Линейка стана "жертва" на "перките" на "Графа"

За късмет случаят, за който била повикана, не е бил спешен
1 май 2019 19:55, Екип на Bulgaria On Air
66

Пореден случай, в който така наречените "перки" по столичната улица "Граф Игнатиев", се оказват пречка. Този път за екипите на Спешна помощ.

Наскоро поставените ограничители по трамвайните линиr на "Графа" се оказаха препятствие за пристигнала на адрес линейка, предаде Bulgaria ON AIR.

"Видяхме, че спря линейка, която искаше да маневрира, впоследствие се оказа, че има някакъв проблем. Хората слязоха и се оказа, че линейката е закачила една от "перките", разказа очевидката Стефка Маркова.

При ударът картерът на линейката се е спукал и маслото ѝ изтекло. Автомобилът е на частна клиника, а за късмет случаят не е бил спешен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
niki преди 5 години
какво ни занимавате със шофьор - ***. на снимката се вижда, как е минал над перката и там е спукал картера
44
3
 
3
 
! Отговори
Дядо Соци преди 5 години
До Анонимен 34 От БСП са решили проблема. Нищо не са правели по тяхно време , за да няма в какво да ги обвиняват.Е , крали са , ама това не е вярно.
43
2
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
За да се спука картера, шофьора е обикрачил перките.Това си е майсторство.
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези камънаци по Графа сложени от Фандъкова, са опасни и много често просто не се виждат, вкл. и от шофьорите на линейки и пожарни. Трябва да си от онези 80%, за да виниш шофьора, че не е видял камънаците на Фандъкова.
41
7
 
5
 
! Отговори
ЕХООО преди 5 години
В случая,Фандъкова е виновна,ама друг път !Онзи ,големия шофьор да се бърка и да започва ремонта !
40
3
 
12
 
! Отговори
venzimir преди 5 години
За цената и качеството на ремонта на "Графа" и най-вече срока не говоря , като за умрял ... , но какъв тряба да си шофьор , да съсипеш така линейката , по-зле и от шофьор-блондинка !
39
1
 
16
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
И колко пъти вече Фъндъкова публично декларира, че веднага ще махне "перките" и нищо не се случва! Май изобщо никой не я слуша, други хора управляват София.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ми за 24 млн за километър какво искате...
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
GONOИма трудно подвижни или неподвижни хора със специални нужди. Тях не можеш да ги сложиш в обикновена кола, затова са и частните линейки.
36
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До GONO Дано да ти се ноложи ти да си такъв спешен случай. Но какво да се прави герберският *** е "умен и красив " ***.
35
33
 
7
 
! Отговори
GONO преди 5 години
Като не е бил спешен случаят, защо тази линейка е извършила нарушение влизайки по тази улица? И което е по-важно - защо не е била санкционирана от КАТ?
34
3
 
39
 
! Отговори
Ицо ни преди 5 години
От фандъка по просто същество няма.
33
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е сиво - ще се мрънка що е сиво.Ако не е сиво - ще се мрънка що не е сиво.Единственият начин да няма мрънкане е предварително да има широко обществено обсъждане. Да се мрънка още преди да се изхарчат парите.А и не е редно само един архитект да определя как ще изглежда обекта.
32
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен31Ми да!!!Така си е.Нека баба радка сама да решава какво да прави с парите си. Примерно ако иска да ги метне през терасата. И после да се оплаква, че полицията е виновна.Ти примерно какво ще направиш с твоите пари?Ще идеш да ги изпиеш в гърция, а *** ще си го хвърляш през прозореца. Зер, защо да плащаш такса смет на столична община, като ти сметта и без туй я хвърляш през прозореца.
31
4
 
19
 
! Отговори
123 преди 5 години
В Амстердам такива простотии няма - оцеляват някак си.
30
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни най-обикновени метални колчета около метър височина които се виждат и от пешеходците и от маневриращи шофьори е стандартно решение, но не.....дай да правим модерни джендърски изгъзици - перки! *** измислил тези перки да го затрупат с творенията му!
29
2
 
53
 
! Отговори
Gosy преди 5 години
На графа си оставиха ръцете.Един път тези смотани перки сигурност с космическа цена, но и две еднакви по височина плочки няма.
28
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само столична община прахосва близо 1.5% от БВП на България!МВР и те още толкова! Защо не се разрешава на хората да контролират парите, които изкарват а мафиите ги крадат?
27
2
 
56
 
! Отговори
мак преди 5 години
Ако се огледате ще видите, че е пълно с такива места, които са неудобни за линейка или пожарна. Пейки, оградки, заведения навън, кашпи, ограничители. Поставят ги хора без мозък, без мисъл, че блокират пътя и линейката трябва да спира на май...та си.
26
3
 
28
 
! Отговори
Fck преди 5 години
*** глупавите перки !