Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!

Вицепремиерът коментира статията на "Ел Периодико"
26 фев 2020 10:10, Ния Христова
212
Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът Томислав Дончев коментира излязлата статия на испанския "Ел Периодико" и разследането срещу премиера Бойко Борисов, пишат от Нова ТВ. По думите му всеки може да има интерес от подобен скандал

"Властите в Испания, по сигнал, подаден от България, разследват въпросния имот. Не чух да разследват премиера. Това е стара манджа, претопляне на испанския котлон. Такива неща не се случват случайно. Премиерът много ясно заяви, че къща в Испания няма. Още повече, че се появи и собственикът на имота", категорично заяви вицепремиерът Дончев.

"Предстои приемането на България в чакалнята на Еврозоната, сторим стратегически обекти в енергийната сфера, предстои да прием многогодишната финансова рамка на ЕС, има много заинтересовани лица", изтъкна Дончев.

"Ако аз имам да казвам нещо на испанските власти, няма да им го кажа през вестник, а ще извикам посланика или ще потърся други канали", допълни вицепремиерът.

Той коментира и ситуацията с коронавируса, която разтърси света. Вицепремиерът заяви, че в стремежа си за адекватна реакция не трябва да създаваме масова психоза. Установената зараза не значи смъртност. Той заяви, че са взети всички мерки и това е правилното поведение.

Още по темата

"Хората не се пускат в болничен от телевизора. Министърът на здравеопазването също не може да пусне 1/3 от българите. Болничните се предписват от лекар. Той преценява какво да прави и какъв е риска. Посланието на министъра е следното – не може всеки, който е бил на почивка, да излезе в двуседмичен болничен", поясни той.

"Всички трябва да бъдат гъвкави в тази ситуация. Хората по цял свят пътуват, може да не проявят симптоми", съветва Дончев.

"Не може всеки, който е кихнал, да има коронавирус. На сайта на Министерство на здравеопазването има достатъчно информация какви превантивни мерки трябва да се вземат", добави още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А нещо ново да кажеш? И кой има интерес да ни нагостява с такава манджа и с такива новини.Много , много трудно се преживявят успехите на други хора,дончев!
31
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дончев, той и Горанов няма апартамент, а е писан на кръстника му. Елементарни схеми и още мислите, че някой ви вярва.Само дето испанците имат един елементарен въпрос - как една кифла има къща за 5 милиона, като няма доходи за тази сума?
30
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте документи другари ***, както има документи за крадлата Нинова и президента кРадев.
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стара манджа и на всичкото отгоре вмирисана. Остава само някое дете да се обади, че царят е гол.
28
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко им наредил на глашатаите си всеки да застане на родния си мегдан и да се провиква, че премиерът им няма къща в Барселона, ни жена, ни дете.
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да има дим значи има огън. Дим без огън няма.
26
4
 
30
 
! Отговори
да бе преди 4 години
Дончев, ловите се като удавник за сламка. Къщата е следствие и съм съгласен, че Борисов няма къща. Както и че Горанов живее в лукс апартамент на кръстника си. Но и двата случая, а сигурно има много такива, това са подставени лица, близки приятели с пари, които могат да докажат доходи.Анализирай това Дончев - 7 млн.лв. от европроекти са получили фирми на Йордан Христов и Иван Саздов - приближените на премиера "инвеститори". Спечелили са и обществени поръчки за над 10 млн.
25
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разкази и съчинения на руските блятки.
24
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целия в имоти съм чак до шия кажи мамо как да си ги ския...пустите имоти да не ми ги вземат...ОЛАВ и гавазите от ЕС че имам вътре...Мацка хубавица с гараж с последните моделихубави колички, ах да не ми ги вземат мамо....Мои са си само....
23
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е кво друго да каже член на Шайката за Главатаря си?
22
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГлашатаиЩе си счупят кръстовете, ръцете и краката да коленичат, лазят по земи и да възхваляват шефа си, защото ги е страх да не останат без постове и пари.
21
4
 
29
 
! Отговори
Някой преди 4 години
БОЕЦ дава сигнал до Кьовеши за 8 млрд. евро ддс. ОГЕПЦАНОА ДА видим сега ЕС колко е правосъден
20
4
 
36
 
! Отговори
Вяра преди 4 години
Като е стара манджа да даде доброволно ДНК тест
19
6
 
40
 
! Отговори
Илиев преди 4 години
Както винаги,габровският фантомас внимава какво трябва да плямпа,защото при подготовката на НДК за ЕК,беше уличен за неправомерно разходване на голяма сума пари.Дали манджата е претоплена,или мозъкът му говори за това,скоро ще се разбере. Днешните матросовци,ще се разбягат като мишки когато Борисов си тръгне към Банкя.
18
4
 
19
 
! Отговори
??? преди 4 години
До АнонименСвиня-нерез - не го прави истински мъж, то си е ***-нерез
17
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чуждите медии по света дават и още много информация не само за къщата, платената любовница и детето, но и за всички противозаконни злоупотреби с евро средства на това правителство.
16
3
 
34
 
! Отговори
Alek преди 4 години
Стара манджа - къщата в Барселона, свързаността с криминални групировки, злоупотреба със служебно положение и облагодеталстване на обвкръжението, некопметентност и явен корупционен лобизъм... Е, то това всичко е "стара манджа", която управляващите продължават да ни "сготвят", ама понеже си я знаем "старата манджа" не е важно... Дреме му на "каскета" на поредния "бушон-медиен герой" овластен да се разправя само с определени хора.
15
5
 
36
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Два въпроса Дончев, днк тест на детето и с какви доходи се е издържала там? А защо сега е в сащ, за да не я екстрадират?
14
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уникални "умнотии" изговори този днес по телевизията. Стойте си вкъщи, не ходете на работа 14 дни, ама болничен няма да ви дадем.
13
8
 
40
 
! Отговори
Ако не е истина преди 4 години
Бойковите ли.зачи нямаше давдигат шум! Явно има нещо вярно, затова толкова се активираха, да защитават бащицата си. Бойко сам е казвал, че има едно момиче и след политиката ще се занимава с това момиче. Да не се прави на изненадан, а да си каже какво е дробил. Колкото по усукват, толкова по затъват! Пред фактите и Боговете мълчат!