Турция потресена от жестоко убийство на момиченце

8-годишната Нарин е била открита в чувал
10 сеп 2024 09:13, Петър Бойчев
53
Турция потресена от жестоко убийство на момиченце
Снимка X

Турция е потресена от жестокото убийство на 8-годишно момиченце, открито в чувал в река в окръг Диарбекир. Вчера погребаха Нарин Гюран, на ритуала не са били допуснати двамата родители на детето. Заупокойната молитва бе извършена в съседното село в присъствието на петима имами.

Тялото на осемгодишното момиченце, което бе издирвано в продължение на 19 дни, бе намерено преди ден в чувал, който е бил хвърлен в река. Мястото се намира на около километър от селото, в което детето е живяло със семейството си. След аутопсията тялото е предадено на близките.

Общо 24 души са задържани досега във връзка с убийството. Разпитани са майката, бащата, двамата братя, тримата чичовци на Нарин, съпругата на нейния чичо с инициали С. Г. , който беше арестуван по-рано и е основен заподозрян.

Разследващите подозират, че момиченцето е било брутално убито след сексуална гавра.

Нарин изчезна на 21 август. Редица известни личности се включиха в кампанията в социалните мрежи „Намерете Нарин“.
 
Дълбоко сме наранени от тъжната новина за Нарин, която е била брутално убита, написа турският президент Реджеп Тайип Ердоган в профила си в социалната мрежа Екс. Лично ще проследя съдебния процес, за да гарантирам, че тези, които ни отнеха Нарин, ще получат суровото наказание, което заслужават, добави той, пише 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: убийствоТурциянарин
Още от За да се разбираме
10 причини за липса на интимност във връзката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
9
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
До 19. Вместо да детрктираш моите "глупости"ми дай аргументи за инаково мислене. Освен това аргументите ми срещу юдео-ислямският ужас се основават не на някакви мои фантазии,а на текстове от Корана и Талмуда. Ако имаш някакви възражение,то ги отправи към религиозните и..д..и..о..т..и.. на Исляма и Юдаизма. А това за "мазето на мама"потвърждава шизофрениятапри евреите.
21
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не напразно турците са изгонени от Индия преди векове
20
8
 
10
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Изписана е куп научна и достоверна литература,осбоваваща се на задълнопени анализи по темата. Една главна припина за извратеността на един пораснал уж човек идва от о..б..р..я..з..в..а..н..е..т..о... Сами можете да си представите какво е да отрежат на едно детенце БЕЗ УПОЙКА, парче плът от плътта му. Мозъкът реагира на това и подготвя бъдещият изнасичвач. Психолози и най-вече невролози са категорични.
19
6
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 1 седмица
До АзъКанъАзъ7112136860Стига си дрънкал глупости от мазето на мама
18
3
 
7
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 1 седмица
И мене чичо ме плющя, после оджата и ей ме на президент станах! Сега аз ги плющя! Важното е плюенето да продължи, както е по шериата.!.
17
1
 
1
 
! Отговори
Фин преди 1 седмица
До 14, До 11 Фин ...ясно, не си струва да се коментира тук. Само диваци сте. Като гледам ще събреш много харесвания с този лъжлив коментар. Пропаднали типове!
16
11
 
15
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Не при всички евреи,но при повечето бащите отварят момичетата ,когато същите са на по три годишна възраст. Това,което казвам е истината...гнусната истина,която очевидно не прави впечатление на еврейски фашистки организации като "Шалом". Педофилията,хомосексуализмът,шизофренията,биполяризмът,хазарта,дрогата са характерности при евреите.
15
8
 
16
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Моите искрени съболезнования на семейството на детенцето. Също така ,като оървият европеец осъществил законен протест срещу ислямската педофилия,ще напомня,че според Корана педофилията е законнна.Мохамед се е гаврил с шедтгодишната Айша. В юдейският Талмуд пък се позволява секс със ТРИ ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА. Всеки има възможност да свери часовникът на Живота и отрече религиозните жестокости. Приятен ден.
14
6
 
11
 
! Отговори
До 11 Фин преди 1 седмица
Има го споменато и в ислямските религиозни текстове и в юдейските. Не се прави на не разбрал.
13
0
 
10
 
! Отговори
Фин преди 1 седмица
До Анонимен 7... викаш не са като американците с леки картечници и направо в училище да се избиват.
12
2
 
9
 
! Отговори
Папо преди 1 седмица
Обикновено тия ,ако ги натисне много нагона , ползват кози , но явно този е изнервил на традицията.
11
10
 
21
 
! Отговори
Фин преди 1 седмица
До УЖАС! Какъв ислямизъм бе умниико. Чувал ли си в някоя религия да има съвети за изнасилване и убийство на деца. Такива неща има по цял свят, а в България са постоянно.
10
10
 
12
 
! Отговори
Капитанът преди 1 седмица
Русия и Турция са двете азиатски племена,които унищожиха цивилизацията на Балканския полуостров в лицето на Византия и България,която е била водеща в Европа. Последствията са видни дори 600 години след това .
9
3
 
13
 
! Отговори
до 6 преди 1 седмица
ами ако убийците са от семейството?
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само ДПС-Пеевски! Искаме ново начало! Не щем ердогановски деспотизъм! Не щем левът да се срине като турската лира, струваща 5 стотинки. Не щем да ядем само лучена супа, а децата ни да продават мокри кърпички и да просят на улицата като в Турция! Не щем дъщерите ни да проституират в Холандия!
7
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пещерните диваци, първи приятели на росия.
6
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Що за *** извършва такова нещо....трябва да има закон, който позволява при такива престъпления , семейството на жертвата да прецени какво да се случи с извършителя!
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 1 и до 2 Нима никога у нас не се случват такива че и още по-гнусни престъпления
4
8
 
20
 
! Отговори
VD преди 1 седмица
Т.е. като е мюсюлманско дете е трагедия, а тюрбаните като трепат и изнасилват християнски деца е нормално
3
3
 
27
 
! Отговори
Само преди 1 седмица
че за разлика от тук, тоя като го спипат няма да има ,,хуманисти'' дето да обявят, че видите ли не той, а обществото е виновно и да го защитават. Жална му майка в турския затвор!