Роналдо си търси барман за хотела, плаща 25 хил. евро на година

Договорът е за 40-часова работна седмица
1 окт 2024 15:41, Нели Христова
33
Роналдо си търси барман за хотела, плаща 25 хил. евро на година
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо търси да назначи служител за хотела си Pestana CR7 в Мадрид. Луксозната сграда е разположена на известната в испанската столица улица Gran Via.

Бившият футболист на "Манчестър Юнайтед" и "Реал Мадрид" предлага отлични работни условия и конкурентно заплащане. В трудовия договор са включени 50 дни отпуск, медицинска застраховка и 25% отстъпка в ресторантите и баровете от веригата. Освен това служителят ще има възможност да се използва и от допълнителни облекчения в хотелите от веригата на португалеца и да организира рожден ден в тях.

Иначе конкретната позиция е за барман.

"Сред отговорностите ще бъдете да предлагате напитки, да забърквате коктейли (алкохолни и безалкохолни) и да предразполагате клиентите да се чувстват възможно най-комфортно при нас", гласи обявата за работа.

Договорът е за 40-часова работна седмица. Графикът включва пет работни и два почивни дни на ротативен принцип от понеделник до неделя.

Брутната годишна заплата е между 24 и 25 000 евро.

Изискването е предишен опит в хотелиерския бизнес (1 или 2 години) и владеене на английски език (минимум B2).

Желаещите могат да кандидатстват по обявата в портала turijobs, където могат да изпратят вашата автобиография.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от Общество
Хлебарки, мръсотия, изтекъл срок: Сигнали в Helpbook за храна и заведения
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 4 часа
Приятелката ми работи на рецепция в бившия Шератон заплата е и 1600лв нето!!! Така, че намали малко и по-политически ка с изхвърлянето
12
0
 
13
 
! Отговори
Доста стандартна преди 4 часа
Заплата, 100 % ще има сериозни бакшиши, но въпреки това излагация от страна на Роналдо и до по-долу коментаращия 90 евро за 4 човека обяд да не би да е скъпо по 20 евро на човек???? В София една гола салата е 20лв!!!!!!
11
0
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 4 часа
Предполагам и че ще го осигурява на минимална работна заплата :)
10
6
 
8
 
! Отговори
До 8 преди 4 часа
Аз имам приятел барман дето в България си изкарва по 4-5 бона. Срамно е за авторитета на Роналдо да пусне такава обява. Да не мислите, че в Шератон в София вземат под 2-3 хиляди евро???
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Това момче (от алчност) се изложи накрая и стана за посмешище! Ако се беше оттеглил преди 2-3 години щеше да бъде запомнен като велик футболист! На Европейското беше най-слабият играч от всички тимове
8
3
 
5
 
! Отговори
Вин преди 4 часа
Всички бармани работят за много заможни хора, но заплатите им са все пак за барман-наливач на питиета:), не на ортак в бизнеса!
7
2
 
14
 
! Отговори
До 4 преди 4 часа
И ние сме ходили по Гранд Вия и 2000 за стандарта в Мадрид е нииищо. Едно ядене на семейството ни излизаше по 90-100 евро
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Като се пенсионера сам да заеме позицията, да пести! И без това вече е с 2 леви крака. На Европейското се просълзих като гледах колко жалко се излага
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
ЕбатиДзифтара
4
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Хотелът е брутален и в центъра на Мадрид, със сигурност клиентите му са богати хора и с възможности, а не Ганита. По 2000 Евро на месец чисто и сигурно поне още толкова от бакшиши и 50 дни отпуска никак не е зле. Да гледат родните ресторантьори как се прави.
3
0
 
22
 
! Отговори
Иван преди 4 часа
Като му отдъжат от данъците ще му падне под 2000 евро на месец,което за барман в Мадрид в хотел на Роналдо ми се вижда доста малко....
2
0
 
13
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 4 часа
За тия пари по добре да събирам отпадъци от кофите
1
0
 
23
 
! Отговори
121212 преди 4 часа
Скрънза.