Две страни спорят в митниците кой да сложи своя човек!

Ревизоро: БСП или ще направи брак с мафията, или ще се разведе с нея
Обновена: 2 юли 2013 13:59 | 2 юли 2013 11:08, Веселина Йорданова
42
Две страни спорят в митниците кой да сложи своя човек!
Емил Димитров. Снимка: архив, БулФото

Смяната на Ваньо Танов е закъсняла. Основната причина за забавянето е, че двете водещи групировки, които са в митниците, не могат да достигнат до консенсус кой да заеме мястото, заяви бившият шеф на митниците Емил Димитров – Ревизиро пред TV7.

Димитров каза, че митниците са заложник на интересите на предишното правителство, които веднага рефлектират върху следващото, тъй като то трябва веднага и на момента да извади пари, с които да задоволи социалните програми.

“Цялата предизборна платформа стои върху това да се съберат пари от НАП и от Митниците и тези пари да се раздадат на хората, които бяха недоволни. Отделно стои и тежкото наследство, че един път са имали управление БСП, което е било пълен провал на държавата. Втори път имаше управление, което е примерно под знака на разграбване на еврофондовете. И сега, ако третото е брак с мафията, разбирате, че това ще тежи на столетницата”, заяви той.

Още по темата
Емил Димитров напомни, че преди предсрочните избори от левицата заявяваха, че има 1 млрд. лв. от контрабанда и акцизи, които ГЕРБ не искат да съберат и те ще го направят веднага, като дойдат на власт. „В следващия момент обаче те взимат властта и не правят нищо в Агенция "Митници". Това е само защото не е "посочен" новият човек", допълни той.

Според него проблемът не е дали мафията ще влезе в митниците, а дали ще излезе от тях. Или БСП ще направи брак, сватба с мафията и тя ще си остане в митницата, или развод – ще се разведе с нея, каза Емил Димитров.
По думите му две са спорещите страни в митниците коя да сложи своя човек. И проблемът е дали да бъде моят, дали да бъде твоят или дали да бъде нашият, но да ни задмине в плащането. Това може да стане по два начина. Излъчваме консенсусна фигура, убеждаваме коалиционните партньори ДПС и „Атака”, че това е един добър кандидат и той започва да работи, като убеждаваме обществото, че работи в негов интерес, разясни Димитров.
В същото време, добави той, от БСП внимават да не разсърдят коалиционните си партньори от ДПС и "Атака", с което биха загубили и крехката си подкрепа в парламента.

По думите му, ако от левицата не предприемат решителни действия, а само имитират такива, те ще се провалят за пореден път. Бившият премиер Бойко Борисов, по думите на Димитров,  много добре познава нещата и е първият, „който ще ги провали, който ще ги издъни, който ще освети това, което те вършат, ако тръгнат да правят сглобки, каквито правят вече 50 дни“.

Ако те направят брак с мафията, Бойко е първият, който ще ги издъни, защото този човек, който се подготвя, и тези заместници, които са за него, е човек, който е обслужвал и Бойко, обслужвал е и предишното правителство, каза той.

По думите му на Пламен Орешарски му е трудно, защото той не взема сам решенията, това стана видно с избора на Делян Пеевски.

Той трябва да скъса с тази пъпна връв, с тази зависимост. Време е да си влезе в ролята на независим министър-председател и да взема важните решения, коментира бившият шеф на митниците.

На въпрос готов ли е да поеме поста, Ревизоро отговори, че за него митницата не стои на дневен ред. Не съм кандидат, не съм водил разговори, не бих искал и да водя разговори, ако те ще са в посока да се „оженим“ за мафията, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Освен олигофрения тоталис ето още една диагноза за този тотално психясъл индивид:Фрустрация е термин от психологията, който обозначава емоционално състояние на човек, излъган в своите очаквания и/или лишен от възможността да постигне силно желана цел.[1] Проявява се най-често под 3 форми:агресия - когато човек "експлодира";регресия - когато човек не е в състояние да избухва и таи всичко в себе си;ресигнация - избухване в сълзи.Характеризира се с двигателно безпокойство, апатия или агресия. Фрустрацията се дели на два вида:псевдо-фрустрирано поведение - частична загуба на конт
28
0
 
0
 
! Отговори
доц. Кукувелов преди 10 години
Аааако може изкукали счетоводители да не ми цитирате. Всеки дето се чуди как да стане вишист, а определено е ***, става счетоводител!
27
1
 
2
 
! Отговори
ho ho преди 10 години
този пък да хваща пътя през някое гкпп и да не се връща обратно
26
1
 
11
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Ето, това е хубав пост за наш Делянчо Пеевски, на мама дебеланкото той, послушното момченце. Отлично място за "опитен" човек като него. Като шеф на ДАНС не му провървя, но но тук вече е подходящ. Познава се с всички олигарси, пие сутрин кафето си с тях.Ще си сътрудничат усърдно в работата на митниците.Така де - те ще внасят контрабанда без акцизи,а на него ще плащат десятък за всеки ТИР и десятък в касата на ДПС за изборите. Делянчо и "опит" има, все едно какъв, там няма разделение. Точен човек!
25
7
 
