Вежди за рака: Защото ми откраднаха парите…

Министърът призна, че вече не е същият чешит
Обновена: 16 апр 2016 12:03 | 16 апр 2016 11:55,
55
Вежди за рака: Защото ми откраднаха парите…
Снимка: архив Булфото

Министърът на културата Вежди Рашидов смята, че ракът на гърлото, от който се лекува, е последица от притесненията покрай загубените пари в КТБ.

Още по темата
Той обясни, че лекарите са предпазливи за диагнозата му . Но е доволен, че първият контролен преглед е минал добре. Министърът обаче призна, че болестта го е променила.

"Не съм същия чешит. Животът е една илюзия. Изкуството пък е една сладка лъжа на живота. Уплаших се. Разбрах колко ми се живее. Радва ме сутрин слънцето, семейството, кучето и приятелите. Случи се това заболяване, защото цял живот си плащаш данъците, а накрая ти открадват парите от тази банка", каза Рашидов пред "Нова телевизия".

Той коментира и някои от злободневните теми от работата си. Една от тях е новата заплаха,  Несебър да бъде изваден от списъка на ЮНЕСКО. ”Това се случва, защото хората не искат да махнат сергиите и магазините от гаражите, за да се запази идентичността на града", обясни министърът.

Той не отмина и тероризма.

"От 11 септември светът не е същия. Бият се оръжие срещу мирни граждани. Това е ужасно. Вече сме в третата световна война. Има противопоставяне на две религии - ислям срещу християнство. Вместо забрадки тези наши деца трябваше да имат в ръцете компютри", каза Рашидов и припомни, че е турчин по произход.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
българин преди 8 години
Дръж се, Веждичка, пожелавам ти да продължаваш да си готиният пич, който познаваме, да пребориш болестта и доксан докуз години да си си ЖИЗНЕЛЮБЕЦ!
35
0
 
1
 
! Отговори
ази преди 8 години
Пред страданието всички сме равни.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
koto mu bilo pisano-tva ste mu se slu4i-tolkoz bezpolezen multi Pipon i menti 4e fanal rako zatui 4e mu svili parite
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е луд тоя дето ти е изял зелника, ами е луд тоя дето му го е дал.Ама колко злоба и завист лъха иначе от коментарите. Драги сънародници, който има акъл просперира ной-добре в чужбина. А тия с наследствените имотчетата и апаратаментчета да не пишат глупости ами да си жулят бирата и салатката, и да не се обаждат. Като си седнат на гъзовете и изградят някакви знания и умения и видят че труда, знанието и умението в чужбина се цени и добре заплаща - тогава да пишат.
32
2
 
2
 
! Отговори
Американ преди 8 години
До Анонимен 40:А най-интелигентният като тебе нищо няма да губи, понеже е голтак и ***-пролетарият.
31
0
 
1
 
! Отговори
Измамници преди 8 години
Бесовете от маймунските планини слязоха в градовете пак със СТАРИТЕ СИ НОМЕРА! Все едно ШАМАР НЕ Е ИМАЛО! Да ама не!
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия дето изгоряха в КТБ сами са си виновни. Като са лакоми за яка лихва и преференциални условия... на! Г*з глава затрива. Има една поговорка. Интелигентния човек няма да си набуха всичките пари в пирамида. Интелигентния човек ще си ги разхвърли във всички банки и ако останат още средства - няколко малки апартаментчета за даване под наем. Така се прави. Ама то нестава с ядене (и пушене)... трябва и акъл
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абсолютен артист и лъжец , като погледнеш снимките в кабинета му виждаш само строителство, културни проекти липсват с дияна дамянова рекетират непрекъснато строителните фирми уж че давали на герб абе стана богат след като стана министър
28
5
 
6
 
! Отговори
Безвластен българин преди 8 години
Изкуството му е познато само в тесни мулташки партийни среди в България, които го финансират и в управляващите среди в Турция, защото е един от агентите им! Изкуство няма, има само щения за слава, власт и пари!
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Френската глътка, тя е виновна за рака на гласните струни, уважаеми министре. Много разврат, малко здравна култура демострира министърът на културата.Не случайно през осемдесетте, българските лекари наричаха другаря Брежнев - другаря Ближнев.
26
0
 
9
 
! Отговори
gtf преди 8 години
Дрънкате се за глупости, но не виждате най-важното - в края. Война идва, трябва да се обединим !
25
3
 
14
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Турска му работа! Като ти "откраднаха" парите, да не остана гол и бос като хиляди ограбвани всекидневно българи от антибългарското управление, в което си и ти!
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МУТРА!
23
1
 
10
 
! Отговори
aa преди 8 години
ТОЛКОВА МИЛИОНИ-ОТКЪДЕТО ДОШЛИ -ТАМ ОТИШЛИ..ДАНО САМО НЕ ТЕ БОЛИ ,ЧЕ ДОБЪР ЧОВЕК СИ!
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е от пушенето на пури! Да не си помислите, че е от това
21
7
 
26
 
! Отговори
АА преди 8 години
абе веждю, абе *** такъв - като толкова е сърцато московчето що не се лекува при него , а се *** от страх и изтича в германия! но да знаеш господ и българите виждат и всички ще изпукате от рак,защото нямате страх от господ и ще горите в ада!Цялото правителство начело с вожда ви!
20
6
 
20
 
! Отговори
Ники преди 8 години
А от къде ги има теи пари?
19
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една от тях е новата заплаха, Несебър да бъде изваден от списъка на ЮНЕСКО.Тази главния секретар на ЮНЕСКО нали се падаше май българка и искаше да се кандидатира за ООН от името на България и протестираше, че политиците я спряли. Толкова българка и тя като не може да защити Несебър. Сергиите им пречели, разваляли града. Ами тези сергии са си там по традиция. Нали това искате, европейци - да изглежда традиционно.
18
2
 
30
 
! Отговори
решава логиката преди 8 години
Не си дръжте парите в банка за да не хванете рак.
17
0
 
36
 
! Отговори
кво стаа преди 8 години
Веждичка, как мислиш, тези дето ти гепиха кинтите от КТБто дали им пука за твоя рак и дали ще се трогнат от словоизлиянието ти? Аз мисля че не, просто ще си го преместят ог единия в другият крачол! Поогледай се около себе си и ще видиш как едни менти и шишита се подсмиват под мустак, че даже ще дойдат да си купят от акварелчетата дето си ги рисувал в болницата!