Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 89,провери колко официални случая има в Беларус и тогава ги давай за пример. Също така ще отбележа, че Беларус е диктаторска държава, а там официалните данни винаги се закръглят в полза на правителството...сам си направи изводите. И спри с руската пропагандна телевизия. Свободата е хубаво нещо, но трябва да премахнат пропагандните държавни канали на Русия от кабеларките.
95
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един лош чичко с мустачки и повел след себе си стотици милиони са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.
94
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тоя чак сега ли му светна лампата?
93
1
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Вирусът е умишлено създаден и всякакви ваксини против него са смехотворни. Ваксинирани хора пак боледуват.
92
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Занзибар и Танзания няма никакви мерки! Занзибар и Табзания, не Швеция и Белорус. При тяхното ниво на здравеопазване трябваше всички да са се натръшкали досега. Погледнете жалкото и окаяно положение на цяла Западна Европа Германия, Франция, Испания, Италия, Австрия, Белгия, Холандия поставени на колене от нео-фашизма на своите политически лидери.
91
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се развеселявам като чуя,че тоявирус бил биологично оръжие.Лаборатория ,която произвежда оръжие,което убива по-малко от един процент от заразените е некадърна и трябва да се закрие.
90
0
 
7
 
! Отговори
Инструктаж преди 3 години
Само без паника. Запазете спокойствиеХодете бавно с маски и бели чаршафи.Падналите ще ги извозват .
89
4
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КИТАЙ ОФИЦИАЛНО ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТ ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ!!!ФАЩ ЩЕ ОБЯВИ ДЕЛО ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ ЗА ТОВА , ЧЕ КИТАЙ ЛЪГА В НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА И ТО МНОГО!!!----------ОСВЕН ТОВА КИТАЙ ОБЯВИ, ЧЕ ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ИЗПЛАЩАТ ПЕНСИИТЕ ЗА ТРИЛИОНИ НА НАД 300 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ ТАМ!!ВИРУСА ТРЯБВАШЕ ДА РЕШИ ТОЗИ ВЪПРОС НО УВИ НЕ ГО СТОРИ!А ОСНОВНАТА ЧАСТ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ФАЩ СА СОБСТВЕНОСТ НА КИТАЙ И ТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТНЕТИ ОТ КИТАЙ В ПОЛЗА НА ФАЩ!
88
2
 
10
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 3 години
Много е вероятно лудия компютърен гений Бил Гейтс и хората , които стоят зад него да са пуснали вируса!!!Тоя отдавна е привърженик на теорията за златния милиард.............само един милиард хора трябва да останат за Земята.....................останалите да умрем, нали??
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 88Нашите хиени не вярват, обаче ще ни отпуснат 30 милиарда помощ, как да се изпусне такава възможност за забогатяване :)))
86
2
 
5
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Професор Начев лично е водил разследване и като един съвременен инспектор Стрезов в бяла престилка разкрил произхода на вируса и злодейските машинации на създателите му. Еваларка.
85
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България - държавата с 7М алпиниста, 7М вирусолога и 7М конспиратора. Отивайте да четете форума на хикснет. ако сте пропуснали! И да знаете - вируса е създаден от маймуни вегани, които искат да изтезават жените ви чал-гар-ки!
84
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Русия и Белорус никой не се интересува как е създадне вируса, и от миналата пролет всичко е отворено, всичко работи и ресторанти, и магазини и клубове и хората могат да пътува свободно. Впрочем в Белорус никога нищо не е било затваряно. Път вие се занимавайте кой е създал вируса, стойте в къщи затворени и ходете с намордници, ваксинирайте се с непроверени ваксини докато фирмите фалират.
83
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да питам тоя вирусолог ли е или пак коремен доктор ? А в Швеция и Беларус като няма мерки що няма апокалипсис ? Що 80 % от преболедувалите не разбират че са го карали ? Що само у България засяга толкоз много чаркове ?
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остава да се уточни лабораторията - Ухан или Солзбъри
81
6
 
2
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Точно това казах аз, ама като не ме чувате. Не може сам да се създаде такъв вирус. Освен това има още нещо преди 100 години е имало испански гри, който е бил също смъртоносен и са умрели 50 000 000 души по света. 100 години по-късно имаме отново смъртоносен грип, пратен от Бог. На всеки 100 години Бог изпраща по един такъв грип, за да прочисти хората и да останат по-честите. За добро е, приемете го. Може и по-лошо от това.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 58: Напълно си прав,но стадОто не желае да мисли и вечно блее в указаната посока.Във връзка с казаното от теб,само едно допълнение - лабораторията в Ухан е работела върху коронавирусите(които са цяла гама,а не един),при наличието на международни екипи,включително и западни.Това би трябвало да твори очите на умрялото стадо.Едни от първите заразени извън Китай се оказаха френски учени,работещи в лабораторията,след заръщането си във Франция - това го писаха тогава,мислейки,че виновни са прил
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Наполеон и с Хитлер ядоха бой. С ковид-19 сами се простреляха в крака.
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът е познат от 50-60 год., но от една година започна движението на,, идеи,, за богатство, широта, последователност и гъвкавост на мисленето.
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай преминава от експортен модел към модел на ръст чрез разширяване на вътрешния пазар. Това означава, че дори западът да задържи пандемията няколко години както е планувано за да рухне потреблението и следователно и китайската икономика, то Китай повишава постоянно стандарта на живот и стоките които преди изнасяше сега ще се потребляват на вътрешния пазар. Може да се окаже, че цялата режисура на "пандемията" е била напразна.