Шефът на "ТАД груп" на свобода срещу 100 бона

Кристиян Бойков и Георги Янков са освободени срещу 20 хил.
Обновена: 31 юли 2019 22:10 | 31 юли 2019 20:05, Нели Христова
101
Шефът на "ТАД груп" на свобода срещу 100 бона

Шефът на "ТАД груп" Иван Тодоров бе пуснат на свобода срещу гаранция от 100 хил. лева гаранция, съобщават

24 часа.

 

 Това реши състав на Специализирания наказателен съд преди минути.

Още по темата


От прокуратурата не коментираха решението, а Тодоров трябва да излезе незабавно на свобода.

Заедно с него обвинени за кибертероризъм са и подчинените му Георги Янков и Кристиян Бойков. Те са на свобода срещу гаранции от по 20 хил. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Партия ГРОБ! Партията на САТАНАТА! Защо другите съдии си дадоха отвод? Защото се страхуват от съдията на МАФИЯ-ДЪРЖАВА?
64
0
 
1
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Гор***нов, ти си счетоводителка.не разбирашЕдин като падне идва друг. Като запушиш устата на 1 журналист,идва 2ри.За греховете на родителите страдат поколенията. Иисус казва: "Горко на онези, които изкушат най-малките, защото по-добре да си окачат воденичен камък на врата и да се хвърлят в морската бездна".Няма значение дали осъзнаваш действията си. Народа те посочи. Глас народен - глас Божий.Ти си олицетворението на ГРОБ и тяхната власт срещу най-малките-'СМГ математиците'.
63
0
 
1
 
! Отговори
бре 4 преди 4 години
Всички живеете в една виртуализация. Днес си тук, а утре те връщат, но този път имаш помощници. Проста формула, която илюстрира всичко.Най-големите учени казват, че физическите закони на атомно ниво изпълняват закономерности, които в реалния живот следват законите на случайността и хаоса.Сега, като запушат дупките как ще генерирате мъртви списъци?Сега, като пуснат ъпдейт за машините за гласуване, как ще ги хакнете?Сега, като задраскате протоколите от гласуването и резултата като не пасне н
62
0
 
1
 
! Отговори
бре 3 преди 4 години
Човек е образ и подобие на Бог. Един ще падне, но на негово място ще дойдат двама други. Иванчева падна, а на нейно място дойдоха двама - белия хакер и шефа му. Двамата ще паднат и на тяхно място ще дойдат четирима и така до безкрайност.Няма да можете да се преборите!!! Мафията накрая ще падне на колене. Това битка между доброто и злото и тя продължава векове. Няма победители. Просто се променят играчите.Падат много невинни само, за да бъде отсечена една от многото глави на змея(САТАНА).
61
0
 
1
 
! Отговори
бре 2 преди 4 години
Истинските престъпници променят вота на хората за парламентарни избори. Това са хората, които дърпат данни от НАП за мъртви ЕГНта. Истинските престъпници правят фалшифицират вота на българите, за да може престъпници да влизат в политиката. Тези "хора" дават заповеди и ползват ДЪРЖАВАТА, за да преследват хората, които ги изобличават и търсят справедливост.Човек е образ и подобие на Бог. Един ще падне, но на негово място ще дойдат двама други. Иванчева падна, а на нейно място дойдоха двама.
60
0
 
