Стоян Кушлев: Никога не знам какво ще ми се случи

Засегнал съм много хора, казва той
11 фев 2024 18:00, Нели Христова
23
Стоян Кушлев: Никога не знам какво ще ми се случи
Снимка: БГНЕС

"Никога не знам какво ще ми се случи. Аз съм засегнал много хора. Само над 300 млн. лв. е отнетото имущество. Наложените санкции и запори над имущества са над 1 млрд. лева. Аз съм предупреден от хора в службите да излизам винаги само въоръжен", заяви първият председател на КПКОНПИ Стоян Кушлев пред NOVA.

Кушлев разказва, че за първи път е чул името на Мартин Божанов в края на 2005 г. "Когато започнахме да образуваме първите дела за отнемане на имущество на основата на изпратените ни влезли в сила присъди от всички съдилища в страната", посочи той.

"Помня, че имаше с него имаше една възрастна жена на 75 г., която беше сключила фиктивен брак с негов шофьор. Тя притежаваше много имущество. След известно време тя умря и той се разпореждаше с нейното имущество. Никой от наследниците, нищо не получи", разказва бившият председател, като подчерта, че само наследството е било 2 млн. лв.

Член на семейството на Кушлев е бил шофьор и лична охрана на Гриша Ганчев.

"Той ми беше доста близък и те го знаеха. Идват при него с хубав джип, викат го и започват да го малтретират. Наричали го, блъскали го, ритали го. Накрая му казали: "Да кажеш на Кушлев да спре да се занимава с нашите проблеми, иначе лошо го чака", уточнява той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Каквото можеше да ти се случи, то вече се е случило родил си се тъпан-същия продажник от системата!
14
1
 
2
 
! Отговори
Ежко преди 3 месеца
Кушлев,стига си лъгал!Добре ви храни държавата навремето.Бас хващам,че сте прибрали по-малко пари, отколкото са похарчени за издръжката ви.И в момента лъжеш, а СГС те опровергава!
13
3
 
5
 
! Отговори
Засегнат преди 3 месеца
Засегна много хора,но защо все такива, които не харесват тиквата? И както Тиквата не смее да отиде и в тоалетната без телохранител,така и ти...се страхуваш....защо,бе джанъм,нали си честен и справедлив? Честен човек с Тиквата заедно?,
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дърт комунист и пенция и заплата влачи :)))
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кушлев ще се изкара още малко репресиран, ама нещо забрави че по негово време КПКОНПИ харчеше повече милиони за коли, офиси и заплати отколкто беше запорирала, а и после много от запорите паднаха в съда.
10
0
 
5
 
! Отговори
Лукчо преди 3 месеца
И аз не знам какво ще ми се случи утре и това го приемам като в реда на нещата.Някой знае ли кога ще даде фира?Знам обаче какво няма да ме огрее.За не го о също знам,че никога няма да е примерно с Анджелина Джоли.гс,хаха.
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами среща с Алцхаймер? С Паркинсон? Малко ли е? Тази комисия, която нищо не свърши, поне ти изкара една тлъста пенсия! Малко ли е?
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ох..помним те и теб,какъв мишок беше...Айде не се показвай поне
7
3
 
14
 
! Отговори
aaaa преди 3 месеца
А така дедо само със пищов трябва да излизаш!Надявам се да имаш и време да го извадиш. Приятел пръв на Татарчев.От тогава се размириса и до сега не спира да мирише покрай правосъдието!
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така е... може пък Денков да си остане премиер а и да заеме друго министерство. Не знаем какво може да се случи.
5
2
 
10
 
! Отговори
z-rock преди 3 месеца
За мисNрките е къде-къде по-лесно да разкарват по студиата дементирал старец, отколкото да пуснат онова интервю с Путин!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И да го очистват написаното остава
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До тия къде у казва да не се занимава. Трябва да знаеш , че в България всичко се знае и танци няма . Това , че някои нещо крали взели с измама . Идва времето и се разплита схемата.
2
7
 
9
 
! Отговори
Оня преди 3 месеца
До 1"Тоя" е Професор, а ти?!
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е какво може да му се случи, вече е на 85 години!