Руски ракети по Лвов, Днепър и Хмелницики

В цяла Украйна бе обявена въздушна тревога през нощта
15 авг 2023 07:49, Александър Попов
99
Руски ракети по Лвов, Днепър и Хмелницики
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Експлозии бяха чути тази нощ в западната украинска Лвовска област, която граничи с Полша, съобщиха местни служители, цитирани от Ройтерс.

“Отново експлозии в Лвов", написа в канала си в „Телеграм" кметът на Лвов Андрий Садови.

Засега не е ясно дали експлозиите са вследствие на работата на системата за противовъздушна отбрана или след поразяване на наземни цели.

Губернаторът на Лвовска област, Максим Козицки, призова хората да се укрият, като съобщи, че изстреляни от Русия ракети се насочват към областта.

Междувременно украинската обществена телевизия съобщи за екплозии тази нощ и в градовете Днепър и Хмелницки.

През изминалата нощ беше обявена въздушна тревога в цяла Украйна./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Пич. Точка. преди 9 месеца
Така както са тръгнали нещата, няма да отидат на добре. За всеки случай, потърсете в интернет или книжарниците книгата "Пълно ръководство за оцеляване по време на война".Подготовката за война се прави в мирно време, докато още е време. Разпростре ли се войната и засегне ли и България ще е късно за четене на книги. Тази е много полезна и трябва да бъде прочетена още сега. Има я на https://kniga.oceliavane/
81
2
 
6
 
! Отговори
Антифашиист преди 9 месеца
Само бой по фашизираните кратуни
80
2
 
3
 
! Отговори
95-й квартал преди 9 месеца
Всеки служител на КВН в Украйна много добре познава наркоманията на Зеленски от първо лице, но в условията на военен тероризъм хората са уплашени и не смеят да говорят публично, но истината винаги излиза наяве, макар и негласно засега. Когато осъдят Зеленски след поражението на Украйна в тази безсмислена война ще разберете официално и за наркоманията му. СПОМНЕТЕ СИ СААКАШВИЛИ
79
1
 
5
 
! Отговори
95-й квартал преди 9 месеца
95-й квартал (команда КВН) е група артисти, музиканти и продуценти, където третокласният актьор Владимир ЗЕЛЕНСКИ безуспешно опитва да се реализира като комедиант. Да практика се реализира единствено като потребител на различни видове НАРКОТИЦИ, които са широко разпространени в артистичните среди. Предпочита кокаин, но като неуспешен актьор не може да си го позволи и набляга на амфети. След като става президент по поръчка на САЩ се опитва да затвори устите на бившите си колеги, но истината винаг
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добре че е лятна ваканция щото иначе щеше да се сбъдне пожеланието на порошенко кой ще ходи на училище кой няма да ходи на есен ще се разбере.
77
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най ме кефи това че въпросните ракети сменят треакторията си . Летят към Влашко или Маджарско но свиват към ***. Кой каквото е заслужил.
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Защото зеленото наркоманче е известен наркоман актьор!
75
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не разбирам защо наричат Президента Зеленски - наркоман - то бива безумни твърдения, но това е най-***! Детска градина 2гр. - като не може да иамислиш нещо и започваш да се подиграваш на "другрчето" я за родители, я за скъсаната дрешка... А нашите, иЗрожденци, като чуят нещо и ще се на**рат да повтарят!
74
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Губернаторът на Лвовска област призовал хората да се укрият, като съобщил, че изстреляни от Русия ракети се насочват към областта. Това, че руските крилати ракети се насочват не означава, че задължително ще ударят. И преди са се насочвали към Львов, а после са правили кръгом и са удряли Киев.
73
1
 
10
 
! Отговори
Жиката преди 9 месеца
Пак издъниха укропитеците.
72
0
 
9
 
! Отговори
Bad Face преди 9 месеца
Днес въоръжените сили на РФ унищожиха поредната батарея от зенитно-ракетната система С300 на въоръжените сили на Украйна в Николаевска област
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Алекс 72 Имаш ли идея какво си пожелаваш? След като бе свален румънски патрулиращ самолет. Украински дрон падна в Загреб. А зенитна ракета вместо на изток или юг, пое на запад и падна в Полша и изби фермери. Дай на хохлите далекобойно оръжие и бегай у укритието веднага, че не се знае на коя глава ще падне. За разрушените сгради от украинското ПВО или системите им за залпов огън не ми се говори. А, онзи с бронираната машина дето прегази лек автомобил у сред Киев в началото? Мани-мани!
70
0
 
9
 
! Отговори
Ехаа преди 9 месеца
До Анонимен 70 саудитите са новият член на Брикс бе ***
69
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Украйна предаде Русия по най долния начин на света. Двете страни са били исторически и икономически и културно много свързани. Били са заедно през цялата си история включително в Съветския съюз седемдесет години. Говорят един и същи език руски при това дори азовците си говорят на руски в окопите.
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не е нужно да е русофил човек за да презре изказване като на алексито.
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Диваци и варвари в България са само фашистите е казал в пледоарията си на немски език Г.Димитров на инспирирания от нацистите Лайпциски процес долното не че знаеш какво е това , но знаеш да лаеш агресивно при това.
66
20
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Руските диваци отново вилнеят.Време е ВСУ да получи дългобойни ракети и да отпочват руски градове.
65
6
 
5
 
! Отговори
Човек преди 9 месеца
Продажните американски ме ке ре та и подло ги трябва да бъдат из кла ни като *** без оглед на пол и възраст и без съд, и присъда, със средновековни методи за изтезание и наказание.
64
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Саудитска Арабия кат удвои добива на нефт в ден и рашка е свършела , както стана и със СССР .
63
1
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 9 месеца
Абе 67, те сега обясняват, че им свършвали летателните часове на самолетоте и падали или били сваляни от по-добрите укротранскосмически сили. 3000 часа имали и край, няма самолети. Самондето не споменават, че 3000 часа са за простоватата натовска страна България, а в Русия ресурса на двигателите отдавна е увеличен.