1
 
! Отговори
bre преди 4 години
Снима ли ги били на терасата? Еми, аз ако кажа, че ще се хвърля в Марица това правили ме самоубиец?Щом този Ви е хаквал, представям си истинските ХАКЕРИ какво правят.Запитайте се, а какво прави истинската МАФИЯ в България, която убива хора и се занимава с наркотици, трафик на жени, кражби на банки, мантри за сирене и кашкавал... и още и ощеЗащо за истинската МАФИЯ няма записи от терасите? Защо? Истинските престъпници променят вота на хората за парламентарни избори. Това са хората, които
59
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
Моля, напишете кой е баща му на любителя на Порше и луксозни ***
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много приказки, много бръщолевене, а нито дума за най-важното - оправена ли е вече системата на нап и 100% сигурно ли е, че някой няма да проникне отново?
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много интересно при тази пробита система, ако 'хакването' беше станало от някой нигериец например, с кого щяха да си измият ръцете? винаги се търси виновен сред хората, а самите управители на институции чисти като сълзи. винаги е несъобразена скорост, даже и да си спрял, само да не се окаже, че някоя община не е асфалтирала. сега изведнъж някакви хакери от космоса извършили злодейство, ама иначе системата прекрасно си работи. докога ще е така и за какво събират данъци?
56
1
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ЗАЩО "ЧОВЕКОТ" МИ ПРИЛИЧА НА СПЕЦНАЗ АБРАМОВИЧ !?!? ДАЛИ МУ Е СЛОЖЕНО - МЕРОПРИАТИЕ " СТРУМА" ??? АМИ , АКО НАИСТИНА Е СВЪРЗАН С ЕВРЕИТЕ ОТ "РОЙТЕРС" И СИЕ ... А БОБЧО Е ПОДМЕТКА НА ЦИОНИСТИТЕ !?!?!?
55
0
 
5
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
До Супер Хакер Супер Хакер,недей тъй ва!Освен градинския маркуч ми хакна и моя в гащите!Ко ши прая сега?Веднага ти слагам плюсче,че даже ще пиша на *** да ти сложи служебно още 100.
54
2
 
5
 
! Отговори
Откъде са парите??? преди 4 години
ТАД груп има приходи 280 000 лв. годишно, според това, което са декларирали.Заплатите са били 15 000 лв. чисто,т.е. бруто 17 000(около 2000 са данъци и удръжки).Служителите били 5-6, айде 5...5Х17 000= 85 000 месечно, над милион годишно САМО заплати!Такова дружество трябва да има солидни кредити, ама няма и солидна печалба, ама няма. Когато не си вържеш отчетите, е по-добре да съдействаш на икономическа полиция...Да, ама не - такава няма!Типични рекетьори-вълшебници, а и не слушкат!
53
1
 
8
 
! Отговори
Циклопа преди 4 години
НЕЛКА СЕ Е РАЗТРЕПЕРЕЛА, КАТО ЧУ ЗА 100 БИНКИ И ПОЧНА ДА БЪРКА. ВИЖТЕ Я КВО Е НАПИСАЛА, ЦИТИРАМ:"срещу гаранция от 100 хил. лева гаранция"A MA ОУ, ТИ ЧЕТЕШ ЛИ КВО ПИШЕШ *** КРАНТО?
52
6
 
5
 
! Отговори
Unufri преди 4 години
ДО 73: Сега ако успееш да обясниш и какво общо има прокуратурата с ГЕРБ ще докажеш наличието на втора мозъчна клетка в главата си.
51
0
 
26
 
! Отговори
Супер Хакер преди 4 години
Eй форумци- ще ми слагате плюсове защото сега ще ви "хакна" градинските маркучи и ще ви опръскам както сте на село!!
50
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уж терорист, а под гаранция на свобода! Хахаха ...
49
5
 
43
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 4 години
Повръща ми се от тази епидемична простотия , наречена ГЕРБ.Един свестен и умен човек няма в цялата шайка.
48
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това с пръскачките ... ми казва, че не съжалявам, че пратих децата си да учат и да живеят в чужбина ...
47
1
 
32
 
! Отговори
86633 преди 4 години
Доста студен беше душът за институциите, оказали се негодни да опазят данните ни, не можаха да предотвратят източването на данните и в момента не знаят как да защитят купищата насъбрана информация. Ако не се беше разчуло, кротичко без блъскане щяхме да усетим ужилване... Искали да дестабилизират държавата - точно обратно: разбра си, че държавата е изложена всякакви рискове от небрежни, безотговорни и некомпетентни калинки. Хорът на калинките не е спят - едните ни плашат, другите ни заглавикват.
46
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човекът искаше да им подари безплатен душ пред парламента в тая жега, те пък се обидили.