12
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
когато ПРЕМИЕРЪТ (сакскобурготски)V стои зад противниците ти, (милен Велчев, Борисов) никой не може да напраив повееч от това което направи Ревизоро. Той е най-големият в тази област. Ваньо Танов е *** един селянин. Честен, ама ***.
24
2
 
15
 
! Отговори
do 11 преди 10 години
Защо лъжеш хората? Поне като публикуваш информация за Ревизоро, вземи му прочети биографията. Човекът е завършил Института за музикални и хореографски кадри, но наред с това е завършил Висшия икономически институт, има няколко специализации по митнически контрол, финанси и счетоводство.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До aphrodite27И от къде го "познаваш"...?! Или просто се намираме на приказки за които ти плащат.Дано иначе е безсмислено да си хабиш. Ревизоро е единствения за който не изкараха нищо освен, че не може да се "сработи" с ръководството на митницата.Ако го сложат ще покажат, че не са зависими от господарите на платените драскачи и мафиотите....но едва ли!Май никой не иска честен човек на митниците...
22
0
 
8
 
! Отговори
ДО 23 преди 10 години
То само ако за себе си вземат с мед да ги намажеш...
21
11
 
15
 
! Отговори
Одитор преди 10 години
Много му се иска на Ревизоро да се докопа до благата служба шеф на митниците. Сигурно има защо, а?
20
5
 
36
 
! Отговори
dan преди 10 години
до Стоян ПетровРевизоро е единствения шеф на митниците, който за няколко месеца успя да въдвори ред, който напр. Танов за 4 години не можа. Но при Ревизоро нямаше "Ало, Ваньо". Освен това ревизоро написа ДВЕ КНИГИ в които осветли методите и начините за контрабанда и лицата замесени в тях. Помислете само, когато гръмнаха Иван Тодоров - Доктора, от GSM-*** му мистериозно изчезват контактите, както и последно водените разговори ... Това показва, че контрабандата е направлявана от най-отгоре!
19
9
 
29
 
! Отговори
aphrodite27 преди 10 години
Познавам го много добре Ревизоро, цар е на приказките :))
18
13
 
7
 
! Отговори
Орешарски падна преди 10 години
24chasa.bg
17
3
 
7
 
! Отговори
heybg преди 10 години
Прави впечатление, че тройката партии и правителствените източници изобщо не говореха за борба с престъпността, а само за ликвидиране на контрабандата. Но и това не почнаха да правят. Димитров е истински експерт по въпроса за митниците и сегурно правилно казва, че ония горе не могат да се разберат кого да сложат начело. Че става дума за много пари за крадене. България, народ - какво е това, ще попитат, ако някой наистина постави тези въпроси...
16
12
 
17
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Не е нормално, да те назначат за шеф на митниците, да изкараш 6 месеца и сам да се откажеш. И след това цял живот коментари и съвети. Ако беше мъж щеше да кара докато може и да изчисти каквото е възможно. Коментари от рода мафия, лобита, човек на.... ,акцизи, контрабанда и т.н. аз(а и всеки разумен човек) мога да свържа в много по-добра статия.
15
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
E, как мафията ще се разведе с мафията, хахаха, тоя и тоя е един ***, изживява се като последна инстанция, ама нали и той беше шеф на митниците, какво направи???
14
2
 
14
 
! Отговори
heybg преди 10 години
Т`ва за независимостта на Оре е голям майтап! И на децата е известно, че е подставено лице за "лице" на тройната коалиция, която не била коалиция, а правителството било на Оре, пък партиите БСП и ДПС избират министрите и замовете и то пред очете на всички! И имат очи да твърдят, че правителството не било тяхно!
13
1
 
9
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
LA MAFIA
12
5
 
14
 
! Отговори
нико111 преди 10 години
Върви Народе ИзтощениТекст: Милена СлавоваВърви, Народе изтощеникъм Парламента ти върви,с вярата си във добротосъдбините си поднови!Върви със мощната си воляизмамниците изгони.Държавата да си отдъхнеи Бог да я благослови!Напред! Науката е слънце,но някой има интересНарода да е неграмотенДа няма никакъв Прогрес!Така годините минават,въртиме се в затворен кръг,със Дявола се съюзяват,и хранят се от наща плът.Да, Родината ни годинипресветли преживя в беданеописуема изпадна,и мафия я завладя.Но ний Народа сме готовиотново да се съюзим,да вдигн
11
1
 
5
 
! Отговори
ES преди 10 години
До REDvayler прочети хубаво статията итогава вземи отношение
10
2
 
27
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
До Л.Пеевски наистина е вариант,но не за шеф на митниците,а на месокомбината на свинаря Г.Гергов. Така хем ще работи за БСП и ще оправдае доверието на др.Станишев,хем ще се докаже като специалист в тази нестандартна ситуация.