Ретрограден Меркурий от 1 април, как ще се отрази на зодията ви?

Явлението изобщо няма да е първоаприлска шега...
28 мар 2024 17:45, Теодора Драгоева
2
Ретрограден Меркурий от 1 април, как ще се отрази на зодията ви?
Снимка: iStock

Тази пролет нещата ще са малко по-различни от обичайния сезон на Овена. Астрологическата енергия в момента е под действието на скорошното лунно затъмнение, а скоро предстои рядко пълно слънчево затъмнение, което е на 8 април. Тези събития ще се преплетат с първото ретроградно движение на Меркурий за годината. Април няма да е скучен!

Личната и бърза планета в астрологията – Меркурий, управлява сферата на комуникацията. По същество пътуването му през зодиака може да повлияе на вашите разговори, мисловни модели и динамиката на вашето непосредствено обкръжение.

Меркурий също така контролира транспорта, технологиите, текстовите съобщения и социалните медии, като в този случай всеки се чуди как една планета може сама да причини толкова драма. За щастие, проучването как ретроградният Меркурий през пролетта на 2024 г. ще се отрази на вашия зодиакален знак може да ви помогне да се ориентирате в това космическо увеселително влакче.

Първият ретрограден Меркурий за 2024 г. започва на необичайна дата – 1 април, но няма да ни се види като първоаприлска шега. Меркурий ще премине ретрограден през 27 градуса на Овен, където ще остане, докато не тръгне директно на 25 април.

Овен е кардинален огнен знак с пламенен планетен владетел – Марс. Този знак е напорист, дързък, страстен и безапелационно смел в стремежите си. Това може да обясни защо комуникационният стил на Меркурий в Овен е директен, импулсивен и безстрашен, което често води до бързи решения и спонтанни действия.

Ретрограден Меркурий в Овен е възможност за преразглеждане на разговори, които биха могли да доведат до неразрешени конфронтации в миналото. Казахте ли своята истина? Успяхте ли да заявите себе си с яснота и увереност? Това може да послужи и като втори шанс, особено в ситуации, в които може да сте реагирали прекалено агресивно или сте прибързали да прецените книгата по корицата. Меркурий в Овен е експерт в прибързаните заключения, така че считайте това за възможност да направите пауза, да помислите и да подходите към тези разговори с нова перспектива.

А какво е подготвил ретроградният Меркурий в Овен за вашата зодия разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Свободно време.
Месечен хороскоп за април за всяка зодия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 1 ...и момата също!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Жилетката е хубава.