Апелативният прокурор на София ходил в "Осемте джуджета" като клиент

Кухнята била изключителна
26 мар 2024 16:28, Нели Христова
46
Апелативният прокурор на София ходил в "Осемте джуджета" като клиент
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Ходил съм в "Осемте джуджета", но в качеството си на клиент. Това заяви апелативният прокурор на София Радослав Димов на изслушване във временната парламентарна комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов, предаде репортер на БГНЕС.

Димов подчерта, че ресторантът "Осемте джуджета" се намира зад Софийския районен съд (СРС) и голяма част от съдиите са ходили да обядват там. "Имаше изключителна кухня", каза той и уточни, че освен това живее на същата улица.

Димов е категоричен, че не е ходил в клуб "SS", че не познава убития Мартин Божанов – Нотариуса и не знае нали той е влизал в сградата на Софийската районна прокуратура (СРП). Апелативният прокурор на София обясни, че за Нотариуса знае това, което е известно в професионалните среди, а именно, че Нотариуса се е занимавал с имотни измами. Той съобщи и че не е виждал прокурори в "Осемте джуджета", както и че не му е известно да има доклад в ГДБОП за връзките на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов с Петьо Петров – Еврото.

Сред членовете на комисията настана и спор за начина на водене и спазването на реда. Започнаха да валят обвинения между депутатите, че в момента се води предизборна кампания и някои от политическите партии си правят пиар. Въпреки, че част от членовете на комисията напуснаха заседанието, липсата на кворум не е предпоставка за спиране на изслушването.

Димов заяви, че не познава Емил Писков и не е работил с него. Апелативният прокурор на София призова да се прави разлика между публикации, сведения и доказателства.

"Винаги като административен ръководител съм държал на принципа не се меси в работата на прокурорите. Както не съм се месил в работата на прокурорите, така и в моята работа никой не се е месил", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
АМИ преди 4 седмици
СЕГА КОЙ ЩЕ МУ ,,ГОТВИ,,-МЕРЗАВЦИ, ЗА ТОВА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ
43
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 4 седмици
този прокурор като е болен от какъв зор ходи на работа тои не може да работи
42
0
 
0
 
! Отговори
Сега преди 4 седмици
Уж всички ходили да обядват но той прокурори не е виждал те да не би гладни да стоят
41
2
 
2
 
! Отговори
Леко баце, леко преди 1 месец
Не го защитавам, но да отидеш в някое заведение , за да се нахраниш не те прави автоматично престъпник или съучастник.
40
2
 
4
 
! Отговори
?!? преди 1 месец
Тъжно е, че апелативният ръководитедител не е знаел къде отива - по негови думи! Такива безхаберно и трябва да лежат в затвора заради собствената си утопия.
39
0
 
5
 
! Отговори
Интересно преди 1 месец
Защо нищо не се пише за клоуна на джуджетата Димитър Франтишек Петов?Пъва писта на компнията?
38
1
 
9
 
! Отговори
Само като му преди 1 месец
Гледам физиономията, не мога да му повярвам!И кой му плащал сметката?
37
3
 
6
 
! Отговори
Готвач преди 1 месец
Кухнята ни е действително изключително....започваме с 300 000 Евро за предястие....вечеря за един милион евро и скромен десерт.....да си жив.......Последният, който отказа от алчност десерта....не можа да го преглътне....
36
2
 
20
 
! Отговори
Анализатор преди 1 месец
Горкия човек,ама той нищо не знае,въобще не е информиран.Да се чудиш какво прави в съдебната система,ни чул ни видял някакво престъпление.Блазе му!
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоз мяза на б.орсук :)))
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Клиент на Господ си, а не си си признал пресръпленията, "прокурорчо" лека ти пръст. Ходил като клиент.... Абе не може ли да правите прокурор немалоумен? Какъв клиент си ти бе ,бти си тумор за съдебната система на България
33
2
 
18
 
! Отговори
26 преди 1 месец
И какво яде толкова вкусно? Като си тръгна му дадоха и ресто.
32
0
 
16
 
! Отговори
Джейми Оливър преди 1 месец
Големи махнаджии се оказаха тези прокурори.
31
2
 
21
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Навързани са като свински черва че и Бойко и той е на хорото особено след след така наречения специализиран съд и той е с двата крака вътре.
30
1
 
16
 
! Отговори
Много ме кефи преди 1 месец
Някой като се изкаже в медийте : живеем в правова държава и законите трябвало да се спазват..... Хахаха. Така а сега му вижте фейса на тия пропадняк
29
1
 
11
 
! Отговори
Този преди 1 месец
Изглежда голям кривак, п.Ян.Ду.Р и к.У. Рва.Р. Не може да му се разчита, пише му го в погледа. Представете си колко е вършил работа.... Потрес
28
1
 
17
 
! Отговори
българинъТ преди 1 месец
Ми,като е болен,да се пенсионира.Но да се прави на велик началник,може.Ай,сиктир!Да обясни как от районен прокурор,стана шеф на апелативна прокуратура.
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тоя на лицето му е изписано, че е мошеник .....
26
1
 
16
 
! Отговори
До 25 преди 1 месец
Благодари на идолите си Боко и Шиши за, който ти 80 % крепостни селяни ще гласуват юни отново
25
0
 
30
 
! Отговори
срам и позор преди 1 месец
Прокуратурата е най-покварената институция в тази пропаднала държава. Резил, срам и позор. И после защо нямало равенство пред закона. Всички такива като тоя с конфискувано имущество и в панделата. След него и депутатите.