За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България

Тя е категорична, че няма да се откаже да кара по магистралите
29 авг 2022 15:00, Нели Христова
439
За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили с тротинетката отново бе засечена да лети с много над разрешената скорост, този път по бул. България. С нея на тротинетката, докато се е движела със 100 км/ ч, е бил и приятелят й Тихомир.

Още по темата
одор Тошев изпраща видео на NOVA, в което се вижда движението на Емили по пътя в тъмната част на денонощието.

"Пътувайки, бяхме задминати от един много бързо движещ се обект. Държа да подчертая - слабо осветен. Първосигналната реакция на съпругата ми подсказа, че нещо се случва отдясно, аз въобще не ги видях в страничното огледало и автоматично минах в лявата лента. Това си е шок. Единствено задният пасажер имаше светлоотразител на раницата и това ми подсказа, че имаше движещ се обект пред мен", обяснява той, а по-късно добави: "Въпросното превозно средство се движеше в трите ленти, без никаква индикация за престрояване. Останалите участници в движението не знаехме траекторията и всички карахме бавно отзад."

"Вече ще си поправим грешките. Хубаво е по тъмно да караме с включени силни фарове", каза на свой ред Емили и отново изрази позицията си, че иска да бъдат въведени нови правила за тротинетктите.

Тошев обясни, че при подобни нарушения във Великобритания директно конфискуват тротинетките, а в Норвегия наказанието е 1 година затвор. Тихомир, приятелят на Емили, прие с надсмешка тези правила.

Емили отново разказа за падането си на Околовръстното шосе: "За първи път карах тротинетка в провилен дъжд. При маневра за изпреварване се подхлъзна преднага гума, аз се пързалях около 50 метра, а тротинетката - 100 м."

"Ще се откажа да карам в мокро време, но пак ще си летя по магистралите", заяви категорично Емили.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
19
 
! Отговори
Раглан преди 2 години
Това нещо на снимката си плаче за един десен в мутрата !!
77
0
 
21
 
! Отговори
УТРЕПЕТЕ ГО ТОВА преди 2 години
ПРЕДИ ДА СНЕСЕ ЯЙЦА !!!
76
1
 
22
 
! Отговори
SSS преди 2 години
Абе тая/тоя/то я/го направихте звезда вместо да я/го вразумите! Джендърска история! Няма ли вече кой да и набие в задния двор тая тротинетка?
75
1
 
21
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 2 години
не е трудно да се види това което ще се случи...един съвсем невинен водач на МПС ще я блъсне в тъмното, тя ще се претрепе, а невинния човек ще отиде в затвора...
74
0
 
14
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 2 години
До балканджи Мишо - ако Емили успее да "роди българче" това ще бъде нов пробив в медицината и генетиката, не.. гигантски скок в еволюцията. Тогава Емили ще бъде вдигната на пиедестал на Босфора и ще получи много, много тротинетки.
73
0
 
8
 
! Отговори
д преди 2 години
спрете това своеволие
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tij zurnali ja napraviha velika taj pikla kakvo pischete sa nea nas ne ni interesuva
71
0
 
16
 
! Отговори
Това нещо на снимкат преди 2 години
от третия пол ли е?
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекалено много внимание се обръща на това момиче и тя се изявява като някаква супер звезда. Май накрая ще стане играчка-плачка, ама всеки си носи глава на раменете
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без промени в ЗДвП няма как да глобят тротинетка за превишена скорост. За минаване на червено и подобни- да. За скорост- не. Знае го тая и има топки да разиграва държавата. Даже й се кефя. Елегантно го прави.
68
1
 
14
 
! Отговори
преди 2 години
Не е ТЯ. Местоимението което се използва за мъже е ТОЙ !
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Do 66 abe zarvul ami ti ot kvo testo si praven be zarvul ti da se te praveli isvynzemnite
66
0
 
15
 
! Отговори
истината преди 2 години
Колкото каруците спряха от 01.01.2022 да се движат из София толко и тази убавица ще си понесе последствията за безумията по пътя.
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато медиите продължават да отразяват това същество все така ще е.
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли Атанаска Тишева от Павликени.Ама на нея простотиите и бяха само в интернет.Просташка история - но физически безобидна. Това момиче е опасно и себе си, и за околните. В най- непосредствен смисъл.
63
1
 
21
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
А бе спрете я тая! Катаджии, спрете я, глобете я и конфискувайте тротинетката! Не разбирате ли каква страшна верижна катастрофа с човешки жертви (пепел ми на езика) ще стане заради нея? Спрете я, за Бога! Тя просто е опасна за всички нас! Просто се подиграва със ЗДП! Тя да загине - много важно, ама заради нея могат да загинат невинни хора!
62
1
 
15
 
! Отговори
Димби Провадия преди 2 години
всичко ще е ВАСКО ЖАБАТА и ЕМИЛИ ТРАВЕРСА - още цяяяяяяяяял месец , докато дойдат другите простотии и измами - изборите !
61
0
 
8
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 2 години
До Анонимен 57 - просто защото са нестабилни и не особено балансирани и нямат място на булеварда/пътя. Затова никому не е дошло на акъл да ги хомеологизира - т.е. да ги снабди с мигачи. За безопасност на каращия ги да не говорим въобще.
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цел месец ли ще четем за психичните отклонения на някакВО същество? Няма ли да се намери един джендър-ерген да подари годишна карта за транспорт на ТЕЗИ/ТО (дано съм му налучкал местоимението) травестулка?
59
0
 
16
 
! Отговори
Нострадамус преди 2 години
Тази до месец, ще гушне букета! Господ и прати сигнал, но .....