Галина Георгиева: Нямам нищо общо с т.нар. Нотариус

Нямам контакти и нямам нищо общо с никакви групировки, категорична е тя
6 мар 2024 16:08, Нели Христова
46
Галина Георгиева: Нямам нищо общо с т.нар. Нотариус
Снимка: БГНЕС

Нямам нищо общо с т.нар. Нотариус. Не познавам никой от кръга на Нотариуса, който беше оповестен. За първи път чувам това име, нито знам къде се намират заведенията. Нямам контакти и нямам нищо общо с никакви групировки, за които се говори, че имало в съдебната система.

Това заяви съдия Галина Георгиева пред журналисти след изслушването й пред Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС), предаде репортер на БГНЕС.

"Аз не се намесвам в работата на ВСС на прокурорите, нито в работата на някоя комисия. Дошла съм да изложа моята позиция, защото един съдия като мен, който го познава цялата държава и съм била член на ВСС в предишния мандат, съгласете се, че това изключително много засяга моята репутация, репутацията на моето семейство, репутацията на колегите ми, които ме бяха избрани за член на ВСС, колегите, с които сега работя и с които съм работила в Апелативния специализиран наказателен съд и в Специализирания наказателен съд", каза съдия Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Алито от София преди 2 месеца
Само като и гледам отвратителния сурат, и това си мислех, че точно това нагло и грозно плашило, нямало нищо общо с нотариуса, не го познавала, и даже не е чувала за него, пък и цялата държава я познавала, абе куркудил грозен, щом си съдия гаранция си имала много близки отношения с ноти, но никога няма да излезе истината, а последствие ще има само компромати и рекета и корупцията ще продължи на високите етажи, а народът ще страда
43
0
 
1
 
! Отговори
ДА преди 2 месеца
ГО ДОКАЖЕ-ОСТАНАЛОТО СА АЛИБАЛИСТИКИ
42
0
 
3
 
! Отговори
Розовият пират преди 2 месеца
Позор за червения пират.Путин стоп!
41
2
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
От прокуратурата и съда обявиха че никой нито е виждал нито е чувал за утрепания Божанов.... Само журналистите спрягат разни имена само толкова да имат за какво да си чешат езиците... То не бяха Златки, Красьовци, барети, самолети и какви ли още не. Този вече ни омръзна дайте някой друг.
40
0
 
6
 
! Отговори
Дарк преди 2 месеца
А бе Нотариуса,та нотариуса.То едно негово дело не е решено както е искал,други дела бил решавал?По-добре да открият убиеца или убийцата след като е имало три гилзи,освен ако двете не са нарочно подхвърлени,което е малко вероятно,тъй като едва ли полицията има каталог с наемни убийци,че да ги заблуждава такъв.Само вдовицата коментират как можели и кога да я уволнят.Тайа бе и със Семерджиев.Още е началото Рашков каза,че с него имало жена полицай,после погнаха една полицайка и сега мъгла.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тя няма нищо общоно но им знае схемите и си мълчи най-малкото което е.Зобре че зад някои от тях стоят американското посолсво изглежда и затова са смели.А и онези май знает къде са им парите от далаверите.Ха дано се оправи тази държавица с толкова лупав народ.
38
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
На тази женица само за външен вид би получила 10 години. Как може така да се запусне човек на такава висока позиция?
37
0
 
6
 
! Отговори
До 28 преди 2 месеца
Не можеш да ги хванеш с доходите.Отдавна имат схеми за прикриване.Овшорни сметки с подставени лица,къщи по света и перачи и куриери до Швейцария.Имат хора за трепане на хора.И всички тези са част от по-голяма свтовна мафия.От другата страна са народите по света.Нали ги виждате как се договарят американци с руснаци с Европа и пр.Войни правят заради старите оръжия и пр.Дрогата си върви през Бг народа измира.Издигат по 1-2 *** артисти да занимават народа според просотията му и т.н.
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Случаят "Нотариуса" се преекспонира с цел пълно завземане на правосъдната система от Христо Иванов за собственото му обслужване! Христо Иванов е готов за собствена изгода да взриви цялата правосъдна система и държавата!
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гузен негонен бяга ............................................
34
0
 
11
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 2 месеца
Съгласете се дори и Галина не се казвам!
33
0
 
9
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
Там няма невинни....
32
0
 
7
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
Значи има.
31
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
много охранен този съдия
30
0
 
22
 
! Отговори
Ти да видиш преди 2 месеца
Боже, никой не го познавал! Тия дали си вярват като лъжат!
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая да не е сестра на Нотариуса , могУ си приличат , особено по боята ?
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не съм от тях ,како Сийке,не съм.Ама я да видим Имуществените декларациите,че да повярваме. И което не е декларирано и недоказано,като законен доход,в Държаната хазна.Тогава всички ще пропеят и един друг ще се топят.Един беше декларирал скъп нов автомобил за 2,500 лв. в декларацията си.Друг пък бе декларирал имот уж,подарен от родителите му,но всъщност "купен",щото те никога не са имали такъв имот.Та и аз не съм от тях,ти казвам.
27
1
 
19
 
! Отговори
мдааа преди 2 месеца
и аз не съм чувал за таз съдийка но съм склонен да не и вярвам
26
2
 
14
 
! Отговори
Карикатура за проКУР преди 2 месеца
Като се имам предвид, че толкова глЪм премиер като Тиквата и Шиши гласен за ДАНСwith me, защо ли не съм изненадан, че тая с физиономия от криминалната сводка е съдия
25
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вярвам и,истинска евроатлантичка е!