Почина актриса, снимала се в “Хари Потър”

Маги Смит изигра професор Макгонагъл
27 сеп 2024 23:44, Инна Ангелова
4
Почина актриса, снимала се в “Хари Потър”
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Маги Смит, известна с ролите си в "Хари Потър" и "Абатството Даунтън", почина на 89-годишна възраст, съобщиха нейните синове, цитира Sky news. Децата ѝ Крис Ларкин и Тоби Стивънс споделят, че актрисата е починала в болница.

В изявление те казаха: “Силно частна личност, тя беше с приятели и семейство в края. Тя оставя двама сина и пет любящи внуци, които са опустошени от загубата на техните невероятни майка и баба. Бихме искали да използваме възможността да благодарим на прекрасния персонал в болницата Челси и Уестминстър за грижите и безкрайната доброта през последните й дни”.

Маги Смит е родена в Есекс през 1934 година. Тя става международно призната актриса. Първата ѝ значителна награда идва след ролята на фанатичната учителка във филма “Разцветът на мис Джийн Броуди“ през 1969 г., която й носи Оскар за най-добра актриса и БАФТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: актрисаБАФТА
Още от Звезди
Впечатляващото отслабване на Лизо – с хапчета или чрез диета и фитнес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 25 минути
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail
3
0
 
8
 
! Отговори
Почивай преди 2 часа
В мир Професор Макгонъгол!!!
2
1
 
10
 
! Отговори
Домът преди 2 часа
" Грифиндор " осиротя вдигнете пръчки горе за невероятно талантливата и неповторима Маги Смит- Професор Макгонъгол!!!
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Невероятна! Да почива в мир!