Млад мъж уби половинката на майка си в севлиевско село

Причината станала отказана помощ за отсечени дърва
23
Млад мъж уби половинката на майка си в севлиевско село
Снимка: БГНЕС

Възрастен мъж е бил убит в севлиевското село Градница. Извършителят е 30-годишен местен жител, който предстои да бъде привлечен като обвиняем, съобщава БНР.

Трагедията се разиграла след като единият мъж поискал помощ от другия за прибирането на отсечени в селото дърва, но не я получил. Тогава младият мъж посегнал с брадва на този, с когото майка му живеела на семейни начала.

Жертвата е 73-годишен жител на съседно село. И двамата мъже са обитавали едно домакинство в Градница. Отношенията между тях били нормални, според кмета на селото Али Салиев.

По думите му младият мъж е бил на лечение в психиатрична болница преди няколко години, но поведението му не било проблемно.

Окръжната прокуратура в Габрово е започнала досъдебно производство по случая. След привличане на извършителя като обвиняем, в съда ще бъде внесено искане да му бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: убийствосело Градница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Захитря народът,хей! преди 3 месеца
Виж го ти дъртия гявол! Хем се присламчил при нечия майка, хем иска да се грее до печката, хем не ще да пренася дървата, които друг вече е отсякъл!
11
0
 
7
 
! Отговори
Хм... преди 3 месеца
До Живот на ... "семейни начала" - много популярна схема за източване на социалната система на България от един твърде чувствителен на критики етнос за който на журналистите не им е позволено да говорят открито ....
10
0
 
4
 
! Отговори
Роза преди 3 месеца
За много битови престъпления причина е ниската култура,а когато се прибавят и психични проблеми-работата е ясна!Просто хората не са на еднакво културно,интелектуално и психологическо ниво и това не може да се промени!
9
1
 
6
 
! Отговори
Живот на преди 3 месеца
семейни начала... на 73 години... ей това е ентусиазъм!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Испания две деца на 13 и 15 убили майка си, и те много добри и прилежни ученици сега остава да разберем дали е защото им е казала че няма пари за нов телефон или за да не стоят по цял ден пред плейстеишъна
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако сечта е била незаконна, значи по-младият човек съвсем не е бил толкова лyд. Съзнавал е, че е най-добре дървата бързо да бъдат прибрани, а също и че докато се бави, ако е сам, някой друг може да иде и да ги отмъкне. Вероятно не му пука дали ще го види горският. Но някой друг aйдyк като нищо би се облагодетелствал. Затова младият си е изтървал нервите.
6
2
 
3
 
! Отговори
До 12 преди 3 месеца
А ППДБ искат закриването на психиатриите и старческите домове.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато човек има нужда от лечение в психиатрия, проблеми около него винаги има. Тежко и горко на близките му или на съседите, ако е оставен да живее сам. Това е огромен проблем. Не знам кога обществото ще намери начин да се справи с него и какъв ще бъде този начин.
4
0
 
1
 
! Отговори
евроизбори 24' преди 3 месеца
-1 брой
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имал ли е разрешително да сече дърва?
2
1
 
1
 
! Отговори
33 г, с вишу, безраб преди 3 месеца
кат сме толкоз млади и прави с колегата що всички програми за работа са за до 29 г ?
1
2
 
10
 
! Отговори
:-) преди 3 месеца
Имам чувството, че всички миcupkи са чужденки. Така неподходящо пишат и се изразяват.