Агресия на пътя: Шофьорка на БМВ се закани да ме убие заради предимство

Ако видите нередност, изпратете сигнал и снимки в Helpbook
17 фев 2023 19:40, Анисия Иванова
132
Агресия на пътя: Шофьорка на БМВ се закани да ме убие заради предимство
Снимка: Helpbook

Едва ли има участник в уличното движение, който не се е сблъсквал с агресията по пътищата. Често се предизвикват ситуации по една или друга причина, като раздразнението и гневът взимат превес пред рационалното мислене. В такива състояния човек може да извърши необмислени и нерядко действия под въздействието на адреналина, които да са с необратими последствия. Често това се случва по повод на нещо дребно - клаксон, жест, присветкване, вербално спречкване.

В платформата на Helpbook.info пристигна сигнал в контекста на горното: "Вчера сутринта, отивайки на работа с личния си автомобил, на кръстовището на бул. "Гоце Делчев" и бул. "България", шофьорка, караща джип БМВ, започна да ми крещи, че не съм й дала да мине преди мен и ще ме убие, ако й одраскам колата, свали си прозореца на автомобила и започна да мята по моя автомобил твърди предмети. Това не й беше достатъчно, слезе от колата си и с шут ми обърна дясното огледало. Успях само да я заснема с телефона си, и повече не съм се разправяла с нея, за да не предизвикам задръстване - и без това по това време там има такава. В снимката на инфо се вижда часа на проявената към мен агресия. Моля за съдействие - на това кръстовище има камери и може да се види поведението й - часът се вижда от снимката". Можете да се запознаете със сигнала и изпратените снимки в сайта ни.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е отполза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
14
 
! Отговори
Кифленщрассе преди 1 година
Ако водачът на бялото Порше Панамера с номер ТХ #$&+, още веднъж ме засече в трафика, ще сляза и ще му счупя тъпата селска муцуна, още преди да са дошли КАТериците.
40
3
 
18
 
! Отговори
aл куропаткин преди 1 година
дърто чукало с бмв
39
3
 
3
 
! Отговори
Кико BMWX6 преди 1 година
*** кат ва гледам колко сти курназ на живо йехехехехеееееейиеееееееей
38
9
 
25
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Честита промяна, нали затова се търкаляхте по кръстовищата!
37
1
 
15
 
! Отговори
ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! преди 1 година
Всички знаем как може да се оправят не само тези неща ! Правоваия ред е материално заинтересован да е така , иначе няма да има работа за него . Вие считате ли че такива нямат връзки със съдии ? Наивни ли сте ? Всички с връзки в съда са такива !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наско Буров е казал. Че Двмокрацията не е за България !За ,добро или лошо се оказа Пророк !Тъжна история :)
35
0
 
17
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 1 година
До Потърпевщ Комплексари колкото щеш. То и западна Европа се е запътила стремглаво към нашата анархия, особено тва милениум поколението - нагли до мозъка на костите, дет се вика. Аз съм си взел джипката, за да ходя за щука по Дунава, не да се перча на пътя и пред кафенетата.
34
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само като видиш BMV направо отписваш водача да е нормален, третира се като рецидивист, самоубиец и убиец на пътя.
33
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България, автомобила се смята за признак на социален статус. Не е като на запад. Собственика на Шведската веригата хипермаркети IKEA кара Volvo S60, a в България собственик на верига магазини за дрехи втора употреба кара Lamborghini Aventador!! Въпрос на манталитет е..
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каси мутри ,какви извънбрачни деца :))
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрите са на всякаде не само в парламента
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Диваци с модерни автомобили в Държава -без 👌закони !
29
0
 
26
 
! Отговори
89898 преди 1 година
Тук с..яците с джипове са така.Мислят, че като са яхнали черния джип всеки трябва да им прави път и да и дава предимство, без да спазват правила.Но да им мълчиш не става, защото стават по-нагли.Видяхте л..кето с джипа дето уби Цветков.Затова подавайте сигнали и не ги оставяйте да си правят каквото искат, защото утре пак ще убият някой.Тази щом си позволява да слиза и да чупи чужда кола, значи утре може да счупи и главата на някой човек, който си кара по правилата, но не и е направил път на нея.
28
14
 
13
 
! Отговори
Потърпевщ преди 1 година
Стойте далеч от нови и скъпи автомобили и им отстъпвайте, особено ако са с еднакви цифри в номера. Просто в такава държава живеем. Ще си изядете боя, ще ви потрошат колата и нищо повече няма да се случи. Само главоболия и разходи ще си докарате ако се опитате да се опълчвате. Казвам го от собствен опит. Тук не е Западна Европа. Тук е България!
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилича на увехнала мутрееща се *** близо до тъжния неизбежен климактериум.
26
1
 
23
 
! Отговори
Жената не е била преди 1 година
Сексуално незадоволените жени са много агресивни.
25
1
 
20
 
! Отговори
дядо Поп преди 1 година
крайно време е да разрешат оръжието както у братския американски народ.....
24
3
 
19
 
! Отговори
Големи хора са БМВ преди 1 година
Всички хора с БМВ-та са болни мозъци, агресори, мутри и мутреси бандити.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да я качим на Москвич!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми се иска някоя такава да ме срещне , за да погледне в ада !