Маниак трови кучета и котки със сандвичи

Жителите на село Дронино са пропищели
8 мар 2024 11:54, Петър Бойчев
81
Маниак трови кучета и котки със сандвичи
Снимка БГНЕС

Десетки случаи на умрели кучета и котки в габровското село Донино, сред които има и много домашни, притесниха местните хора. Жителите подозират умишлено отравяне и твърдят, че имат доказателства, предава NOVA.

Тихомир Ненков е подал сигнала до властите. Детето му се оказало в близост до открита от него отрова. Тя била поставена в санвдич с хляб и колбас. На 26 февруари семейството му открило домашното си куче и няколко котки мъртви.

Въпреки че в Донино няма поставени камери за видеонаблюдение, кметицата на селото веднага е започнала собствено разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
2
 
! Отговори
кажете какво слагат преди 2 месеца
в сандвичите, и от къде го взимат, то е ясно, че институциите само прибират парите и нищо не вършат. За да гледаш куче в блок трябва да имаш разрешение от всички съседи.
72
2
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Когато държавата и общината не решават проблема с поммеарите,се стига до такива изпълнения.
71
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Жмръц Да, Всенишният ще въздаде справедливост и на кучкарите, чиито кучета са нападали, хапали и стресирали хора и най-вече деца. Както и на хранещите скитащи такива, които разкъсаха доста хора а други заразиха с тения!
70
7
 
9
 
! Отговори
Жмръц преди 2 месеца
Каквото посееш,това ще пожънеш.Щом сееш с отрова...На този екземпляр,ако някой мисли,че ще му се размине,няма да стане.Онзи,горе гледа и вижда и дава всекиму,според заслугите.
69
2
 
15
 
! Отговори
До 64 преди 2 месеца
Проблема с институциите е че не прибират уличните животни , за да нямат след това проблеми с хора на които им писва и взимат нещата в свои ръце .
68
4
 
18
 
! Отговори
Зоро преди 2 месеца
Що за мания са тия кучета, и няма лошо, обаче гледайте ги така, че да не пречите, да не замърсяват, да не притесняват другите хора.. Бъдете хора!
67
1
 
21
 
! Отговори
Зоро преди 2 месеца
Слушайте бе кучкари, в блока ни има поне десет кучета...големи, малки, средни... На етажа ни имам трима съседи и те са всички с кучета, като излезеш от апартамента настава джафкане като все едно живееш в кучкарник, ако ги засечеш в коридора ти се смятат по краката, или по-едрите се изправят върху теб с лапите и ако е след разходка те изцапа, а не знаеш къде какво е настъпвало.... Отделно всички паркоместата брутално оакани, туите препикани боледуват и съхнат, ъгли на входа черни от препикаване
66
4
 
16
 
! Отговори
Сандвичи преди 2 месеца
Сутринта като тръгвах за работа видях едно "мило" домашно кученце така обилно се из.........пика на тротоара та ми се прищя и на мен да хвърлям сандвичи с отрова, градинките и тротоарите са превърнати в тоалетна който си има кученце по нужда в къщи не на обществено място,защото на човек му писва и почва да хвърля сандвичи, да не говорим за кръвожадните глутници бездомни кученца които нападат деца и големи хора
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този джентълмен с кучето, който се представя за жена, най-вероятно е пИдау и се възбужда като му се заканвате.
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 62. Как ще го познаеш и как институциите да видят кой носи отрова на животните ? Те големи престъпници не могат да фанат ти искаш да се занимават с някакъв тровещ животни.
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слагал е отрова за гризачи в храна и хвърлял по дворовете.
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма ли и из Младост да се разходи малко този "маниак" , иначе докато институциите не си вършат работата ще се появяват и такива образи .
61
0
 
10
 
! Отговори
преди 2 месеца
не се сърдете на кучкарките. Във всяко куче те виждат евентуален парньор за...
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Чететейки. Те тия, или по-скоро тоя дето кълнеше, после пък стана жена, после пък пак стана мъжкар и иска среща и т.н. едва ли има домашено животно. Просто намерил поле за изява на не дотам нормалните си наклонности.
59
2
 
14
 
! Отговори
Чететейки преди 2 месеца
постовете на кучкарите, започвам да ги съжалявам. Те кълнат, и то с пожелание за смърт на деца!? Това говори повече от всичко друго, че те нямат такива. Няма нормален човек да предпочете куче пред дете. Тези хора наистина са за съжаление, и имат нужда от терапия! Дано потърсят такава.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Клавиатурни войни 57865-та серия.
57
5
 
6
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 месеца
Бравос. С кво ги трови?
56
10
 
10
 
! Отговори
Този преди 2 месеца
трябва да бъде съден и пратен в панделата!
55
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щял да даде кординати , ама некой друг път. Приключвам , имам си работа. После няма какво да се чудим защо през ден има новини за убийства в страната и пребити хора. Дано да има Бог и всичките кучемразци и животномразци да си получат заслуженото мъчение , ако не в тоя живот - то в следващия!
54
4
 
15
 
! Отговори
Кучелюб преди 2 месеца
Домашни кучета с намордник и на повод, както е по закон няма как да бъдат отровени. Но кой ти спазва закона?