Тачо на Жени Калканджиева е осъден на 3,5 години затвор

Преди две години той преби свой съсед
8 ное 2022 14:25, Нели Христова
42
Тачо на Жени Калканджиева е осъден на 3,5 години затвор

Съпругът на Жени Калканджиева Стефан Манов-Тачо е осъден на 3 години и шест месеца затвор. Наказанието му е, защото преди две години преби свой съсед, пишат от "24 часа".

Още по темата


Решението на Софийския градски съд не е окончателно, Тачо може да се обжалва пред ВКС.

До делото се стигна, след като на 18 април 2020 г. Тачо налетя да бие съседа си Георги Василев, който му направил забележка, че от дома на бившата миска и мъжа й постоянно се чувала силна музика, а купоните не спирали.

За да потушат побоя, на мястото пристигнали три патрулки, извикана била и линейка.

Георги и приятелката му тогава подали жалба срещу Тачо за побоя, а също и за силния шум и нарушаване на обществения ред. Мъжът на Жени пък прекара в ареста 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Тончо преди 1 година
Не е ли сериозен повод и своевременно да се уведомят съседите - полиция. Иначе се случва - я дете се е родило, я щерката има бал и са се събрали старите набори, разбирам.
34
0
 
8
 
! Отговори
НКВД преди 1 година
Викам си полиция най-редовно. Като нямат пари за дискотека-тихо.
33
14
 
4
 
! Отговори
Случка в чужбина преди 1 година
Наш близък навремето е работил в екзотична държава, бивша френска колония. В апартамента над неговото жилище живеело младо семейство французи, у които много често имало веселби чак до малките часове. Нашият близък се решил и им оставил бележка, с която ги помолил учтиво да вдигат по-малко шум, защото сутрин той става рано за работа. Още на следващия ден получил отговор под формата на покана да заповяда у тях на следващото им парти. Демек, вместо да се сърдиш, ела да купонясваш заедно с нас!
32
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въй какво става с днешните хора, преди години като правехме купони съседите ни търпяха поне до 5 сутринта преди да извикат полиция. :-) А не бяхме от тихите компании. Сега всички сме чичаци и лелки. Караме го по-полека. хахах
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бившата на Жоро Илиев била с мутряга ... Аз лично съм абсолщтно НЕшокиран от този факт.
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутренията си е в пълан сила.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направо не мога да повярвам, изглежда като изключително честен и добър човек.
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време в люлинската ни квартирка чудни веселби се заформяха. На комшията му идваше в повече понякога. Помня как дойде една нощ човека, по пижама и ни казва с цялото си сърце и една безнадежност: " Наистина, много ви се моля. Утре съм на работа". Помня го така по пижама човека и неговия глас. Дано е жив, здрав и да са спокойни нощите му.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като плати на когото трябва, ще го пуснат! Явно досега не го е намерил или е скрънза!
26
15
 
2
 
! Отговори
До 23 - продълж. преди 1 година
Съседът крещеше така истерично, че се чуваше дори на една крачка от телефона (стационарния). Съучениците ми се изнизаха още преди да е приключил разговорът, в който татко се опитваше да умири онзи, а истерикът крещеше, че ще викне полиция. Само ще добавя, че баща ми е уважаван специалист и по онова време беше на солиден пост, а истерикът е дребно чиновниче, но изглежда в онзи момент се беше почувствал значим, защото можеше да причини неприятност. А ние дори не вдигахме прекалено много джангър.
25
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 23 - Разбирам ви добре, г-не (г-жо). Същото ми се случи и на мен, когато празнувах рождения си ден в последния клас на гимназията. Всички съседи в неголямата ни жилищна кооперация бяха уведомени, знаеха, че гостите - само мои съученици, ще си тръгнат малко преди полунощ. Но още нямаше 23.00 ч., когато телефонът започна да звъни като на пожар. Вдигнах аз. Съсед, живеещ два етажа по-долу дори не ме поздрави за празника, а се разкрещя да извикам баща си. Татко дойде, онзи започна да
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще стане страхотна "булка" в панделата
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя и тая не бяха ли едни урунгели от уязвимите групи?
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как няма да прави купони всяка вечер с такава жена?
21
3
 
11
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 1 година
Нито ми дреме за Тачо, нито за Калканджиева. Ама има съседи, които са си за джагара-джугара. Заключвам си велосипеда на етажа, последен етаж, ама Лебикян от долния етаж прави проблем, че съм заемал обща площ. Дърт самотен арменец. Е, какво да го правиш?
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тачо ще го тачат много в централния
19
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да го беше сгазил - тогава мямаше да има проблеми!А иначе - за недоволни съседи - някой "съседи" за това живеят - за да се заяждат!На дъщеря ми, за 18-тият си рожден ден, беше разпитала, помолила и уведомила сама лично всички съседи , че ще празнува и в 22:05 на вратата и цъфнаха полицай, повикани от "възмутени" съседи. По-изнервен от българина - не знам дали има някъде по света!
18
7
 
7
 
! Отговори
Какво му хареса преди 1 година
на този това хубаво момиче? Не стига, че в сравнение с нея той е едно нищо, ами й беше изневерил с онази Линдарева, щерката на заможна фамилия, която беше тежко комплексирана от това, че като тийнейджърка е имала излишни килограми и след като се "разкраси" чрез пластична хирургия, налита на женени мъже, вероятно за да докаже на болното си съзнание, че може да отнеме чужд мъж. Не й идва наум, че след като я употребят, мъжете я зарязват. И този *** заради тази обиди шестата по хубост в света!
17
0
 
28
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Тъжна е участта на бившите м...утроген.ки и му т...рогени. Винаги е полята обилно в алкохол, дрога и много бо.й. И все по - малко кекс. Да не си им съсед на такива вип. Ки
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гамена е казал "знайш кой съм аз бе" и налетял да се прави на големия мъж! Дано сега да му промият канала в затвора, само притеснителното е че обикновено на последна инстанция във ВКС такива ги оправдават... Сами може да се сетите защо