Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния

Шегуват се с кмета как ще ги бракосъчетава
Обновена: 4 май 2024 08:47 | 4 май 2024 08:24, Александър Попов
17
Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния
Снимка: Istock

За хората, които искат да общуват с природата, Сардиния вече е едно от най-добрите места в Европа за това. А вече ще имат възможност и да се оженят на нудистки плаж там, съобщава CNN.

Плажът Ис Бенас, разположен на половината от западното крайбрежие на Сардиния, изглежда ще се превърне в дестинация за нудистки сватби, след като местните власти решиха да позволят на двойките да произнесат своите обети там.

Луиджи Тедески, кмет на най-близкия град Сан Веро Милис, заяви, че идеята хрумнала на властите, когато германска двойка писала, за да попита дали би било възможно да се ожени на плажа, на който от две години има обособена зона за нудисти.

Но докато мнозина може да се присмеят на идеята да си разменят обети, както е предвидено от природата, Тедески - който е имал първоначалната идея да определи част от плажа за нудистки - каза, че причината да се отвори за сватби е доста по-сериозна.

„Мисля, че живеем в деликатен момент за свободата на хората, с националистическите движения в Европа“, каза той.

„Хората протестират и биват обграждани от полицията, или биват сплашвани. Затова мисля, че трябва да правим неща, които да показват, че хората са свободни. Повечето хора искат свобода, а не режим“, добави кметът.

„Нищо общо със секса“

Самопровъзгласилият се за антифашист Тедески, който е кмет от 2015 г., заяви, че централната част на плажа Ис Бенас винаги е била посещавана от нудисти.

„Просто го направих официално, за да утвърдя правото на свобода“, каза той, добавяйки, че това е смесен плаж, където нудистите и облечените посетители съществуват заедно.

„Голотата няма нищо общо със секса. За нудистите това е философия на живота и е свързано с природата", добави кметът.

Тедески каза, че централната част на плажа, която е заобиколена от две редовно облечени зони, е частично скрита. „Ако някой има проблем, може да мине покрай него или да погледне морето“, каза той.

Въпреки това Тедески заяви, че никой в града, чието население от 2500 души може да нарасне до 30 000 през лятото, не се е оплакал.

„Имаше няколко шеги за това дали ще трябва да бъда облечен, за да отслужвам церемонии, или къде ще нося фасцията (кметската лента), но това са само шеги. В основата си всички са „за", каза той.

Целта е да се създаде мрежа от нудистки плажове в цяла Сардиния, каза Тедески.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: нудистиСардиния
Още от Свободно време.
Как да не изглеждате отчаяни в любовта?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А отеца или служителя и те ли ще са нудисти.:)):)):))
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Швабите ще са основните им клиенти.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аполон и Дафне или булка и младоженец на преклонна възраст.:)):)):))
9
1
 
5
 
! Отговори
браво на кмета преди 1 седмица
Така се прави бизнес!А не като нашите само да мисли от къде да краде!
8
1
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 1 седмица
Бе бе знам какви са ви нагласите, но посещаваме с жена ми такъв плаж от 5,6 години и не го заменяне никога повече !ПРИЧИНАТА :НЯМА НАДУТИ КИФЛИ СЪС СИЛИКОНИ НАВСЯКЪДЕ ,НЯМА ТАТУИРАНИ ИНДИВИДИ ,НЯМА НАРГИЛЕТА И ТЕМ ПОДОБНИ ДРАЗНЕЩИ УПОЕНИ ГЛЕДАЩИ НАГЛО ГОСПОДА И ЖЕНСКИ СЪЩЕСТВА !Всички са естествени, усмихнати и си прекарваме чудесно !
7
6
 
3
 
! Отговори
До им напомним преди 2 седмици
Да сложат поне по едни гa щu, без такава част от бельото просто не е хигиенично, нито е здравословно да сядаш навсякъде, а после други хора след теб да сядат на същите места, без да знаят дали си здрав и изкъпан. Ти също няма как да знаеш дали там преди теб не са сядали други нудисти и дали те са били здрави и чистоплътни.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Откачалки.
5
9
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
Леле. колко са хитри тези :))) Няма да им се налага да дават десетки хиляди евро за рокля и официален костюм, за шатри, сервитьори, блюда, пиене и т.н. Семпъл ритуал чисто голи, с двама голи кума и това е :))) Помня като малки деца в Слънчев Бряг имаше ограден Евин плаж и двамата с брат'чеда копаехме под желязната ограда, за да бройкаме рзчепени лелички, дето си печаха шyндите на Слънце :))))))))
4
9
 
4
 
! Отговори
До бай курти преди 2 седмици
Спокойно! След троцкизма, идва сталинизмът.
3
9
 
2
 
! Отговори
Гротеска преди 2 седмици
А на 20 юни 2022 година бандеркрайна я заставиха да ратифицира Истанбулската конвенция. Азов кракен десен сектор и айдар и другите нацисти ще се третополово женят в окопа.
2
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
3нaчи Capgиния e ocтpoв нa noбegилия koмунизъм, в opиrинaлния мy yляновcko-тpoцkиcтkи виg...
1
8
 
5
 
! Отговори
Еееее преди 2 седмици
Явно тук там са останали хора с акъл в главата