Арх. Мирянов: Всяко дете да знае, че има идентичност като биологичен пол

Лобито на ЛГБТИ общността е много силно, смята той
9 авг 2024 14:14, Анисия Иванова
107

В училищата няма да се говори за нетрадиционна сексуалност и няма да се популяризира по какъвто и да е начин полова идентичност, различна от биологичната. Решението беше прието на второ четене в парламента чрез Закона за училищното и предучилищното образование.

"Спокойни сме за бъдещето на нашите деца, необходим е законът, за да няма такава пропаганда. Всяко дете трябва да знае, че има своята идентичност като биологичен пол и няма някой, който да му размива мозъка и да го тласка към такива греховни неща", коментира арх. Пламен Мирянов от фондация "Нашият дом е България" в ефира на "България сутрин".

Според него лобито на ЛГБТИ общността е много силно, което проличало и протестите в София.

"Транссексуални хора бяха до децата, полуголи, това извращение на народа и на младите трябва да бъде спряно. Това семе като попадне на тази крехка почва в съзнанието на младите ще имат сподвижници в бъдеще време. Децата ни да не бъдат обърквани, подведени, съблазнени и да си помислят, че наистина могат да бъдат двата пола", призова арх. Мирянов.

Той е категоричен, че това извращение към младите трябва да бъде спряно навреме. Целта е да бъдат размити критериите за добро и зло, убеден е той.

Арх. Мирянов критикува откриването на Олимпиадата в Париж

Пред Bulgaria ON AIR гостът подчерта, че откриването на Олимпиадата в Париж е опорочила децата, които са били на сцената.

"Видяхме как осмиват Тайната вечеря - грозно, пошло, гротескно, изявяват Сатаната, всичко, което е измама за човека. Ние искаме доброто за детето, не измама, която ще му даде отровния двойник на любовта", коментира арх. Пламен Мирянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колеги, моля да се насочите към новината за кмета Терзиев. Има нужда от помощ там.
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 45Че то не е нужно да има джендър пропаганда в училищата.Във филмите и сериалите има много гей сцени било то между 2 жени или 2 мъже.
55
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стане ли модерно в Тик-Ток, никой няма да ви слуша тъпотиите и мъдруването папардаци *** на пръст
54
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 49Хората станахме по широкоскроени и сега се смята за лошо възпитание ако обидиш човек на другия бряг.
53
4
 
15
 
! Отговори
До пияница мистик преди 1 месец
Че си пияницца е ясно, но НЯМА НИЩО мистично в теб - на всички е ясно, че си ПЛATEH copoшки TPOЛ... Каквото ти спуснат сутринта - това пишеш цял ден!!!Предполагам си алкохолно зависим пенсионеp с малка пенсия и тук с платени коментари си изкарваш стотинки, за да си купиш дневната доза нискокачестена парцуца (pKиа) !!!!
52
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не е пропагандирал никаква сексуална ориентация в училищата понеже сега е ваканция. Като се почне учебната година една нпо организация може да отиде при директора и да му даде някой лев и с негово разрешение да изнесат някоя лекция на децата.
51
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много сте прав, напълно ви подкрепям.
50
1
 
12
 
! Отговори
до 45 преди 1 месец
Идеологията - каквато и да е тя - не възниква сама по себе си, някой трябва да я създаде, да я развие и да я разпространи сред обществото, но дори и тогава, Държавата и държавните институции са тези които решават дали да позволят или да не позволят агитацията и разпростанението на дадена Идеология!!!
49
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да нападнат и сел ян ията тогава, тя е по-опасна и от жендърството :))
48
21
 
2
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 1 месец
Абстрахирам се от ЛГБТ темата, но тоя архитект ми се струва, че е предобрил малко със светената вода преди интервюто
47
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди 20 години като нямаше Мик-Шмок и един жендър не бях срещал по улиците. Сега LGTV вируса ги зарази и се множат като ***. Трябва да бъдат спрени преди да станем San Francisco 2.0
46
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Според него лобито на ЛГБТИ общността е много силно, което проличало и протестите в София.".................. Ето затова в САЩ още през 1938 година приеха "закона за чуждестранните агенти" (ФАРА) забраняващ всякакви НПО с финансиране от чужбина. Доста по-късно и много други страни приеха подобни закони сред които и Русия.
45
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
He e gocтaтъчнo caмo зakoнu cpeщy nponaraнgupaнe нa negepacтuятa. Tpябвa eжegнeвнa нenpekъcнaтa бopбa зa ga ce мuнuмaлuзupaт бpoят, npucъcтвueтo u влuянueтo uм!
44
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 44 Така е мен, но като нема какво друго да кажат, почват с жендъри, почват с обратни, ще кажеш те са виновни за всичко в държавата, други проблеми немаме :))
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На секундата се организира протест да се позволи джендър пропагандата в училищата.Чакайте малко - ако няма джендър идеология и никой не иска да я налага, какво значение има това, че я забраняваме? Тоест те си признават, че джендър идеология се разпространява в училищата или, че те искат да я разпространяват?
42
3
 
20
 
! Отговори
Кръчматъ преди 1 месец
"""Лобито на ЛГБТИ общността е много силно, смята арх. Мирянов"""" --------- Всяко "Лоби" е силно толкова, колкото му позволяват държавните институции на държавата, а Бг е избрала да следва "европейските ценности", та затуй и ЛГБТ-то има "силни позиции"!!!
41
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дълги години едни политици и политически активисти ни убеждаваха, че нямало такова нещо като джендър идеология в училищата. Казваха ни, че никой не иска да я налага и ,че било руска пропаганда съществуването на тази джендър идеология сред училищата.Веднага като бе забранена със закон от парламента НПО-тата, политиците и активистите нададоха вой и истерично пищяха как този закон бил много опасен и проблематичен и щял да забрани еди какво си.
40
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата са любопитни и нека пробват щом искат.Аз, като бях тинейджър от любопитство се зарибих по кросдресинга, но не съм си сменил пола и нямам желание да го сменям.Тайно обличах рокли, поли и други дамски дрехи и ми харесваше. След години срещнах една жена, която го прие - по погрешка и пратих кросдресърска снимка и тя изпрати сърчице.
39
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Джeндърското лоби може да е силно, но тия природни аномалии са малко на брой у нас. Така че или ще си практикуват ненормалните дела тихичко, без да приближават децата, или ще бъдат линчувани по улиците.
38
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Разбра се едно - във форума има женобойци. Жалки подобия на мъже."................Разбра се единствено, че има НПО грантаджии във форума. Внушението, че който не харесвал гейовете значи бие жена си, е типично ваша опорка.