BMW с бясна скорост се разби в подлеза на НДК

Ранени са шофьорът на колата и неговият спътник
Обновена: 29 мар 2011 18:59 | 29 мар 2011 17:34,
270

Снимка: Булфото

Лек автомобил BMW катастрофира в подлеза на НДК и затрудни трафика в него в ранния следобед. 

Пострадали при инцидента са шофьорът на колата и неговият спътник. Германската кола се е забила в мантинелата, разделяща пътното платно и трамвайните релси, на десетина метра разстояние от спирката.

Още по темата
Вероятна причина за пътното произшествие е шофиране с несъобразена с пътната обстановка скорост.

Екип на Спешна помощ откара с линейка пострадалите за пълен медицински преглед.

Dnеs.bg припомня, че през 2002 г. 45-годишна жена почина, а други двама бяха ранени след като „Лада Самара" се вряза в чакащите на спирката хора, в подлеза на НДК.

На завоя шофьорът загубил управление, опитал се да завие наляво, но не успял и връхлетял срещу чакащите превоз граждани.

Тогава от Столична община обещаха да обезопасят с мантинели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още по темата: BMW
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички сте такива диви селяци че дори няма как да го разберете.Алфичката,Бие-Ием-Вие-то,Мерджана.................бастунииии,бастуни селски.Ама то българин НЕселянин=мисия невъзможна.
145
2
 
2
 
! Отговори
Гъзара преди 13 години
Аз пък имам ферари,хеликоптер и совалка,пикая ви на X-drive-a
144
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз пък мразя колите, основния източник на замърсяване в природата. потреблението им доведе до състоянието на икономиката в този и вид - зависеща от свършвашия петрол и от абсолютно ненужното масово потребление. вместо да се ползва само за масов транспорт по въздух и суша, всичко живо на кола се качи, без да има нужда от това. резултатът е ясен - ниска култура, престъпления, проблеми, вкл и финансови. аз моята кола я разкарах преди 10 години и това не ми пречи да ида навсякъде.
143
2
 
5
 
! Отговори
Von Klinckerhoffen преди 13 години
До тоя с алфа-та пускам тема от форума:"Има ли живот за Алфа-та извън сервиза?"
142
3
 
2
 
! Отговори
dancho82 преди 13 години
Dano umre ama samo toq deto e karal!!
141
2
 
1
 
! Отговори
530 xdrive преди 13 години
до 143 с алфатаЕ ся кво, всички да караме като твойта кола ли. Никой не те кара на сила да си купуваш немска кола. Карай си там колата и не се заяждай с хората. И не си мисли, че като имаш такава кола си направил чудо щото има много народ с по- добри, че и доста по- скъпи коли от твоята. Това, че ти харесваш алфите, не означава, че всички останали трябва да ги харесваме и да караме само такива коли. Аз пък не харесвам дизели, а твоята със сигурност е нафтова печка.
140
1
 
5
 
! Отговори
AMG преди 13 години
Проблема не е в смотаното бмв,просто човека е карал много бързо
139
9
 
4
 
! Отговори
A.ROMEO преди 13 години
Ей,с бмв-то за какво кисело грозде говориш.Карам АЛФА-РОМЕО 159,аз ли да ти завиждам за немската кошница.Нито като дизайн,нито като технически характеристики се доближава до колатами.Немските коли са като войнишки канчета(повечето).
138
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Светла му памет на отец Бараков.Но се питам, случайна ли е катастрофата или някой е "помагал"?
137
11
 
6
 
! Отговори
Собственик на BMW преди 13 години
до 133 смърт за БМВПич, грозденцето е кисело, когато е високо, а недоносче заблудено. Вярно, че че има много *** с БМВ, но има и много *** с всякакви други марки и модели коли, а има и една порода злобни, комплексирани *** като тебе, които не са постигнали нищо в жалкия си живот и отдушника за душевните им страдания е в това да псуват и да кълнат всичко и всеки.
136
6
 
11
 
! Отговори
Баровец с Х6 преди 13 години
Прави сте кат видите някой с БМВ просто му направете път.Иначе вашия живот е силно застрашен.
135
3
 
5
 
! Отговори
БМВ-фоб преди 13 години
Лелееее, човече, подготви се за дива и необуздана атака от *** БМВ фенове (виж delian.blogspot/2006/10/blog-post_8386.html ). Има и интелигентни, но останалата *** ... беден ми е речника! P.S. Имаш + от мен ;)
134
5
 
2
 
! Отговори
an преди 13 години
TAKIVA SA BOL6INSTVOTO OT DNE6NITE PI6MAN 6OFIORI.TE KOGATO SA GI U4ILI DA KARAT KOLA, SA ZAPOMNILI SAMO KAK SE NASTAPVA PEDALA NA GAZTA. A ZA DRUGITE NE6TA KATO SAOBRAZQVANE S PATNATA OBSTANOVKA, IZOB6TO NE GO POMNQT. SAMO NATISKAT GAZTA, I SI MISLQT 4E KARAT SAMOLET. DOBRE 4E NEE UDARIL TOQ KAPUT NQKOI NEVINEN 4OVE4EC, DA GO UBIE. DAI MU NA SELSKI TARIKAT KOLA, I MU GLEDAI SEIRA.
133
0
 
6
 
! Отговори
алилиии преди 13 години
Пази боже слепо да прогледне!
132
0
 
3
 
! Отговори
бай Тишан преди 13 години
А водачът кой е?....
131
7
 
20
 
! Отговори
Смърт за БМВ! преди 13 години
БМВ не е просто марка кола. Това е симптом на няколко различни диагнози. Те може да бъдат: комплекс за малоценност, комплекси придобити в детството, хормонални нарушения, сексуална неуравновесеност, престъпни наклонности, мании, психопатии или обща емоционална нестабилност. В много случаи симптома издава, че притежателят му е криминално проявен или ще се прояви в бъдеще. Водачите на БМВ обаче не са само обикновени психопати, те са заплаха за общественото здраве и сигурност!
130
0
 
9
 
! Отговори
Разбулената Магия преди 13 години
ПЪТНИКЪТ в колата (т.е. НЕ водачът) по информация от други места, е синът на управителя на БНБ Иван Искров - Данаил Искров... В момента е приет с леко комоцио във ВМА.
129
0
 
5
 
! Отговори
ku4eto преди 13 години
ДО 126 НЕ СМЕЯТ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА Е МАН*АЛ
128
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
хм..емииии тоя ще да е от хората с пари..плащаш за превишена скорост и пътуваш пак...нали господа депутатите помислиха и за хората с пари.демек за себе си и така наречените бизнесмени...само че тоя спрял още преди да го спре полицията...и ако не мантинелата.то интересно колко ли човека можеше да пречука тоя *** .ех дупедавци депутати.край нямат простотиите ви.това е безумие правилника да важи за едни а за други не.всички сме простосмъртни.и добре да живееш .един ден умираш
127
1
 
6
 
! Отговори
Нипълс преди 13 години
А пък жените след 32 заприличвали на майките си