Проблем с продажбата на е-винетки в четвъртък

Причината е тест на център за данни на тол управлението
6
Проблем с продажбата на е-винетки в четвъртък
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На 26 септември – между 12 ч. и 15 ч., са планирани тестове на захранването на единия от двата центъра за данни на Националното тол управление – т.нар. елки на тол системата, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки.

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка по време тестовете от АПИ препоръчват на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят електронната си винетка своевременно.

Предстоящите тестове се правят веднъж на два месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Иван Иванов преди 4 години
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ФИРМА Винел27ЕООД Сливница която ПРОДАВА електронни винетки на КАЛОТИНА освен ,че ви цакат в курса ако плащате в евро ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ви изискват РЕГИСТРАЦИОНЕН ТАЛОН и след като ви продадат винетката ако прибързате и не си поискате талона обратно НЕ ВИ ГО ВРЪЩАТ!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Според кирилицата естествено!Че са подредени според английската латиница няма спор.Даже България трябва да е най-отгоре в списъка. Все пак това е от най-често ползваните опции, а не по-напред от България да бъде Антрактида, където няма държава и няма коли или например остров Буве.
4
0
 
1
 
! Отговори
Към анонимен 1 преди 4 години
По коя азбука?
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и идеята да се прави тест преди почивни дни е на ?като цяло нас по малко ни засяга, тези които са транзит и ще чакат на границата "внимателно да си планират"...
2
1
 
2
 
! Отговори
V преди 4 години
Венеткова система не трябва да има. Дори асфалтова дупчеста държавно комунистическо Брюкселска ифраструктура не е необходима. Аз мислих че Хитлер е измислил асфалтовата инфраструктура обаче съм грешил.Хитлеровите магистрали са бетонни ,а не асфалтови. Не третия а четвъртия райх е наказвал народите на Европа. В Европа има населени места без труха асфалт.и дори без ремонт от сто години насам ;) Някой е решил че щом народа плаща - МАЙНАТА ИМ НА НАРОДИТЕ ДА ПЛАЩАТ.Това е брюкселско душманство
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дано този път подредят страните в азбучен ред

Спонсорирани публикации