Арх. Мирянов: Всяко дете да знае, че има идентичност като биологичен пол

Лобито на ЛГБТИ общността е много силно, смята той
9 авг 2024 14:14, Анисия Иванова
107

В училищата няма да се говори за нетрадиционна сексуалност и няма да се популяризира по какъвто и да е начин полова идентичност, различна от биологичната. Решението беше прието на второ четене в парламента чрез Закона за училищното и предучилищното образование.

"Спокойни сме за бъдещето на нашите деца, необходим е законът, за да няма такава пропаганда. Всяко дете трябва да знае, че има своята идентичност като биологичен пол и няма някой, който да му размива мозъка и да го тласка към такива греховни неща", коментира арх. Пламен Мирянов от фондация "Нашият дом е България" в ефира на "България сутрин".

Според него лобито на ЛГБТИ общността е много силно, което проличало и протестите в София.

"Транссексуални хора бяха до децата, полуголи, това извращение на народа и на младите трябва да бъде спряно. Това семе като попадне на тази крехка почва в съзнанието на младите ще имат сподвижници в бъдеще време. Децата ни да не бъдат обърквани, подведени, съблазнени и да си помислят, че наистина могат да бъдат двата пола", призова арх. Мирянов.

Той е категоричен, че това извращение към младите трябва да бъде спряно навреме. Целта е да бъдат размити критериите за добро и зло, убеден е той.

Арх. Мирянов критикува откриването на Олимпиадата в Париж

Пред Bulgaria ON AIR гостът подчерта, че откриването на Олимпиадата в Париж е опорочила децата, които са били на сцената.

"Видяхме как осмиват Тайната вечеря - грозно, пошло, гротескно, изявяват Сатаната, всичко, което е измама за човека. Ние искаме доброто за детето, не измама, която ще му даде отровния двойник на любовта", коментира арх. Пламен Мирянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
8
 
! Отговори
Х преди 1 месец
До до 14-ти говорим за това да убедиш дете да е гей. Ти побърза да смениш темата. :D
16
4
 
17
 
! Отговори
до 14-ти преди 1 месец
Ако не можеше да се "зомбира" никой, то защо тогава са всичките тия кампании, да ни се обяснява, колко е хубаво да сме в НАТО и ЕС? Щото господарите ги е страх от "руската пропаганда" и "фейк нюз-а". Баш зомбиране си е.
15
4
 
21
 
! Отговори
На извратеняците преди 1 месец
трябва да се противодейства с всички сили и средства, от всеки нормален човек.
14
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такава малка държава, а толкова омраза и хомофобия. Спрете да гледате в чуждата паница и да казвате на хората как да живеят. По-долу са прави - раждаш се гей, ако не си гей никой не може да ти внуши че си.
13
22
 
6
 
! Отговори
Х преди 1 месец
за тези дето повтарят, че може да зомбираш дете да стане гей. В Русия е забранено от мнооооого години. Има ли гейове - има. Не можеш да зомбираш никой. Раждаш се такъв.
12
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гpaнтagжuuтe нa Copoc щe ce cъnpoтuвлявaт c вcяkakвu cpegcтвa нa нopмaлнocттa, тъй като тя нe e cpega, в koятo тe мoraт ga вupeят!
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лобито на ЛГБТИ+ в политиката се нарича ПП-ДБ. Дори е парламентарно представено. Оспорете ме ако не съм прав.
10
2
 
8
 
! Отговори
амиииии преди 1 месец
времето на това навреме изтече , отмина и то безвръзватно архитекте . умишлено или от недоглеждане се позволи на ЛГБЕЦКИРЦЙКН++++ у нас да се увеличават и да се налагат и с любезното съдействие на ЕС , които даже ни задължават да ги приемем за нещо нормално и естествено . от друга страна така ше се намали възпроизвеждането на човека тъй като земята е пренаселена , така поне учените твърдят .
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
3a ga нe uзчeзнeм, тpябвa ga cnpeм мacoвoтo uзnegepacтявaнe в koлoнuaлнaтa тepuтopuя Бъyreyuя!
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е вярно, на запад не знаят!
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сетила се Мара...аз от кога гледам момичета по двойки на тинейджърска възраст очевидно едната "по-мъжествена" и като прическа и като обекло и като поведение. ама това е от годиниии! слепи ли бяхте??? Застанете до музикалната гимназия до художествената гимназия ...до която и да е гимназия.. Младото поколение не чакаше Истанбулската конвенция и си изпедерастя и излебийства рахат-рахат докато вие блеехте поляните
6
2
 
15
 
! Отговори
И сега, понеже в преди 1 месец
училище няма да се говори за това от разни НПО-та, решихте да се говори за това нон-стоп в новините :D Палячовщина ей! Няма да ви минат номерата!
5
21
 
6
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 1 месец
А може ли да чуем мнението на някой биолог за биологичния пол? Че архитектите произвеждат скапана архитектура е видно навсякъде в софия, не е ясно защо мнението им по биологичен въпрос е толкова важно
4
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как така сте се объркали да интервюирате нормален човек, а не някой соросоиден бот с обичайните опорки за цивилизационния "избор"?
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Muc Бoнu нe xapecвa тoвa...
2
16
 
9
 
! Отговори
Koko преди 1 месец
Тоя архитект, де продава апартаменти на Цветанов и Цачева от кога стана инфлуенсър. Не остнаха апартаменти или пък свършиха политиците.
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Taka e, npaв e!