Главен комисар Гребенаров пое "Национална полиция"

Сред приоритети му ще бъде борбата с битовата престъпност
Обновена: 25 ное 2013 15:48 | 25 ное 2013 15:48, Анисия Иванова
12
Главен комисар Гребенаров пое "Национална полиция"
Представяне на главен комисар Тодор Гребенаров. Снимка МВР

Главен комисар Тодор Гребенаров е назначен за директор на Главна дирекция “Национална полиция”, съобщава МВР.

Назначението е от 22 ноември тази година със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Със същата заповед на Гребенаров се присъжда категория А, главен комисар.

Днес той беше официално представен пред състава на ГДНП от главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

По думите на главен комисар Гребенаров приоритет в работата му ще бъде различният подход в организацията на патрулно-постовата дейност, както и реализиране на мерките в борбата с битовата престъпност.

Той благодари на ръководството на министерството за гласуваното доверие и сподели пред служителите своите впечатления за работата на ГДНП по отделните направления на дейност.

Новият директор представи своята визия за това как главната дирекция да функционира по-ефективно и успешно.

Главен комисар Гребенаров благодари и на досегашния директор на главната дирекция главен комисар Ангел Антонов, който се оттегля от поста по лични съображения.

Според биографичната справка главен комисар Тодор Гребенаров е завършил НВУ ”Васил Левски”- Велико Търново.

През 1995 година  започва работа в ОДМВР-Пловдив като полицейски инспектор. Девет години е началник на отдел „Охранителна полиция” в областната дирекция.

Със заповед на министър Цветлин Йовчев от 15 август той е назначен за директор на ОДМВР Пловдив. За високите си професионалните  успехи  комисар Гребенаров е награждаван многократно през годините – сред получените от него отличия  са: „Почетен знак на МВР” - Трета, Втора и Първа степен, Почетно отличие на МВР „За доблест и заслуги”,  медал „Правосъдие, свобода, сигурност”, както и наградно оръжие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ПловдивМВРпрестъпност
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПушеше много цигари.Пиян не съм го виждал да идва на работа.Ние пиехме ракия Стария Дъб , от *** махала, когато имахме кинти.......
10
0
 
2
 
! Отговори
кашик преди 10 години
Служих в Харманли 24160, през 1994/1996, в първи батальон.Гребенаров беше капитан.Мъжага голям, много строг, но коректен и човечен.Не обичаше кръшкачите, скатавките,натегачи и Нурсовете.Не правише разлика между Българи и ***, а съдеше според постъпките.Уважение и респект имах единствено към него,другите шапкари бяха ***.Отиде в Пловдив през 1995.Успех!
9
0
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Абе ми що само от 1995г почвате биографията му Преди не е ли бил роден..
8
0
 
1
 
! Отговори
ebb преди 10 години
haha ном.1 и ном.2 са групичка хаха
7
1
 
4
 
! Отговори
ТТ преди 10 години
Ще продължи ли простотията полицаите да се пращат на границата с Турция и в центъра на София, а градовете и селата да остават без охрана?
6
0
 
1
 
! Отговори
1641 преди 10 години
само така 35642 сменяш обувките жеднага при градинаров или ер-доган и ставаш серг..... ШЕФ давие 4естито вие сте башибозук
5
0
 
10
 
! Отговори
35642 преди 10 години
Дано новият Главен комисар Тодор Гребенаров - директор на Главна дирекция Национална полиция въведе паредната придобивка за българските граждани - смяна на лична карта при установена металокерамика , мост или зъбна протеза ,защо и с тях има конструктивна промяна ,подобна на газовите уредби ! Все пак кризата още се усеща и защо да не докарт допърнително за бюджета 100 - тина милиона отгоре!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този ми беше ротен в казармата в Харманли :). Много кърка!? Пишете му и биографията преди 1995!
3
1
 
11
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Само обещания при идване и после никакви резултати,а в нашата полиция има много сериозни проблеми който спешно трябва да се решат иначе доверието в нея ще остане критично ниско.Хората ясно заявяват че тази многобройна,корумпирана,не дисциплинирана,не работеща,скъпо струваща полиция не се одобрява от мнозинството граждани и те искат спешни реформи и промени............
2
7
 
7
 
! Отговори
До "Един българ преди 10 години
А бе, *** сдухан ГЕРБерунгелски,Тодор Гребенаров няма нищо общо с ГЕРБ или която и да било друга пасмина.Човекът си е най-обикновен професионалист!
1
5
 
14
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Видя се, че полицията все някой ГЕРБенаров трябва да я оправя ! Добре поне, че си го признават !

Спонсорирани публикации