Русия атакува Одеса

Нападнати са жилищни сгради
21 мар 2022 14:14, Нели Христова
137
Русия атакува Одеса
Снимка: БГНЕС

Местните власти в Одеса обвиниха руските сили за нанесен днес удар срещу жилищни сгради в предградията на украинския град. Това е първата подобна атака срещу ключовото пристанище на Черно море, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Градският съвет съобщи, че няма жертви, въпреки че ударът е предизвикал пожар. "Това са жилищни сгради, в които живеят мирни граждани", каза кметът Генадий Труханов. Русия отрича да взема на прицел цивилни.

Кметът на Киев Виталий Кличко обяви, че в украинската столица отново ще бъде въведен комендантски час - от тази вечер до сряда сутринта, предаде Франс прес. "Той ще започне днес в 20:00 ч. и ще продължи до 7:00 ч. на 23 март“, написа бившият световен шампион по бокс в своя канал в Телеграм. „Утре няма да работят магазини, аптеки, бензиностанции, заведения“, заяви той и призова, когато зазвучат сирените, всички да си останат вкъщи или в бомбоубежищата.

В украинската столица , която руските войски все още се опитват да обкръжат, вече беше въвеждан няколко пъти комендантски час. Последният засега, миналата седмица, продължи 35 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
7
 
! Отговори
Млад поет преди 2 години
Ах, летете руски танкове и ескадрони!! В устрема ви милиони гледат със надежда и любов!!
100
6
 
3
 
! Отговори
Веднага да започне преди 2 години
Дефашизация на русия.Фашисти са всички безумно забогатяли олигарси и техният-вожд-джудже
99
5
 
1
 
! Отговори
На преди 2 години
Бесилото.Жужакът от Масква -веднага на бесилото.
98
1
 
5
 
! Отговори
Путин преди 2 години
Ще ме съдят в Хага?? Ха ха ха!!! И скакво ще ме закарат дотам?? Руски самолети не могат да летят над Европа,а европейски самолети - над Русия!! Вай вай!!
97
2
 
6
 
! Отговори
Хирошима преди 2 години
За секунди извергът военно престъпник Труман изпари повече от 500 000 мирни хора в Хирошима и Нагасаки!! Някой да го осъди?? В този смисъл " съдията" е прав!!
96
4
 
9
 
! Отговори
Одеса преди 2 години
ще падне, след нея Киев..............след това и цяла Украйна.........всичко е въпрос на време!!!Зеления няма голям избор................или капитулира, или губи цяла Украйна!!!
95
2
 
6
 
! Отговори
Маке до #100 преди 2 години
Крим е македонски,щото е бил завладян от Александър Македонски!!!
94
4
 
7
 
! Отговори
До Паметлив преди 2 години
Абсолютно прав си.....100 %........Хари Труман-военнопрестъпник.............убиецът на няколко милиона японци.............той беше ли съден???Ами престъпниците Буш(младши и старши), Барак Обама и двете вещици....Килъри Клинтън и Мадлин ол'Брайт...............те колко деца избиха в Либия, Сирия, Близкия Изток и Африка??
93
5
 
6
 
! Отговори
Паметлив преди 2 години
Най големият военно-престъпник в историята на човечеството е Труман,който употреби ядрено оръжие срещу мирно население!! Някой да го осъди в Хага???
92
5
 
6
 
! Отговори
Съдията преди 2 години
Путин е победителят!! А победителите НЕ ГИ СЪДЯТ!! Схващате ли бе западни тикви?? Хага?? Ха ха ха ха,!!
91
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Одеса ще падне..............до 2-3 дена............Украйна губи излаз на море..............става като Унгария, но без езеро Балатон.............сами си го просиха украинските фашаги!!
90
7
 
7
 
! Отговори
Ханку Брат преди 2 години
Крим е Български.Вън казаците и хохлите от нашата земя.
89
5
 
4
 
! Отговори
до 98 преди 2 години
Не давай акъл и не анализирай мнението на инакомислещите.Леша и с парфюм да го напръскаш пак ще смърди.Доста трябва да попрочетеш за да даваш оценки.
88
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета повечето от коментарите разбирам, че много добре са ни обработили навремето Болшевиките. Не напразно сме искали да сме република на СССР. Много жалко, да живееш в Европа, ползвайки свободата да отидеш където искаш, а да мечтаеш за лагери ,,Гулаг''. Трябва да минат много поколения за да станем с Европейско съзнание. Старите поколения са изгубени за Демокрацията, същите са тотално увредени от Комунистическата идеология. След като си отидат всичко ще си дойде на мястото.
87
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунисти от Комун.интернационал с въоръжените им сили как през Гражданската война в Испания-1936год,ВСВ и след тях търсят нацисти,бандеровци,хитлеристи,националисти,фашисти,а през ПСВ нямало нито едни от тях,не били известни,само имало шовенисти,но почнали да им викат националисти за да не ги възнасят,но едни се явили национал-социалисти щот социалистите били известни пред и след война и в Испания,а от ВСВ до днес как отлично знаещи с един друг се следват с войни,все пречат на народни движения.
86
6
 
16
 
! Отговори
Русия преди 2 години
70км военна колона стоя 2 седмици край Киеф, страхливи ти укропи стояха и я чакаха. Кличкоту с кой са би след кат ощи руснацити ни са ф Киева.
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Boto - Не забравяй, че живеем във времена, в които свободата на словото е единствената свобода, която имаш :}
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дръски идва на помощ
83
10
 
12
 
! Отговори
Boto преди 2 години
Без да искам дадох палец нагоре за 92-ти коментар. Смятам, че за такива трябва 2 пъти на седмица да има полет до Москва да ходят там да живеят.Трябва да си психично болен за да изразиш такова мнение. Аз лично ако тръгнеш за Русия ще ти купя 5 *** и 5 бутилки олио. Ще ти ги докарам в страната, която предполагам смяташ за майка, която няма Ковид и свински грип. Там спокойно ще си пиеш белина и антифриз и ще си шибкаш прасетата мажейки ги с олио.
82
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
благодарим на сащ за чумата по свинете, а ковида, за цените на тока, парното и сега за украинците носещи чума.