Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!

Вицепремиерът коментира статията на "Ел Периодико"
26 фев 2020 10:10, Ния Христова
212
Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът Томислав Дончев коментира излязлата статия на испанския "Ел Периодико" и разследането срещу премиера Бойко Борисов, пишат от Нова ТВ. По думите му всеки може да има интерес от подобен скандал

"Властите в Испания, по сигнал, подаден от България, разследват въпросния имот. Не чух да разследват премиера. Това е стара манджа, претопляне на испанския котлон. Такива неща не се случват случайно. Премиерът много ясно заяви, че къща в Испания няма. Още повече, че се появи и собственикът на имота", категорично заяви вицепремиерът Дончев.

"Предстои приемането на България в чакалнята на Еврозоната, сторим стратегически обекти в енергийната сфера, предстои да прием многогодишната финансова рамка на ЕС, има много заинтересовани лица", изтъкна Дончев.

"Ако аз имам да казвам нещо на испанските власти, няма да им го кажа през вестник, а ще извикам посланика или ще потърся други канали", допълни вицепремиерът.

Той коментира и ситуацията с коронавируса, която разтърси света. Вицепремиерът заяви, че в стремежа си за адекватна реакция не трябва да създаваме масова психоза. Установената зараза не значи смъртност. Той заяви, че са взети всички мерки и това е правилното поведение.

Още по темата

"Хората не се пускат в болничен от телевизора. Министърът на здравеопазването също не може да пусне 1/3 от българите. Болничните се предписват от лекар. Той преценява какво да прави и какъв е риска. Посланието на министъра е следното – не може всеки, който е бил на почивка, да излезе в двуседмичен болничен", поясни той.

"Всички трябва да бъдат гъвкави в тази ситуация. Хората по цял свят пътуват, може да не проявят симптоми", съветва Дончев.

"Не може всеки, който е кихнал, да има коронавирус. На сайта на Министерство на здравеопазването има достатъчно информация какви превантивни мерки трябва да се вземат", добави още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
23
 
! Отговори
smells like преди 4 години
А за това,че в Габрово власта се предава или по полов път/Т.Христова/ или по роднинска каква ли манджа ще се окаже тепърва ,Дончев?
151
2
 
22
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!-----------Корупцията ли е стара тема? Обаче вечно актуална! Та тепърва я почваме бре Дончев! ситуацията с темата Къщата в барселона тепърва ще се разгръща!!!пп. не ме вълнува никак коронките /зъбните/ ПП ГЕРБ!
150
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
7 милиона лева от европроекти са получили фирми на Йордан Христов и Иван Саздов - приближените на премиера "инвеститори" в луксозния живот на една манекенка в Барселона. Отделно са спечелили обществени поръчки за над 10 милиона. Все по-отчетлива е схемата "ти на нас, ние на тебе". Това поставя скандала в друга плоскост, за която отговаря Лаура Кадруца Кьовеши, главен прокурор на Европейската прокуратура. На снимката е хотел на плаж "Нестинарка" - последната придобивка на Йордан Христов и Силвия Николова, разследвани от каталунската полиция за пране на пари. #КъщавБарселона
149
1
 
29
 
! Отговори
шушумиг преди 4 години
А габровската кметица бивша твоя секСретарка каква манжда е,Дончев?А братчето зам.директор на БКС-то дето за един ден снеговалеж блокира града?
148
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На нас все накой трябва да ни помогне, за да се оттървем от нещо зло, ето сега испанците ни показват къде е корупцията, но ние нали сме "патриоти" ще повярваме на измамните ни и крадливи политици и ще потулим истината, защото едно, че сме про'сти, което води до недоверчивост, но и сме мазохисти, затова и си харесваме мизерията и не искаме да се борим срещу нея ! Халал да са ни комунистите от ГЕРБ, точно по мярка сме си ги избрали !
147
1
 
