Коки празнува днес рожден ден, да му дарим бъдеще!

Детето има нужда от вливане на стволови клетки и терапии
24 фев 2020 10:04, Александър Попов
25

Коки днес празнува своя шести рожден ден. Той доказа че за него диагнозата аутизъм не е присъда и се отскубна се от нея!
 
От миналата година вече е с диагноза разстройство на експресивната реч. За да достигне до това подобрение измина дълъг път - три вливки на стволови клетки, хелиране на тежките метали, всекидневни терапи (логопед, психолог, барокамера, електростимулация, звукова стимулация, специален педагог, адаптирано плуване). 
 
От 16 септември 2019 г той посещава сам градина за 4 часа. 
 
Коки има огромно подобрение , но все още изостава в развитието си. Всекидневните терапии възлизат около 3000 лв на месец. Тази година на Коки му предстои още една вливка на стволови клетки. 
 
За тази вливка и всекидневните терапии са необходими 50 000 лева, които са непосилни за семейството му.
 
Нека да помогнем!
 
Можете да дарите на helpkarma.com/help/koki
 
На дарителска сметка:
 
Калоян Пейчев Казаков 
ПроКредит Банк 
BG89PRCB92301049318117
 
Или чрез PayPal - help_koko@abv.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Калоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
Но ще пожелая на родителите успех и да са по-внимателни на какво подлагат Коки!
14
1
 
5
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
Ние също имаме много добри резултати, без хелиране и стволови клетки. Разходите ни са в пъти по-ниски, от сумите събирани за Коки. При това живеем извън България и терапиите са много по-скъпи от тези там. И в България ходим на терапии. За детството на Коки, не се безпокойте. Ходенето на терапии не е толкова страшно, колкото звучи. Повечето от тях са под формата на игра, децата се забавляват и ходят с желание. Няма да помогна с пари. На нас никой не ни помага (не съм и искал от никой).
13
0
 
5
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
Колкото до хелирането- и друг път съм казвал, че е опасна процедура със съмнителен ефект. Моята жена и тя настояваше по едно време, но аз съм твърдо против. Буквално миналата седмица разбрахме, че едно момиче на 5, за което следим, е получило сериозни повреди на храносмилателната система, след хелиране по предписание на същия този италиански ДЕН- "доктор", при който е ходил и Коки.
12
0
 
3
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
Всички родители на такива деца сме "експериментатори", това е положението. Доказано ефективно лечение/терапия няма, докторите свиват рамене и сме принудени сами да решаваме как да постъпваме и какви терапии да прилагаме. Поради горепосочените причини, държавата също не финансира терапии. Тук поне осигуряват асистенти в градините и училищата. За стволовите клетки - не знам, чел съм че има ефект, но и цената е доста солена.
11
0
 
3
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
Първо- Честит Рожден ден на Коки! Пожелавам му да е здрав и щастлив! На родителите мога да пожелая успех в борбата! Знам, че не е лесно, но би било добре, поне донякъде да се съобразяват и с финансовите си възможности. Нормално е хората да са негативно настроени, след като призиви за финансова помощ се появяват тук с такава регулярност. Имаме същия проблем (по-скоро подобен, тук два еднакви случая няма- всичко е индивидуално) и разбирам родителите, те нямат друг избор.
10
0
 
4
 
! Отговори
Има неще нередно тук преди 4 години
Вливането на стволови клетки в Украйна е макимум 20,000 лева, може и по-малко да е. Айде още 1000 за билети и хотел. Защо искат тези хора 50,000лв? По-добре да се помогне на още едно дете като коки вместо да го ползват за касичка. И не казвам, че не трябва да му се помогне, а че не е добре да го ползват за да си докарват пари. Никой не е показал бележка колко реално им взимат в Украйна, а аз от опит знам че манипулацията е максим 20,000лв - 10,000евро.
9
2
 
4
 
! Отговори
безобразна система преди 4 години
Безобразие е родителите да търсят пари чрез дарителски кампании, а управляващите през това време ,да се чудят кой бизнс да фалират ,за да си натъпчат джобовете. Къде е държавата,защо здавеопазването не е безплатно,къде потъват парите ,които трябва да подобряват здравната система. Защо превърнаха болниците в търговски дружества?Болно ми е е да вляза в българска болница, леглата са от времето на соца, няма лекарства, няма косумативи, радиаторите -ръждясали, небутнато от последните 30 години.Срам.
8
14
 
0
 
! Отговори
Да всички злобари ! преди 4 години
Аз съм приятелка на Майката на Коки и мога да ви кажа , че това дете е щастливо ! И има много повече време за игри отколкото вашите ! А вие освен да плюете , излезте и направете нещо добро !
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В случая май родителите имат нужда от просветление, а детенцето - искрено му пожелавам повече щестливи моменти далеч от всички манипулации, на които е подложено от тях. Не ми се мисли, че е като опитно зайче с тези съмнителни терапии.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие ако сте родител ще се надявате на всичко. Но, къде е държавата, да помогне и поеме отговорността за лечението. Къде в нормален свят събират гражданите пари за да финансират лечение на дете. Кампании една през друга за да живее някой.
5
3
 
0
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Има много други клиники , Панама , Виена , Турция , Сърбия и т.н прочетете , информирайте се . Грозно е да говорите по този начин за дете .
4
3
 
2
 
! Отговори
. преди 4 години
Какво ви става хора ? Това е дете ! Ако не можете да помогнете не нападайте :( не се знае до коя глава ще дойде утре :( Детето има дарителска сметка , според вас от нея как се използват пари ? Само чрез съд , щом той разрешава значи всичко е ОК . Моля се детето да се оправи , помогнах с малко но от сърце . Честит рожден ден Коки , бъди здрав и пребори всички препятствия
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Току що ми изтриха коментара, в който изказвах сериозно съмнение за излекуването на аутизъм със стволови клетки. Да не говорим за думата "вливки" вдъхва страхотна увереност... Сори, но никой не е длъжен да плаща за родителските прищявки на заблудени хорица.
2
3
 
0
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Познавам Кокиот дъното ми раждане и мога да ви гарантирам , че благодарение на всичко което правят родителите , той е на това ниво . В Украйна се вливат стволови клетки при аутизъм от 20 години . Другите терапии няма смисъл да ги коментирам изобщо ! Това , че вие не сте запознат с това лечение е ваш проблем ! И определено всичко е много скъпо !
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хелиране на тежките метали и вливането на стволови клетки са терапии с недоказан ефект. Като първата по-скоро вреди на мозъчната дейност.