НАП продава 11 000 рубини и сапфири на търг

В магазина може и да се наддава за 3091 кг. тоалетна хартия
12 апр 2016 08:36,
16
НАП продава 11 000 рубини и сапфири на търг
Снимка: Reuters, архив

Данъчните пуснаха на търг 11 хиляди рубини и сапфири, хише "Монитор". За 7 хил. лв. днес НАП разиграва точно 10 894 скъпоценни камъка. Те са различни по-големина и цвят, като общото им тегло е 376 грама. За да се включат в търга, желаещите трябва да внесат депозит от 1403 лв.

Магазинът на приходното ведомство в последно време все повече заприличва на бижутерия. Данъчните са обявили множество търгове за публична продан на изделия от злато и сребро. По-голямата част от артикулите са бижута – колиета, гривни, обици и брошки. За включване в наддаването, трябва да се преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

В един от търговете се предлагат 10 броя златни изделия, тежащи 101.24 грама, тя е 2573 лв. Така сумата, която трябва да се внесе до 21 април възлиза на 514 лв.

Търсят се купувачи и за доста по-скъпи изделия. Ако желаете да наддавате за 38 броя синджири, гривни и колиета, ще трябва да приготвите 2761 лв. депозит, а търгът ще започне от 13 809 лв.

За 33 хиляди лева е обявена началната стойност на 420 броя обици, чието общо тегло надхвърля килограм. Търгът ще се проведе на 27 април, а крайният срок за плащане на депозита е 21-ви този месец.

В списъка на НАП за продажби са обявени за продан и различни оръжия. От описанията обаче не става ясно дали са изоставени от собствениците или са отнети от съдебните органи.

Калибърът на оръжията е различен, като в описанията са добавени и състоянията на предметите, тъй като по някои от тях има ръжда или други повреди. От НАП уточняват, че за участие в този търг се допускат само лица с актуални разрешения за дейности, посочени в Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

От магазина на агенцията можем дори да наддаваме и за тоалетна хартия. Инспекторите са написали, че тя тежи 3091 кг, а обявената начална тръжна цена е 960 лв.

В електронния сайт на НАП може да се търси по ключова дума, цена, населено място, категория на вещта, номер на търга и други критерии. Освен това желаещите да участват в търговете вече могат да платят депозита си за участие и онлайн.

Списъкът с вещите, които агенцията по приходите продава, се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти и на автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"11 000 рубини и сапфири"ХА-ХА-ХАТова са на 100% ментета.Дали ще се намерят балами да ги гризнат?Виж тоалетната хартия е важна и полезна за бълга*раците защото те са постоянно одрискани!
10
0
 
0
 
! Отговори
Haidutcom преди 8 години
Piratite ot nap plenili trezorite na drugi pirati i sega prodavat na pasara?!:-):-):-)i tova e bg zakon?! Da ima pari za luksozen jivot, automobili, samoleti na darjavnite slugi pirati...?!:-):-):-):-)
9
0
 
1
 
! Отговори
Долу преди 8 години
До АнонименНИХИЛИСТИТЕ И НИХИЛИЗМА
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 10 виж в русииская весна що за уродии фса спямо тъпанарии като тях в днесс бг са направо академици
7
2
 
6
 
! Отговори
Бизнесмен до №2 преди 8 години
От статията:От магазина на агенцията можем дори да наддаваме и за тоалетна хартия. Инспекторите са написали, че тя тежи 3091 кг, а обявената начална тръжна цена е 960 лв.До Анонимен 2Тоалетна хартия другото име на руската рубла продава се на килоАми тогава дай ми някаква оферта за 3 тона руска рубла за 1000 лева тука в сайта :)))) Напълни 300 куфарчета с годни руски рубли и ми ги продай всичките за по 1 левче.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Калибърът на оръжията е различен, като в описанията са добавени и състоянията на предметите, тъй като по някои от тях има ръжда или други повреди."То пък това оставаше - НАП да предлага на гражданите годни за употреба оръжия. Тези са за колекционери.
5
0
 
12
 
! Отговори
Шофер преди 8 години
Защо не вкарат тоалетната хартия направо в употреба по ведомствата, а трябва да се плаща за друга?
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен руската рубла има възход вече не е 2 бг стотинки а е 3 бг стотинки
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4 руски рубли за 1 етиопски бир или 2 бг стотинки а инвестирай де ха ха ха
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само, че руската рубла има възход и инвеститорите взеха да се връщат в Русия. Погледни в ***. А ти ще си останеш платен драскач до края на живота си.
1
3
 
9
 
! Отговори
Моден евро-Гей преди 8 години
НАП сексиграчки защо ли не конфискуват???Вероятно ги си задържат тайно!