Арх. Мирянов: Всяко дете да знае, че има идентичност като биологичен пол

Лобито на ЛГБТИ общността е много силно, смята той
9 авг 2024 14:14, Анисия Иванова
107

В училищата няма да се говори за нетрадиционна сексуалност и няма да се популяризира по какъвто и да е начин полова идентичност, различна от биологичната. Решението беше прието на второ четене в парламента чрез Закона за училищното и предучилищното образование.

"Спокойни сме за бъдещето на нашите деца, необходим е законът, за да няма такава пропаганда. Всяко дете трябва да знае, че има своята идентичност като биологичен пол и няма някой, който да му размива мозъка и да го тласка към такива греховни неща", коментира арх. Пламен Мирянов от фондация "Нашият дом е България" в ефира на "България сутрин".

Според него лобито на ЛГБТИ общността е много силно, което проличало и протестите в София.

"Транссексуални хора бяха до децата, полуголи, това извращение на народа и на младите трябва да бъде спряно. Това семе като попадне на тази крехка почва в съзнанието на младите ще имат сподвижници в бъдеще време. Децата ни да не бъдат обърквани, подведени, съблазнени и да си помислят, че наистина могат да бъдат двата пола", призова арх. Мирянов.

Той е категоричен, че това извращение към младите трябва да бъде спряно навреме. Целта е да бъдат размити критериите за добро и зло, убеден е той.

Арх. Мирянов критикува откриването на Олимпиадата в Париж

Пред Bulgaria ON AIR гостът подчерта, че откриването на Олимпиадата в Париж е опорочила децата, които са били на сцената.

"Видяхме как осмиват Тайната вечеря - грозно, пошло, гротескно, изявяват Сатаната, всичко, което е измама за човека. Ние искаме доброто за детето, не измама, която ще му даде отровния двойник на любовта", коментира арх. Пламен Мирянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
18
 
5
 
! Отговори
до преди преди 1 месец
100 г,други из ро ди като този са били против жените да носят панталони и пак същите заплахи,край на християнството,разврат и т.н.,сега някой би ли си помислил да забрани на жените да носят панталони,така че нищо ново,невежеството винаги е едно и също,след още 100 г.ще се смеят на този и на неандерталците дето му пригласят както се смеем днес на предшествениците му,добре че света върви напред и просгреса няма да се спре,въпреки пещерния ган40
76
2
 
2
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 месец
До До Грозната истина. Ти как точно се припозна в моя пост? Ти си написал подобна стития или си поп в някой манастир? Или си "гузен негонен бяга" ?
75
2
 
5
 
! Отговори
Рада Госпожина преди 1 месец
,,Днес", откога цензуриране Бай Ганjo? Това е смешно и абсурдно...
74
15
 
1
 
! Отговори
Рада Госпожина преди 1 месец
Абсолютно безсмислен и безпредметен ,,закон", който няма практическа стойност, тъй като не предвижда никакви санкции. Т. е., това не е закон, а маскирана като закон политическа и идеологическа декларация, имаща за цел нещо съвсем друго от заявеното. И какво всъщност е то? Ами,не е трудно да го видим: това е заявление за културна и цивилизационна принадлежност. Един вид, ,,европейци сме си ний, ама не чак дотам...". Ех, безсмъртен Бай ***, довчера беше алафранга, сега я смени с руска ватенка...
73
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е единствения начин да се ограничи темпа на разрастване на човечката популация! Без война и без епидемии. Умните хора са го измислили бе Гaнювци прости. Не ми пука колко ЛГБТМъта ще има и колко големи ще са, въпроса е на не ям скакалци
72
2
 
13
 
! Отговори
До Рада Госпожина преди 1 месец
Не ви ли е ясно какво забранява закона ? Понеже на мен ми е ясно. Нямало било пропаганда в училище ... , е , закона е и за да продължи я да няма пропагандата .
71
3
 
16
 
! Отговори
До Грозната истина преди 1 месец
А аз и всички останали, които сме против лгбт, не харесваме и не слушаме Азис, не пием, не си бием жените и т.н.? Айде бягай с тея бай ганювщини и бай геювщини
70
3
 
