускат влага.
16
32
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Кучетата НЯМАТ работа в градовете. Освен ако не живеят в къщи. Никой не е длъжен да ви служа протяжния вой и гнусната миризма на пес***вете ви.Искрено се насявам да са го изяли.
15
1
 
20
 
! Отговори
Лора преди 4 години
До аз-ът 14То *** има и сред хората, както виждаме и четем тук. И вие е добре да си седите на село, ама на всички в столицата се домъкнахте
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото животинче!Колко ли е страдало без стопанина си?
13
20
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Аз така слушах едни младежи, които вървяха след мен да си говорят колко струва кучето ми и как вървели на пазара от тази порода цените. За това не го оставям само пред магазина. Хора си има за всичко---ако ти и останалите кучкари си отглеждате пуми***рите на село в къща, няма да ти се налага да слушаш такива приказки.
12
16
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
доколкото разбирам песа е отишъл курбан така ли, в смисъл че не е върнат на собственика?
11
8
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Виетнамец ли е?...-----да. 39-шен. от Суворово.
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Лора Така е. А нашата полиция не търси изчезнали хора, па камо ли кучета.Аз издирих едни които продавах кучето, казах на полицията, а те ми мрънкаха половин час. Накрая се наложи да намеря няколоонпнати и да ходи при о ея, като единия ги излъгахме, че е полицай. Смятай - трябва да нарушаваме законите, да плашим с насили (ок признавам, че с насочена пушка беше прекалено ама), че да ни се спазват правата?
9
1
 
20
 
! Отговори
Лора преди 4 години
Аз така слушах едни младежи, които вървяха след мен да си говорят колко струва кучето ми и как вървели на пазара от тази порода цените. За това не го оставям само пред магазина. Хора си има за всичко
8
8
 
9
 
! Отговори
Гаден Селян преди 4 години
Ами те и лабрадорчетата малко са бунаци. Я да открадне 70 кола питбула на стероиди, де га га храня с диви зайци, да ги гони ... хеее хееее
7
4
 
9
 
! Отговори
Яшар преди 4 години
Виетнамец ли е?...
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3Сталин ще прати всички опоненти, всички роднини, приятели и симпатизанти на въпросните опоненти, както и всеки с потенциал да стане опонент и неговите роднини, приятели и последователи, а после ще каже, ме е за народното благо.
5
3
 
16
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Какъв съд,каква полиция?То Държава няма,хора вече няма,основно преобладават ултравиолетовите,с по 20-30 висящи дела...