9 души са загинали в катастрофи за 24 часа

В София са регистрирани 15 леки и едно тежко произшествие
7 май 2023 15:09, Нели Христова
11
9 души са загинали в катастрофи за 24 часа
Снимка: Pixabay/PublicDomainPictures

Общо 17 пътни произшествия със загинали и ранени са станали в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР. Ранени са 25, девет души са загинали.

В София са регистрирани 15 леки и едно тежко произшествие, има двама ранени.

От началото на месец май в България са станали 117 пътнотраснпортни произшествия, при които 140 човека са пострадали, а 14 са загубили живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Б. преди 1 година
Българина не става за шофьор... С тези комплекси за малоценност....Колата не е признак за успех или нещо друго умно...И в най-скъпата кола, про-стака си остава про-стак....В България скъпи коли карат най-про-стите българи...., за да избиват комплекси... А бе ***, прочети една, две книги, после се прави на нещо особено...
5
12
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Радостно е да разбереш , че шопите са намалело дори и само с толкова ! Всичката бедност на България се твори там !
4
2
 
3
 
! Отговори
Ваню Фалконе преди 1 година
Проссто съм бессен
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 4 - Абе хубаво, ама като си караш по правилата и някой надул Радка пиратка реши да изпревари със 140 като иам само 70 метра път пред тебе, става дтудно.
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами, 8 милиарда сме вече по планетата Земя. Някои нации не се справяме в развитието, растежа и оцеляването и ще подлежим на отмиране и заменяне от по-добро качество хора. Като нямат акъл как се шофира да стигнеш жив, никакъв акъл не може да спре простоватите да се избиват и да избиват невинни. Поне има материал за чистене в изобилие, цели 8 млад човеци
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че добре се справят ушевите,нали има акция с цел намаляване на травматизма при катастрофи, което само по себе си представлява натоварване на здравна и социална системи, докато труповете са добре дошли, няма човек, няма проблем. Затова пенсия на тридесет и пет години и по двеста заплати на куп.

Спонсорирани публикации