11-класник от Казанлък е с коронавирус

Децата от класа също са карантинирани
19 сеп 2020 21:27, Анисия Иванова
33
11-класник от Казанлък е с коронавирус
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Ученик от 11 клас на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм в Казанлък е установен с COVID - 19 при направен тест в петък, съобщиха от Общината.

От съобщението става ясно, че ученикът веднага е поставен под домашна карантина, в добро състояние и остава под наблюдение.

Децата от класа също са карантинирани. Те ще продължат обучението си онлайн през следващите 14 дни.

По предписание на РЗИ – Стара Загора, от ръководството на гимназията са предприети действия за извършване на пълна дезинфекция на всички помещения в сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Оказва се, че поради самата икономическа система, на която тоя свят и всички ние сме заложници има нужда от периодични глобални кризи, за да съществува. Вируси винаги е имало и далеч по-страшни. Днес сме свидетели на това как биват отнемани права и свободи извоювани със столетия в името на какво точно? Как ще се отрази това на образованието - тотална катастрофа просто..
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Два дни температура и ще е здрав.После ще си гледа живота и няма да се крие като страхливците БАУ и МЯУ.
24
4
 
6
 
! Отговори
Мутафчийски-Бенатова преди 3 години
и да пишете и да не пишете, Яко ке се мре тая Есен-Зима!!
23
5
 
1
 
! Отговори
до 24 от славянин преди 3 години
Няма да попадна в статистиката колкото и да ми го пожелаваш!
22
3
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 3 години
Язе се имунмизирам с вино и ракия.
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като знам как лепнаха на една семейна приятелка на майка й диагноза Коронавирус и 2 дена я караха да подшише някакви документи, след отказ магически премахнаха диагноzата на майката и я изписаха.... 2 дена общо!
20
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А моята баба има зъбобол. Къде има зъболекар в неделя в Софето? Някой да каже.
19
4
 
6
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
Но това си е само твое мнение, което не е меродавно за милиони българи .
18
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А учителите преподавали в класа?Ще ги тестват ли? Ще бъдат ли и те 14 дена под наблюдение?Или ще продължават да влизат по други класове и евентуално да разпространяват заразата сред ученици и колеги?
17
15
 
9
 
! Отговори
до 15 от славянин преди 3 години
Аз съм от мислещите, а ти си от короназомбитата! Та във всички тези публикации в реномирани издания учените пишат че, за да се ограничи тази зараза всички трябва да спазват противоепидемични мерки - да носят лични предпазни средства, да спазват социална дистанция и прочее, а на протестите вече над 70 дни нищо от това не се спазва и заразата не се разраства, затова и такива ''бързоразвиващи се ментално'' побеснявате и въртите и сучете, за да прикриете ид.отщината на теориите ви!
16
5
 
6
 
! Отговори
ДивоК преди 3 години
Славянин няма нужда да дебне нищо, влизаш в сайта и всяка 3 новина за вирусчето. Разбира се коя от коя по-безсмидлена.57052
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то кой на протеста е от София?И ако си представяш разпространението на епидемията като зомби филм, проблема си е твой. А дори и някой от знаковите по протеста да се разболее, забрави да научиш. Трябва да стигне до интензивно, за да се чуе. Останалите шарани, най много да заразят родната из провинцията, но на епидемиологичните проучвания ще крият като комунист на разпит. Той вируса си заразява, не го мисли, и като тръгнат да се прибират по месторабота, ги хващат болните.
14
6
 
11
 
! Отговори
Да 14 славянин преди 3 години
Аха , значи ти си от ***, на които трябва да се разяснява като на ментален бавно развиващ се индивид. Ами ,има много публикации в реномирани и български и международни издания." ЗАЩО" броят заразените е висок или нисък. Проучи и тога се се изживявай, кото драскач, некомпетентно първеню!!!
13
13
 
12
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Та и досега никое короназомби така и не ми даде адекватен отговор на въпроса ми защо цяла София не е заразена и болна от ''страшния страшнозаразен'' вирус след над 70 дни протести без маски и дистанция!? Но иначе короназомбито с маската става, с маската живее, с маската ляга, и се сънува маскирано!
12
10
 
4
 
! Отговори
до 11 от славянин преди 3 години
''зомби си ти че дебнеш всяка статия за вируса и бълваш простотии''А ти откъде знаеш, че дебна всяка статия ако сам не дебнеш и ти!?
11
5
 
14
 
! Отговори
до славянин преди 3 години
зомби си ти че дебнеш всяка статия за вируса и бълваш простотии
10
14
 
9
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Короназомбитата трябва да бъдат държани в постоянен шок, ужас, маскирани и дистанцирани, за да превъртят окончателно и с нетърпение и разбиране да отидат да им поставят ''безопасните и ефективнни'' пресни и топли ваксини!!
9
4
 
11
 
! Отговори
до ДивоК преди 3 години
какви пари бе цър вул, щатите от кой ще вземат пари бе
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи Заралии ?Ние в Турция или в България сме?
7
7
 
6
 
! Отговори
Каракачанов преди 3 години
Днеска Доган ме такова, дали съм бременен ?