„Огнеборец“: Разбиране има, но не и решение

Няма да ни бъдат увеличени заплатите, заяви Венцислав Станков
22 фев 2022 16:20, Ния Христова
12
 „Огнеборец“: Разбиране има, но не и решение
Снимка: БГНЕС
"За съжаление и днес след разговора ни с премиера има разбиране, но няма решение за съжаление за увеличаване на служителите в МВР с 20%, категорично ни беше заявено". Това заяви председателят на НСПС "Огнеборец" Венцислав Станков, предаде БГНЕС.
 
"Въпросът остава висящ, ще се водят преговори евентуално от средата на годината да бъдат увеличени възнагражденията, с което ние не сме съгласни. Второ, при започналите реформи и анализ за дейността на МВР и последващи реформи, да бъдат включени представители на синдикатите и на МФ. Според Петков и според нас е редно да има външни представители, които да направят обективен анализ на дейността на МВР и да се вземат законодателни мерки и реформи", каза още Станков.
Още по темата
 
Президентът на КНСБ Пламен Димитров каза, че "премиерът дава някакви надежди за бъдещето, но отговори на настоящето лично аз не чух такива каквито да можем да кажем към хората днес, в днешния ден, особено що касае доходите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
2
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
Разбирам ви , че искате да имате охранителни фирми и да станете като вашия вожд и учител Бойко Борисов .
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тате ще ми купи колело ,ама друг път.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
kremak i suho darvo nali ima?
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асен Василев що не е намалил бюджета за държавната администрация? Да даде от техните пари на нуждаещите се. За тях има много, а всички останали ще имат по-високи доходи, ако си ги заработят. За мен по високите етажи симулират , че работят. Мързеливци! По нищо не се усеща, че сте по-добри от предишните.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както се казва " Ситият не вярва на гладният". Депутатите ще взимат едни високи заплати, които не заслужават, а всички останали да се гърчат. Щом народа масово е беден е справедливо и депутатските заплати да се свият. Да променят закона. Заплатите са им от нашите данъци.
4
0
 
3
 
! Отговори
alf преди 2 години
лекари , учени, дипломати мизерстват спешно трябва да им се увеличат заплатите. кой бяха тия мвр зе не помня
3
3
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
Не само пожарникарите виж полицията-какви първобитни униформи, първубитни служители автопарка 20 годишни Астри и Ниви. Пълен смях!!! Бях за седмица в Мадрид, 3 дни в Хага нямам думи-високи полицаи, без шкембета супер униформи и автомобили, удоволствие като ги видиш!!!! Ние сме Чечня!
2
3
 
7
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Интересно, какво направи Баце за бившите си колеги 12 години? Като гледам, пожарните коли са още от времето на бай Тошо :)
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората горят, те протестират.