Петков назначи нов заместник-министър в МРРБ

Освободена е заместничка в Агенцията по метрологичен надзор
49
Петков назначи нов заместник-министър в МРРБ
Снимка: БГНЕС

Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството е назначен Стефан Аспарухов.

Аспарухов е доцент в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в София. От 2009 г. до настоящия момент работи като архитект-проектант и консултант в сферата на строителството. В периода 2016 г. - февруари 2020 г. е главен архитект на Община Елин Пелин, съобщиха от правителствената пресслужба.

Висшето си образование получава в УАСГ, където през 2009 г. придобива магистърска степен по архитектура. Притежава и магистърска степен по икономика от УНСС, придобивайки я като първенец на випуска.

Със заповед на премиера от длъжността заместник-председател на Държавната агенция по метрологичен и технически надзор е освободена Даниела Миланова-Горчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
7
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Аре да наместваме калинките и да започне великото разграбване, да покажат на боко как се краде и да му викат, че е аматьор ахаха
29
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До 4epa,ти искаш,хората на тиквата ли да слагат,свърши се с него,той вече не пее в хора.
28
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До 4epa,в банкя, пие си ракийката с тиквата.
27
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-38 Българския народ пък, изобщо него интересува тиквата,да си харчи милионите спичелени "честно",и да разбере,че вече е никой.
26
1
 
6
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ПОДМЯНАТА - СЛАГАМЕ НАШИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
3
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Бойко -Апостол,останал неразбран от собствения си народ !!! Единсъвенния и стойностен политик в новата история на България!!!Поклон❤!!!
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изобщо не ме интересува какво прави Кирчо Джон Три Волта. Той е една пионка и маша. Вчера отново лъжеше в ефир при Ризова. Освен това доклада изпратен от ДАНС се оказа фалшификат. Няма подпис и печат. Всичко е шменди капели при Кирчо и мошениците около него.
23
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този само назначава, откъде ще идват парите, тия така ще ни обременят с дългове, засега единственото им притеснение се казва Гешев
22
6
 
7
 
! Отговори
До 28 преди 2 години
Кое предстои че не знам. Затвор ли каза а? Има ли още бaлъци че някой ще влезне в пандиза. Какъв затвор бе майна от тези след като те са същите като предишните. От едно котило са четворната коалиция БКП С ПРОЕКТАНТ ХВЪРЧИЛОТО.
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Румъния за две години затвориха в затвора всички депутати корумпета. Предстои и в България!
20
7
 
4
 
! Отговори
Промяната преди 2 години
Днес Испания прати 219 страници доказателства по Барселонагейт.По случая са изпрани над 5 млн. евро, се казва в справка, получена от ДАНС от Испания.Гешев отново отказва да образува разследване срещу Шефа си.Затова трябва нови министри съдебни изпълнители и НОВ ПРОКУРОР
19
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във фейсбук наблюдавам, че всички подкрепящи герб и говорещи срещу Петков са лелки на възраст 50+, живеещи в дълбоката провинция, които изглеждат сякаш току що са сварили 50 буркана лютеница. Как така един интелигентен човек с изказ, мисъл и визия за пример не ги защито герб или депесе
18
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички подкрепящи герб и дпс плюс платените коментатори са съучастници в ограбването на България. Но не бойте се вашите деца ще плащат за делата ви, горко им какво ги чака :)
17
10
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Това е демокрация - а не сложени корумпирани министри обслужващи интересите на мутрягите!
16
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Драги съотечественици вие не разбрахте ли че гумен гадев управлява ООД РБългария.
15
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще видим как платените коментатори защитници на гешев бойко и дпс ще вият гладни от това, че като им спрат паричките за писане на коментари в тази корумпирана медия никой няма да ги вземе на работа.
14
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един по един всички корупирани гербаджии и депесари ограбили България ще си отидат. Най-тъмно е преди изгрев! Сега със сетни сили хвърлят лъжи към ПП, защото знаят какво ги чака. А то е - затвор за КРЪГЪТ НА КРАДЦИТЕ
13
13
 
6
 
! Отговори
Корупцията вън!! преди 2 години
И добре прави, всички стари са корумпирани и заплашвани от герб, за да им служат на интересите. Всичко трябва да се изринат, за да се прекъснат връзките на мафията!
12
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес Испания прати 219 страници доказателства по Барселонагейт.По случая са изпрани над 5 млн. евро, се казва в справка, получена от ДАНС от Испания.Гешев отново отказва да образува разследване срещу Шефа си.
11
13
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ УБИВАТ БГ преди 2 години
Да, това е поведение на зловреден софтуер. Който целенасочено съсипва администрацията, институциите, медиите, нормалния разговор в обществото и политиката. Който пречи на държавата да си върши работата. Който пречи на хората да живеят спокойно. Без да го интересува какво ще струва това на всички нас. И на страната. Само защото иска да поеме контрол.

Спонсорирани публикации