Жените от тези 5 зодии не могат да бъдат контролирани

Вижте дали вашата зодия е сред тях
18 юли 2024 14:52, Михаела Лазарова
6
Жените от тези 5 зодии не могат да бъдат контролирани
Снимка: Istock

Готови ли сте на всичко за любовта? Боец ли сте или пък предпочитате да стоите встрани от конфликтите? Позволявате ли да бъдете манипулирани или предпочитате вие да задавате тона на общуването? В следващите редове вижте дали покорството е характерно за вашата зодия или точно обратното.

Овен

Жените Овен са известни със своята пламенна и независима природа. Управлявани от планетата Марс, те притежават силна воля и са естествени лидери.

Жените Овен процъфтяват в автономността и е малко вероятно да позволят на някого, включително на мъж, да диктува техните действия или решения. Подхождат смело към живота и предпочитат да проправят собствения си път.

Лъв

Лъвовете, управлявани от Слънцето, излъчват увереност и харизма. Жените, родени под този знак, често имат силно чувство за себе си и желание да блестят със собствена светлина.

Лъвовете са естествени лидери, които ценят своята независимост, което прави предизвикателство за мъжа да ги контролира или доминира. Те търсят връзки, които допълват силата им, а не я намаляват.

Източник: Жените от тези 5 зодии не могат да бъдат контролирани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: флиртхороскопизодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Контрол? Вие сериозно ли? :)
5
2
 
1
 
! Отговори
прасчочо преди 1 месец
Новата жена е транс в главата и за нищо не става. Яде храни с повишено ниво на тестостерон и на какво заприличва след това? А вие как мислите?
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до всяка жена лъв стои един футьо ,дето да и прислугва и да и се възхищава , а тя му слага рога. ,често са глупави и некрасиви ,ужасно зависливи и злобни ,но мн искат да са нещо.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може ама със сопата :)))
2
4
 
12
 
! Отговори
дядо ви преди 1 месец
Който се е опитал да контролира жена не е прокопсал!
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
демек за жени не стават