36
 
! Отговори
мак преди 4 години
Да припомним на дончев, че и манджата с Радев бе стара, но това не им попречи да я претоплят и да ни я сервират сума ти време. Отгоре на всичко целият герб апарат се изреди да я хвали, колко е актуална. И кога се сети да измисли, че сигналът за къщичката е подаден от България?
146
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Испания когато започне разследване, означава, че има престъпление със сигурност ! В тази държава осъдиха цял "автобус"политици облажили се от властта, имотите им бяха конфискувани по целият свят в полза на държавата, а самите те още търкат наровете на затворите ! Политици, известни певци / дори и идолът им Пантоха, като нашата Л.Иванова беше осъдена / крупни бизнесмени всичко нарушило законите е осъдено и делата се показваха по ТВ на специален канал ! На това му казват демокрация !
145
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ- ДА НАПРАВЯТ ДНК НА ДЕТЕТО ЗА КОЕТО ТВЪРДЯ, ЧЕ Е НА ББ И СЛЕД ТОВА НА СЪД ДО ДУПКА ЗА КЛЕВЕТА.
144
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е в тъмночервена заблуда която се появи на 09.09.1944 г. та до днес!Чета и не мога да повярвам,че все още има такова огромно болшинство мал'оумници които делят БКП на Нинова и Пожарната!Абе нещастници 45 г социализъм плюс 30 г.червена измислена демокрация все още са ви малко да разберете,че комунизмът ви управлява чрез ГЕРБ,БСПАтака,ОП и т.н.,как не ви светна лампичката,че всички са червени крадци в един безкраен преход?Ако имахте акъл поне мизерията би ви помогнала да разбере измамата
143
2
 
33
 
! Отговори
ОСВЕДОМЕН преди 4 години
В БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА КОФТИ ЧЕ ГАДЖЕТО НА КРАТУН ОТИДЕ ДА ЖИВЕЕ В БАРСА
142
3
 
42
 
! Отговори
напротив преди 4 години
Не е претопляна манджа, защото не е била никога затопляна. В БГ никога не е имало разследване, а и не се очертава да има.
141
0
 
12
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
На мене ми изглежда млада.
140
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има хора като Дончев ,когато се сближим с тях и опознаем започват да ни отблъскват .
139
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата комунистическа пас'мина от ГЕРБ се е надигнала в защита на вождът им"Гаси пожар"!Имах си аз пък команчът"Гаси Пожар"да си признае,разбира се г-н Дончо,че вождът ти ще отрече за къща,вие цялата политическа шайка на България имате имоти по света но не на ваше име,слаб си за защитник г-н сиукс!След десетгодишно главозамайване от власт наси'рането започна своето начало!Остана"рядкото"да хване и неограмотените маси ирокези фенове на ГЕРБ!Хайде обединени индианци"рядката"зараза ви споходи!
138
15
 
7
 
! Отговори
Прокуратурата преди 4 години
IP адресите на всички се събират и съпоставят с база данни от ДАНС на държавни институции.Установи ли се държавен компютър от който някой пише в работно време против държавното управление листите ще са на бюрото на който трябва и от началник одел всичко ще гръмне.Дисциплинарните уволнения ще са най малкият ви проблем.Очаква ви съд,запори конфискация на имущество си осъдителни условни понеже нанасяте щети за държавата.
137
18
 
7
 
! Отговори
Дедо Либен преди 4 години
Дойде ли БКП на власт китайските убийства ще бледнеят пред новият Народен Съд,който готви Корнелия Нинова за всички будни антикомунисти.Това озлобено плeме от не нормални не кадърни овчари не е видждало власт отдавна и не трябва да се допуска на никоя цена до управление/Трябва да бъде обявено за незаконна партия, престъпна геноцидна и унищожителна.Само умо по oбъркан може да гласува за старческата БКП изяла местата на младите в България и разрушила държавата c дълбока корупци.Бог вижда.
136
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стара манджа, ама пикантна.
135
1
 
17
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
ГЕРБ АТАКА ДПС ВМР0 БСП са гад.ини квичим от изнервеност
134
11
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ АТАКА ДПС ВМР0 преди 4 години
Време е костовата приваторка лидер на БКП да гризне дръвцето и да бъде арестувана заедно с Герговци,Гоцета и други самозванци слезли от гората *** от комунистическа седянка опитващи да клатят държавата да се заключат на Бузлуджа в бетонният им символ на гьонсуратлък.
133
3
 
0
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
Ама много съм изнервен на евродиков и ОЩЕ СЕГА ГО ДАВАМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА С ГЛАВНО Ч - ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ !!!!