11
 
! Отговори
До Рада Госпожина преди 1 месец
Абре ти май си Радо Господина?!? Радо, прическата, роклята и високите токчета НЕ те правят жена, дано не си учител наистина!!!!
69
15
 
4
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 месец
Малко ми писва хора, които по цяла нощ пият, слушат и гледат Азис и бият жените си да ми говорят за ценности и колко били против ЛГБТ пропагандата. Аман от моралисти. Чак и БПЦ се изказаха по въпроса, не си видят в манастирите къв разврат е, тръгнали другите да съдят.
68
7
 
4
 
! Отговори
fire преди 1 месец
Това може и да е така, но този тъй наречен арх, Мирянов да не се прави на светец, защото е изключително подъл човек, схемаджия.
67
4
 
15
 
! Отговори
до Рада Госпожина преди 1 месец
Моля не смесвайте темите. Това, че има хомосексуални литературни герои няма нищо общо с извратената лгбтдсхд+ пропаганда, която учи децата да си сменят пола ако им хрумне и щедро би им осигурила хормонална терапия в случай, че успее да им размъти главите (каквато е и целта всъщност).
66
9
 
1
 
! Отговори
Рада Госпожина преди 1 месец
Лириката на Сафо, разбира се...
65
16
 
1
 
! Отговори
Рада Госпожина преди 1 месец
Т. напр. учителят по философия разяснява учението на Платон за любовта. Или този по история уведомява учениците за връзката между Александър и Хефестион. Или пък в час по литература се обсъжда любовта между Ахил и Патрокъл, или пък лириката на Садо. И други подобни примери -- ще бъдат ли санкционирани колегите учители като пропагандатори на нетрадиционна сексуална ориентация? Хора, опомнете се и не вършете глупости!
64
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Кънчо....грабваш лопатата изкопаваш си трап 2м скачаш вътре и се самозаравяш . Ето това ще се одобри от младото поколение. Едно парко-място повече и един пръдлив дядка по-малко на опашката в магазина
63
4
 
23
 
! Отговори
Кънчо преди 1 месец
Ние българите сме много разделени по много въпроси, но ако има един който ни обединява истински това е бъдещето на децата ни и нежеланието тази напаст (лгбт) да дойде и у нас. Не трябва и за минута да се оставят и да си мислят, че могат да прокарат такова чудо тук. Само да чуя, веднага грабвам лопатата и тръгвам..хич няма да ги бавя.
62
18
 
5
 
! Отговори
Рада Госпожина преди 1 месец
Как се забранява нещо, което не е ясно какво е? И къде е тази пропаганда в училище, че нещо не се вижда? Коментиращите знаят ли изобщо за какво става дума? Работя в училище и не зная нищо за някаква подобна ,,пропаганда" -- каквото и да разбират пишман-законотворците под това неопределено от правна гл. т. понятие. Да, и не ме бройте за ЛГБТ активист -- нямам и не искам да имам нищо общо с тях. Става дума само за здрав разум.
61
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аббе в цялата история е имало и ще има "различни" - нека всеки се определя както иска, ама те вече си веят оная си работа под носа ни и ако им направим забележка, почват да протестират и да ни обвиняват в "ксенофобия"!!!! Скъпи "различни", ако продължавате с наглостта си, ако посегнете на децата ни, ще имате близка среща с тyпаници,бухалкu и накрая ще захапете асфалта!!!!
60
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това са хора без морал,които не искат да имат деца,но защо искат да развращават нашите?Добре,че приеха този закон,че иначе хич нямаше да им гласуваме.
59
26
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 1 месец
И тоз архитект от позицията на какъв го слушаме?Архитект на какво е - на обществено мнение, на църковни норми или???Църквата, за която говори, е най-продажното - там колко похот има ... малееее ... А архитектът секс за удоволствие явно не прави - защото и това е грях според така любимата му църква.
58
3
 
15
 
! Отговори
Серго преди 1 месец
Браво за това развитие. Браво. Те във филмите си им остана ама за това сме родителите, да ги филтрираме тези филми докато са малки. А и видяхме рейтинга и парите дето изкарват тези филми. Няма как да продължи во веки. Трябва яко обществено противопоставяне на всички такива случай.