21-годишен българин рани тежко две деца с нож в Германия

Мотивът все още не е ясен
Обновена: 28 фев 2024 16:41 | 28 фев 2024 16:37, Нели Христова
62
21-годишен българин рани тежко две деца с нож в Германия
Снимка: Twitter

Драматична полицейска операция край основно училище в Дуисбург-Марксло. Две деца бяха нападнати с нож от млад мъж с български произход и бяха тежко ранени. Използван се и спасителен хеликоптер.

Учител се обадил на 911. Ранените деца (на 9 и 10 години) успели да стигнат обратно в училището, пишат от Bild. Според първоначалните разследвания те са били нападнати на път за вкъщи от католическото основно училище.

Твърди се, че нападателят е 21-годишен германо-българин. Той е бил арестуван малко след това от първите пристигнали полицаи. Все още не е ясно защо заподозреният е нападнал с ножа децата в града в Северен Рейн-Вестфалия.

На пострадалите момче и момиче е била оказана спешна помощ още в началното училище,а след това са откарани в болници.

Учителката, която първа се погрижи за пострадалите деца, е обгрижвана от спешен пастор. В момента на местопрестъплението се извършват огледи, а полицията издирва и свидетели на престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 месеца
"Молим някой да ми обясни що е то спешен пастор. От интензивното отделение на светия синод ли е?" Не е! Той има двама асистенти с лопати и един с кирка.
42
1
 
1
 
! Отговори
Кърджали преди 2 месеца
До Анонимен Бау *** скоро и във бъдеще само за ДПС ще слушаш, знам че много ни обичате но нямате избор на изчезване сте. Пак трябва да ви опазим като преди 500.........
41
0
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Колкото е българин,толкова и германец.Най-вероятно от цветнокожите германци в повече.Мисирките да не акцентират върху българското.Все пак е израсъл в Германия и е получил германско възпитание.
40
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
До Анонимен41.... А и е това "германо-българин",също ме интересува какво е ?
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
младежкото дпс...
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Молим някой да ми обясни що е то спешен пастор. От интензивното отделение на светия синод ли е?
37
0
 
7
 
! Отговори
От Възраждане е преди 2 месеца
ИСТИНСКИ евроатлантик Е
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От новите германци, да са им честити.Имаме още, с удоволствие ще ви ги дадем.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
българин друг път.....
34
2
 
6
 
! Отговори
Ако има германска преди 2 месеца
и индийска кръв, значи е чист ариец. Ако има и български гени, значи е от низша раса.
33
0
 
17
 
! Отговори
Дуисбург преди 2 месеца
е градът с най- много турци и роми. Дали има германци е под въпрос? Този българин е най- вероятно ром, които срамят нас българите. Затова не ни допускат в сухопътен Шенген.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
911 в Германистан?? Я пак?? Освен да съм проспал новината, че вече официално са американски щат...
31
8
 
6
 
! Отговори
От Възраждане е преди 2 месеца
Те, като руски еничари, много мразят германците, че били нацисти. И на украинците викат, че са нацисти, защото искат да си имат държава
30
1
 
8
 
! Отговори
Бозаджията преди 2 месеца
Най вероятно става въпрос за банален обир излязъл от контрол, по вина на жертвите. Нуждата от дневна доза е вероятната причина. Просто наркомана е перкулясъл.
29
0
 
23
 
! Отговори
Най-накрая преди 2 месеца
ще започнат да разбират германците какво означава да живееш в СевероЗападнала България. Препоръчвам на кмета на Дуисбург да се побратими с Монтана, Враца, Берковица, Видин, Лом и т.н, че да почерпи опит. И после да пита Меркел: Що така станаМа, баббо? Ние с мечета и социални помощи, те с ножове?!
28
2
 
14
 
! Отговори
от 26 преди 2 месеца
Ония вече яко се ядосали и извадили ножовете да го колят. Руснака казал:- Е това ви е третия голям проблем, на престрелка идвате с ножове! И извадил Калашника.....
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 26 Руснак отива в турска дискотека в Германия с тениска на която пише с големи букви "ВИЕ ТУРЦИТЕ ИМАТЕ 3 ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМА"Охраната на входа го спира и леко го избутва и пита:К`ъв ти е проблема на тебе бе? Руснака казва: -Е това ви е първия проблем, от нищо правите нещо.Обръща се а зад него 5 човека вече са се събрали да го млатят. Руснака вика:- Е това ви е втория голям проблем, за нещо което сам човек може да свърши се събирате тайфа.
26
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Германо-българин? Откога на индийските римляни им казвате българи бе?
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
дсд
24
1
 
30
 
! Отговори
Мухаха преди 2 месеца
Бил индобългарин...... отишъл в Германия и станал индогерманец. ВСИЧКИ знаем етноса дето обичат да носят ножове и да ги размахват. Няма нужда да го казвате и да им наранявате чувствата. Те в България се кълнат че са турци.... в Турция или в Германия като отидат и но всички обясняват че са българи... Срамуват се ... или и те не знаят какви са.