Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски

Партията щяла да бъде първа политическа сила на изборите
31 юли 2022 14:44, Елка Василева
605
Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов отправи днес пред журналисти във Варна призив към българите да не спазват налаганите противоепидемични изисквания и да не слагат маски.

Още по темата
Обръщението му бе в частност към жителите на крайморския град, където от утре носенето на маски в закрити помещения и градския транспорт отново става задължително.

Този тип мерки са противоконституционни, посочи Костадинов. Той допълни, че партията ще разпространи инструкция как да действат хората, на които може да бъдат съставени актове за неспазване на мерките, и да обжалват в административните съдилища. „Три пъти съм глобяван и всеки път санкциите падаха в съда, защото за незаконни“, обясни Костадинов.

Той каза още, че партията може да излезе и на протести, ако кампаниите срещу психическото здраве на българите продължат.

За предстоящите предсрочни парламентарни избори Костадинов посочи, че вотът за „Възраждане“ всъщност ще бъде вот за здравия разум. По думите му партията ще бъде първа политическа сила. Според Костадинов правителството на Кирил Петков е нанесло тотална щета на държавата и почти я е докарало до нова национална катастрофа.

Прогнозата на лидера на „Възраждане“ беше, че избирателната активност едва ли ще надхвърли 40 процента. Той уточни, че не очаква силно фрагментиран парламент и отхвърли идеята, че в него отново ще влязат много формации. Костадинов допълни, че целта на партията ще бъде да не се допускат манипулации на вота и затова тя ще има свои представители във всички 12 500 секционни комисии в страната.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
412
8
 
5
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Е именно, защото щеш не щеш,се ваксинираш. Аз не исках но трябваше. Но съм против ваксините. Това,че не искаш да правиш нещо,но те принуждават,по един или друг начин,значи ли ,че трябва да си мълчиш?
411
9
 
18
 
! Отговори
Некъф преди 2 години
Точно тоя *** ли ще говори против носенето на маски и ваксинацията след като се набоцка с ваксини против ковид-19!
410
10
 
4
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Мен ме принудиха,трябваше да избирам или да се ваксинирам, или да остана без работа и да не мога да си изхранвам семейството.
409
11
 
6
 
! Отговори
мхм до ДА преди 2 години
И мен един колега,ме пита колко ваксинирани има в БГ,с усмивка му казах около 15-20%, Но когато ме попита ,дали аз съм ваксиниран, и мен ме хвана срам. Защото съм!!!
408
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е Коцето този, който ми отвори очите. Глупавите ви трролове го направиха. Много, ама много бяха глупави. Коцето просто е само един бонус в цялата картинка
407
10
 
6
 
! Отговори
До 404 преди 2 години
Не и при епидемия офц копейков!Да не ти кихат и кашлят в лицето,е не може толкова примитивни хибриди на коцката налазили.
406
5
 
11
 
! Отговори
До Вуте преди 2 години
Браво! Някой трябваше да го каже това! Аз съм за!
405
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коцка,хващай влака за Сибир.
404
3
 
11
 
! Отговори
До 417 преди 2 години
Волен се не смее.Волен реве и беснее.Заради Костя го отразиха от всякъде.
403
13
 
9
 
! Отговори
Логично преди 2 години
Илитератите мразят науката, защото не я разбират, тя не е част от мозъчните им гънки и няма как да стане. Те предпочитат конспиративните теории, наготово сдъвкани и изплюти за тях. На такива избиратели разчита Костадинов, които смятат популистките лозунги за даденост и Путин за жертва. Да, човешката глупост е по-безкрайна от Вселената.
402
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяко фашистко чудо за три дни. Копейкиновото наполовина
401
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този даже Волен му се смее.
400
0
 
4
 
! Отговори
До Вуте преди 2 години
Вуте, на колко ракии го писа това??
399
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам защо се популяризират противозаконни изказвания на случайно влязъл в политиката популист. И защо прокуратурата не се самосезира? Това е апел за анархизъм.
398
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Възраждане, съжалявам, че не съм гласувал досега за тях. Писма ми от тези медицински ф а ш и с т и
397
13
 
15
 
! Отговори
Възраждане измамници преди 2 години
Последно колко от антиваксърите на възраждане се оказаха ваксинирани?
396
5
 
6
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Вуте колко си дърт? 80така мина ли го? Кръвното пада ли под 110? Нали се сещаш, че ако ти опукам един шамр ще трябва да сменяш памперса. Как я виждаш тая гражданска война?
395
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Вутемали каква лудост...спрете райският и дрогата от *** и пАсолството на мАсква с тая...фалшива водка...самоубивате се...и ни лишавате от възможност да ви съдим за национално предателство!гражданска ако се родиш...четвърти път!,да уплашиш българин... 8-ми път,дайте ни повод и ще ви разкажем играта!!!
394
12
 
17
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Не съм гласувал на избори от 12 години-тъмносин костовист съм! Но сега излизам за Възраждане, трябва да спрем тази гавра с народа и подготвяният ни локдаун през есента и затова ще дам моя протестен вот за тях!
393
6
 
13
 
! Отговори
Вуте преди 2 години
До 398- стига страх и снижаване, евроатлантиците това искат дайте да ги почваме тихо по къщята им. Да им дадем това което те даваха 30г. смърт и разруха. Рано или късно ще има гражданска война