Агресия над медик от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца

Медиците коментират, че агресията към тях ескалира
14 яну 2023 11:12, Петя Славова
73
Агресия над медик от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Неизвестно лице е нанесло побой на медик от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца. Медикът се е връщал от дежурство и е бил нападнат пред жилищния му блок.

В следствие на побоя има разкъсвания на устните и голяма рана на челото. Медикът е настанен в Хирургичното отделение на МБАЛ "Христо Ботев", предаде БНР.

Спешни медици коментираха, че агресията към тях ескалира след случая с катастрофата, при която загина 3 годишно момче.

След трагедията родителите обвиниха за смъртта на детето лекарката от Спешна помощ. Според тях, тя е била употребила алкохол и не е оказала адекватна помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Врацаагресиямедик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато държавата толерира медицинското безочие, така ще е.
13
10
 
14
 
! Отговори
До Чук и Гек преди 1 година
Я кажи има ли наказан, уволнен доктор, причинил фатален край на пациент поради некадърност? Или всички сте безгрешни? Сами си го просите боя.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев , неспособнико.Това ли е твоята държава?
11
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами сигурно си го е изпросил с нещо. Няма да е първият. Да помисли какво е правил напоследък.
10
9
 
11
 
! Отговори
До благодарния преди 1 година
Точно сме си високообразовани, поради което хванахме ковид измамата! И не смятам за редно лекар да ми иска пари под масата, за да ме лекува. Ти смяташ ли, че е правилно да търгуват със живота ти, или се смяташ за втора ръка човек?
9
4
 
6
 
! Отговори
Гоги преди 1 година
В България, образованието е ударило дъното,а заплатите си вървят за НЕ СВЪРШЕНА РАБОТА,а то е тясно свързано с МВР и Здравеопазването, защото им създава работа, когато се оправи заплащането и в тези два сектора и се забрани на работещите държавна работа да практикуват частно тогава нещата ще се пооправят
8
8
 
20
 
! Отговори
Благодарен пациент преди 1 година
Злобни коментари на ниско образовани и малограмотни индивиди!!!Не сте безсмъртни ,все някога ще опрете до болница и тежка операция!Тогава друга песен ще пеете нещастни без мозъчни мушмороци!.....Жална България с толкова примитивен народ,не преценяващ да отдели ,,зърното от плявата"
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха..Еми така ще да е, а лошото е че и по зле ще става. Вече не са малцинство а сме фифти фифти, и с тия темпове скоро НИЕ ще сме малцинство.Знаете ли защо "колабира" оня ден онова там в Бургас?!? Щото тати Хасан е ходил в частни болници- не ще Банго в държавна болница.Ами вие ще го приемете ли като знаете, че няма да плати.А какво става с бащата убиец?Май го пуснаха вече нали?Никой нищо не казва и както вчера някой попита "Вие виждали ли сте ром в учебна кола?"Замислих се и аз лично НЕ СЪМ
6
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно си има причина.
5
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кога МВР ще толерира ромската престъпност ? Да викат жандармерията и да им вкарат малко акъл в главите
4
15
 
7
 
! Отговори
Небогопомазан преди 1 година
Каквото повикало, такова се обадило. Мен никой не ме бие.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да е лилава вендета на случаен принцип. Но се радвам, нека така да продължава след като липсва държава и закони срещу тези.
2
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Масовата истерия по време на пЛандемия, причинена от медици, напъните за задължителна ваксинация, затваряне на държавата,фалиране на бизнеси, източване на държавата, НЕ Е ЛИ МЕДИЦИНСКА АГРЕСИЯ СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО?
1
4
 
11
 
! Отговори
Хора пазете се преди 1 година
В България действат Бригади на Смъртта(Полицаи и мутри) под ръководството на Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев и бившият Премиер Бойко Методиев Борисов- преследват и убиват свирепо ! Убиват свирепо в Перник, Пловдив, Варна, София!Заплахата е реална!

Спонсорирани публикации