Тръмп имал подробен план да спре войната в Украйна

Не искал обаче да го издава
60
Тръмп имал подробен план да спре войната в Украйна
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е разработил подробен план за мирно прекратяване на конфликта в Украйна, но няма да го обяви до края на изборите, съобщи в петък The Daily Telegraph, позовавайки се на неназован източник, близък до политика.

„Има план, но той няма да го обсъжда по телевизията, защото тогава губите всички лостове“, каза източникът.

Вместо това Тръмп ще се съсредоточи върху простото послание, че може да спре конфликта в опит да спечели гласовете на онези избиратели, които подкрепят мирното му разрешаване.

„Той иска да спре касапницата. Това е стикер върху бронята: „Тръмп ще спре касапницата“, добави източникът, имайки предвид стикерите с политически лозунги на кандидатите, с които техните поддръжници украсяват колите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от Свободно време.
Как да не изглеждате отчаяни в любовта?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
нищо няма да спре тръмп никои няма да посмее да излезе срещу впк на сащв конгреса всички дружно гласуват оръжие и пари за украина всички са доволниофшорките се пълнят празните приказки са за необразованите
54
4
 
1
 
! Отговори
вгз преди 1 седмица
Не забравяйте, че в предния мандат, Тръмп нареди на стелт изтребители F35 да достигнат границата на Иран и в последния момент отмени операцията. Целта е била ликвидирането на иранските първи (аятолах и президент). Иранците по погрешка свалиха пътнически самолет на Украйна. Ето как ще тръгне 3 СВ.
53
4
 
1
 
! Отговори
вгз преди 1 седмица
Изтекоха подробности от плана на Тръмп от неназован източник. САЩ щяла да помогне на Израел да нападне Иран и така ще спре помощта към Москва. Имало сходен план и за Северна Корея. Американците се отказали от него, заради ниското качество на боеприпасите им.
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, за 3 г. и аз бих спретнал някакъв подробен план
51
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 46Руснаците знаят как да живеят в мизерия и да *** като мухи по волята на поредния *** диктатор. Западняците ценят живота.Тука 1-2 трола ор.к.офили повтарят едни и същи дивотии))))
50
2
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Докато Тръмп беше президент,САЩ не водиха нито една война.Може би,наистина има план.Дано да е така и планът да сработи.
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най-добре е да свалят фашисткото диктаторче Зелев и сиганската му хунта, а после Украйна да се присъедини като съставна част на Русия. Мир и благополучие за всички! ѝа украинките ще продължат да си шпрехат на руски.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Бенц: Ако Западът направи тази грешка и въоръжи това население, нали се сещаш какво ще се случи? Мюсюлманите не са толкова глупави да отидат да *** за розовите мажоретки. Много бързо ще станем свидетели на появата на Европейския халифат.
47
1
 
0
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
СТИГА ХИПАРИЯ ,ТРЪМП ! ВРЕМЕ Е ЗА ВОЙНА!!! ВСЕ МИ Е ТАЯ ЗА МИЛИОНИТЕ КЛИЕНТИ ЦЪРНОКОЖИ НА ХОТЕЛИТЕ ВИ. СТИГА ХИПАРИЯ!
46
4
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 седмица
Положението става доста забавно-Байдън заяви, че темата за Украйна няма да бъде засягана по време на неговата предизборна кампания, а Тръмп-че има план за спиране на войната, ама няма да го обяви. Това ми звучи като покана Путин да действа и каквото завладее до Януари 2025,това ще му остане за в бъдеще. Повече не. Все пак има нюанс-ако Байдън случайно остане на поста, войната може да продължи до дупка.
45
4
 
2
 
! Отговори
Бенц преди 1 седмица
До Анонимен37Не съм чел още коментара на човека, на който отговаряте, но за сведение на вас и мислещите като вас, в най-големите градове на "Запада", мюсюлманското население и въобще чуждоезичните култури вече надвишава 55%, а в Англия има градове и с до 70% мюсюлмани. В този ред на мисли, кого ще въоръжи запада за една евентуална война? Розовите си мажоретки и мъжленцата с *** в цвета на дъгата ли? А може би въшльовците от Източна Европа, които запада винаги е презирал? Опичай си ума момче!
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 37: Въпросът е в качеството на населението. Руснаците знаят как да се бият и умират, а западняците знаят само как да се дрогират и да ходят по гей паради. Не стават за война, как не го разбираш? Ако ставаха, отдавна да са пратили войски в Украйна. Само преди 20 години положението беше различно. САЩ все още можеха да воюват в Ирак. Сега младите поколения са съвсем различни. И това е благодарение на политиката на Запада. Направо се самоубиха, като си отгледаха разглезени гейчета.
43
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И аз имам план как да се оправи България, ама не искам да ви го издавам.
42
2
 
4
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 седмица
ТО И БОЙКО ИМАЛ ПОДРОБЕН ПЛАН ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, ОБАЧЕ ПЛАНЪТ БИЛ ПРИ ПЪТНАТА КАРТА НА ТУРСКИ ПОТОК.....
41
6
 
7
 
! Отговори
Бозаджията преди 1 седмица
Тръмп по добре да си подготви куфарчето с всичко необходимо за затвора, където се е запътил със страшна сила.
40
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В конфликта в Ирак Русия не се намеси. Наблюдаваше и си направи изводите, въоръжи се и очакваше че запада ще се опита да нападне Русия. Русия спря такъв опит като разби създадените от запада и САЩ ИДИЛ. Джихади джонитата с розови тойоти и "умерените джихадисти" бяха пръснати, Обама се отказа да сваля Асад. Янките полудяха от яд цру спретна майдана. Само че Асад бе прие обратно в арабската лига. Саудитска арабия влезе в БРИКС. А Русия размаза бандеровците както джихадистите
39
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тръмв ви го каза още преди две години че ако е президент ще спре войната до 24 часа. Но бандата на Байдън искат войната да продължи максимално дълго.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тръмп има подробен план как да играе казачок пред Путин. Все пак той бизнесмен-шоумен!
37
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Запада не само воюва но е в състояние на война от доста време. Само че на нпо грантаджията мозъкът му е мисирешки и не помни че американците застреляха български войници в "приятелски огън ". Същите янки ядат всеки ден бой вече от Иран, а иракското правителство не беше свалено с последният опит на американците да сложат свое там. И то гласува янките да се махат. За това сега Иран помага на Ирак а преди бяха врагове. Афганистан Сирия Либия същата работа, запада яде бой навсякъде.
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 14Западът вече не бил в състояние да воюва???Ами той не е започнал дори! Като население и икономика Западът превъзхожда в пъти смрад.ливата раш.ка. Така че, твоите глупости си ги заври знаеш къде.