Зеленски потвръди, че Украйна контролира 74 населени места в Русия

Настъплението продължава
13 авг 2024 20:32, Нели Христова
209
Зеленски потвръди, че Украйна контролира 74 населени места в Русия
Снимка: БГНЕС

Седмица след нахлуването на Украйна в Курска област нейните военни контролират 74 населени места в Русия, съобщи президентът Володимир Зеленски на 13 август, цитиран от „Киев индипендънт“.

На 12 август руските регионални власти заявиха, че Украйна контролира 28 населени места в Курска област , и твърдяха, че нахлуването е на дълбочина до 12 км по протежение на 40-километров фронт.

Зеленски подчерта, че е в "постоянна връзка" с главнокомандващия Олександър Сирски относно ситуацията в Курск.

"Въпреки трудните, интензивни сражения, настъплението на нашите сили в Курска област продължава. Установяват се хуманитарни решения за тези територии", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
3
 
! Отговори
До 141 преди 1 месец
Е там ги пратиха украинските копейки,ама нещо германците от време на време ги шамарят като почнат да стават много нагли не ,че и ние не го правим,ама не смеят да се оплачат ,че няма,какво да кажат,за да се оправдаят
139
4
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Юлияне хич та няма от асфалта нагоре.Акъла ти кат на аспирин чертичката.Как не те е там да твърдиш, че Украйна нападнала Русия. Ти глуйпав ли си или хорошутка? И двете си Ха ха ха ха , ей хорошунда бегом, оди да дишаш пртйдливия пуйткийн сори за норвежкият ми език
138
2
 
2
 
! Отговори
До 139 преди 1 месец
Забрави още една просешка опорка само иначе просешки копи пейст лозунги като тоя сме ги виждали над 100 пъти , явно украинските тролеи са много " умни" а като им кажат,че нямат акъл това означава,че много ама са много "умни"
137
3
 
5
 
! Отговори
Дънди преди 1 месец
До Юлиян. Ей пияна копейка,руските солдати стигнаха ли Берлин?
136
4
 
1
 
! Отговори
Юлиян до бонгото преди 1 месец
А бе,ти кога слезе от дървото,кога започна да даваш акъл и оценки.Я бегом обратно горе.
135
6
 
5
 
! Отговори
Възраждане преди 1 месец
ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!
134
6
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
В мамента райсия хорошундата праща крадено жито на СЕВ Корея и взема оръжия????!!!!!!!Оръжия супер агромната сила. Как така? Няма ли собствени ресурси?? Мумук има. Ако имаше, нямаше да иска от СЕВ Корея аружия и хора за бой, че руските свършват много бързо . Убити са над 600 хиляди русские...Ареее къш от България хорошутки.
133
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да повярваш на това безумие в заглавието, трябва току що да си излязал от Карлуково. Не ви се получава пропагандата, драги джурналягги!
132
3
 
8
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Украинските сили са струпани на чело в главното направление. Не знаят къде е разположена Руската армия. Много вероятно да бъдат унищожени на място. В други направления заобикалят укрепените места с флангови атаки през полето, които не носят нищо. Вероятно ще бъдат изтласкани на по-устойчини позиции. Ще се готвим за репортажи за индивидуален героизъм. След това - отстъпление. Но дали ще могат да намерят в бързината обратния път през драконовите зъби.
131
3
 
6
 
! Отговори
До 130 преди 1 месец
На тая украинска психиатрия ограда няма ли още и ти се каза в тия видеа можеш.да видиш един човек, които го представят за украинец,а след дава си като пленен чеченец Е ние не сме хванати с капан на Витоша
130
3
 
5
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Ще трябва отново да набивам поредното евроатлантическо канче.За кой ли път?Омръзна ми вече и главата ми се наду от толкова"дрънкане"на"набити канчета".Едно такова"канче" твърди,че Русия нападна Украйна и това било факт.Че е факт,факт е,но има един въпрос-защо?На него ще ви отговоря,колкото и да ми е дотегнало да повтарям едни и същи"очевадни",отдавна известни истини.Очаквайте отговора в следващите ми коментари.
129
8
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Ей ХОРОШУТКИИ , НАТО става по силна организация.Разпада отива в расия. Минус Курск Воронеж Владимир Москва Санкт Петербург, Омск и ат расия ще остане покрайнините на Китай .Евразия няма обща валута. Опитаха в Брикс мумук валута. Еврото е стабилно. Долара немогат да го съборят. Рублата стана още три нули назад.Празни приказки и лъжи. Филма свърши ,а расия
128
2
 
5
 
! Отговори
До 128 преди 1 месец
И за това Зеленски търсене още 500000 да ги могилизира и като стана ясно,че няма от къде почна да драпа като мишка в леген да го приемат в НАТО,пък те нещо не искали и що така го режат тия
127
2
 
2
 
! Отговори
До 121 преди 1 месец
Това няма значение кога е станало,а че е станало ,а опорката беше,че се дава на Украйна да си защитава територията
126
3
 
5
 
! Отговори
аха до 126 преди 1 месец
Знаем, знаем. Загубите на ръшите са около 600 000 души, на укрите - 31 000 души. Нали така беше последно?
125
5
 
2
 
! Отговори
До аха преди 1 месец
Абе и рушнячета доста отидоха в ада;)
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А украинците превзеха ли град Суджа, който е на 15 км от границата? Град Суджа превзеха ли го украинците?
123
4
 
6
 
! Отговори
аха преди 1 месец
Много малко бе, само 46 населени места са превзели укрите за ден. Фантазиите на Зеления и феновете му продължават. Продължава и изтребването на украинската армия, както и на немалко количество натовци. В крайна сметка, всеки сам прави избора си.
122
3
 
2
 
! Отговори
Юлиян до 116 преди 1 месец
Тая работа мързел не търпи.Когато ги намериш тогава.Аз как чета по цял ден,търся достоверна информация и чак тогава влизам в сайта.Затова и не губя спор.Защитавам твърденията си с аргументи и факти.
121
0
 
7
 
! Отговори
До 120 преди 1 месец
Е тук има само украински,на които като не им харесва истината вадят веднага изтърканите лозунги