9-годишният Коко спешно се нуждае от помощ

За да пребори болестта са нужни 310 000 евро
7 юни 2016 15:44,
23
9-годишният Коко спешно се нуждае от помощ
Снимка: Facebook

9-годишният Калоян от Варна спешно се нуждае от средства за химиотерапия и трансплантация на стволови клетки в чужбина.

От две години момчето и семейството му водят ежедневна битка с коварната диагноза – остра лимфобластна левкемия. Преди дни лекари от Университетската болница в германския град Есен са дали надежда на детето и близките му за преборване с тежкото заболяване. За лечението и нови изследвания обаче са нужни 310 000 евро.

Средствата са необходими за операцията и за намиране на донор, както и за последващо лечение, но от клиниката искат цялата сума преди началото на терапията. Необходими са и пари за пътуването и престоя на семейството в Германия.

Калоян има сестричка, която също ще бъде подложена на изследвания за съвместимост. Коко вече е започнал химиотерапиите в България. Близките на момчето очакват и информация от Фонда за лечение на деца в чужбина за поемане на част от сумата.

Още информация на фейсбук страницата
https://www.facebook.com/Борбата-на-Калоян-и-семейството-му-с-левкемията-1720696684886656/

Сметката, по която могат да се превеждат средства в помощ на Калоян е:

Райфайзенбанк
BG95RZBB91554030204317 BIC RZBBBGSF
Антонина Костадинова Михайлова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека родителите да направят и DMS, тогава ще помогнат много широк кръг хора!Моля се за хлапето...
8
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
наскоро май хванаха едни от фонда за лечение на деца с по хиляди левове джобни .И как се развиха нещата на никъде . ДО КАТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА КУЦА И ДО КАТО ТАКИВА ХОРА НЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ДА ИМАТ СТРАХ ДРУГИТЕ ТАКА ДЕЦАТА НИ ЩЕ УМИРАТ. ПИТАМ АЗ ДО КОГА ЩЕ СЕ ТЪРПИ ТОВА .
7
0
 
19
 
! Отговори
М преди 7 години
Пиша ви от чужбина. Чета новини в днес.бг всеки ден.Пред 1-2 дни имаше статия как държавния резерв е нарастнал от няколко до около 11-13 млрд. лева (от около 3-4 млрд) при управлението на ББ.Аз не рабирам много от икономика, но искам да попитам само на мен ли не ми се връзват нещата - как спестяваме пари в хазната, а в същото време децата на България умират? Къде е логиката? За какво събираме пари?
6
0
 
0
 
! Отговори
опитна маймунка преди 7 години
Приятелю,що не вземеш да пробваш да пиеш повечко вода,не вярвам да навреди.Успех ти желая,да оздравееш и да живееш.Чао от мен
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте и DMS номер, така много повече хора могат да помогнат!
4
0
 
19
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
Баси гадното, стискам палци на Коко. Току що преведох 100 лв, дано повече хора помогнат - кой с колкото може!Най-*** е , че докато се чака да се съберат парите, се губи много време. Не може ли да се намери някакъв начин за кредитиране на подобни лечения, а в последствия тези задължения да се възстановяват - било от дарения , било и от shi*niq фонд......Това е животът на детенце, ве да му *** ******* ***** .............
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Химиотерапията убива!Потърсете специалист извън порочната система.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уффф, че много кинти, дано всичко е ОК.
1
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-важен държавен харч от този за здравето на българските деца. С тази мисъл в главата трябва да ляга и става финансовия министър! И веднъж завинаги трябва да се реши този въпрос от държавата, на която всички ние плащаме данъци.От цялото си сърце желая на детето да се оправи!